Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 495.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tarnanas: “Global Beta ” Global beta=developer......Ανέβασε και ένα screenshot να δούμε καλού-κακού. ” Δεν μου εχει μεσα το updater!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tarnanas: “πως μπορω να βαλω την κανονικη μεσα? ” Μέσω updater λογικά θα μπεί... αλλα γιατί θέλεις να φύγεις απο την developer. ” Δεν ειναι developer. Εχει μεσα στην Global Beta και θελω να της βαλω μεσα την κανονικη!

• Παράθεση από NasDriver: “Καλο θα ήταν να κατεβάσεις ξανά την ρομ στον υπολογιστή, μήπως από το ΟΤΑ δεν κατέβηκε σωστά. ” Απο εκει που το πηρα για να μην παιδεύομαι και εγω ειπα να της βαλουν μεσα την global 8 για να εχει OTA αλλα τωρα ειδα εχουν βαλει την Beta πως μπορω να βαλω την κανονικη μεσα?

• Παράθεση από NasDriver: “Πάρε αντίγραφα και δοκίμασε ένα factory reset για αρχή. ” Αυτο θα κανω το ειχα και εγω στο μυαλό μου....Και βλέπουμε!

• Καλησπερα παιδια πριν κανα μηνα πηρα για την αδερφη μου το 3S 16αρι και πριν 3 μερες επιασε και σιγα σιγα χαμήλωνε το ηχείο ενω ειναι τερμα η ενταση αυτο ισα που ακουγεται εκανα και την τελευταια αναβαθμηση γιατι εχει Ota αλλα παλι δεν ειδα διαφορα εχει τύχει σε κανεναν αλλον???

• Καλησπερα παιδια θελω να παραγγείλω για την αδερφη μου το Redmi 3S 3GB RAM 32GB τι λεει εσεις που το εχετε? 1,αξιοπιστο? 2,απο καμερα μπαταρια πρεπει να ειναι τουμπανο, 3 απο ηχο 4, και καμερα? ευχαριστω!

• RE:

tarnanas - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από delapo: “Παράθεση από delapo: “λοιπόν, εν αναμονή του mimax (hydrogen) θέλω να είμαι έτοιμος, οπότε προχώρησα στη διαδικασία για αίτηση ξεκλειδώματος bootloader (θα μου έρθει με official αγγλοκινέζικη από Vickmall). Σε 2 μέρες μου ήρθε μνμ από xiaomi ότι είμαι οκ και στο miui.com μου δίνει πλέον τη δυνατότητα για Download Mi unlock. Αυτό απ`όσο έχω καταλάβει θα πρέπει να το κάνω εφόσον έχω τη συσκευή στα χέρια μου, για να μπορώ να συνδέσω το mi account μου από εκεί, σωστά? Επίσης λο…

• Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με το ροοτ άλλα κάτι άλλο που παρατήρησα δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή αρχεία από την SD στον χώρο του κινητού ουτε απο τον υπολογιστή μου βγάζει οτι ειναι απασχολημένο!!!!!

• Δεν μπορώ να βρω με τίποτα πώς δίνω πρόσβαση root τι γίνεται!!! Υπόψιν ξανά πέρασα την πρώτη Gtv 6.7.28 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από panospc: “Ναι, αφού απέκτησε ελληνικά η global developer λογικά θα έχει και η stable μόλις αναβαθμιστεί σε MIUI 8. Αν βιάζεσαι μπορείς να περάσεις και την Global developer και να έχεις μισο-μετραφρασμένα ελληνικά + εβδομαδιαία OTA updates. Αν σκοπεύεις να περάσεις την global dev δεν θα το κάνεις με το MiFlash γιατί μπορεί να μπρικάρει το κινητό όπως γράφει και ο οδηγός. Λογικά μέσω του updater το περνάς, αλλά περίμενε να σου πουν και τα άλλα παιδιά που ξέρουν καλύτερα. ” Σε ευχαριστ…

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από tarnanas: “Τσαμπα ο κοπος !!!! Να ρωτησω οταν ειχε ερθει το κινητο ειχε πανω αυτην εδω MIUI Global 7.3 stable 7.3.11.0 και ειχε ολες τις γλωσσες + google app ηταν ετοιμο αυτην που μπορω να την βρω? μαλιστα τοτε με αυτην το ξεκλειδωσα κιολας! ” Αυτή είναι πειραγμένη ανεπίσημη ROM από το μαγαζί που το πήρες και δεν υποστηρίζει OTA Updates, δεν νομίζω να την βρεις πουθενά. ” καταλαβα οποτε εν αναμονη σε αυτην που περασα τον 7.5.6 και οταν βγει η 8 θα μου ερθει up…

• Παράθεση από lallasgr: “Μα καμία official δεν έχει Ελληνικά! ” Τσαμπα ο κοπος !!!! Να ρωτησω οταν ειχε ερθει το κινητο ειχε πανω αυτην εδω MIUI Global 7.3 stable 7.3.11.0 και ειχε ολες τις γλωσσες + google app ηταν ετοιμο αυτην που μπορω να την βρω? μαλιστα τοτε με αυτην το ξεκλειδωσα κιολας!

• Παιδια μολις φλασαρα αυτην εδω και εχει ολες τις γλωσσες εκτος απο τα Ελληνικά πως γινεται? MIUI 7.5 Global Stable V7.5.3.0.MBCMIDE for Mi Max (32GB)! Download Here! - Xiaomi Mi Max - Xiaomi MIUI Official Forum

• Καλησπερα παδια ειμαι ετοιμος να φλασαρω τα εχω ετοιμασει ολα αλλα στον οδηγο μου εχει μια εικονα πως πρεπει να εχει ο φακελος με την ρομ και δεν ιδιος τη κανω εχω κατεβασει την global stable miui_MIMAXGlobal_V7.5.6.0.MBCMIDE_847b9dc344_6.0forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17096/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17097/ ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ειχα κατεβαση αυτη που ειναι για recovery τωρα κατεβαζω για fastboot!

• RE:

tarnanas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “To γυαλί εμπρός πίσω δίνει μία αλλη πολύ ωραία αίσθηση ποιοτητας στο χερι ,πολυ καλυτερη σε σχεση με αλλα κινητα που δεν έχουν γυαλι .” Αμα έχει και γυαλί πίσω το πήρα τότε σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από panospc: “Η Official ROM όμως κρυπτογραφεί αυτόματα το data partition μετά το πρώτο boot. Οπότε μετά εάν θα θέλει να κάνει update δεν ξέρω εάν θα μπορεί γιατί το TWRP δεν θα κάνει mount το κρυπτογραφημένο data partition.” Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από Bodai: “Αν περάσεις official global @tarnanas θα παίρνει και updates.. ” Ok....Οποτε την περναω απο το Updater η απο το Twrp να κανω και full wipe? ” @tarnanas την official rom την περνάς κατε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Ναι είναι καλύτερη τόσο η μπροστά όσο και η πίσω, δεν της έχω συγκρίνει άμεσα με το mi max αλλά τα specs αυτό δείχνουν. Εδώ μπορείς να δεις μία σύγκριση gsmarena.com/piccmp.php3?idTyp…Phone2=6948&idPhone3=7995” Μακάρι!!!! Από θέμα ποιότητας εξωτερικά έχει ωραία αίσθηση? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “Αν περάσεις official global @tarnanas θα παίρνει και updates.. ” Ok....Οποτε την περναω απο το Updater η απο το Twrp να κανω και full wipe?

• Καλησπέρα παιδιά επειδή θα δώσω το κινητό στην αδελφή μου και δεν ασχολείται με αυτά να της αφήσω την Dev την ελληνική την τελευταια η να τις περασω την τελευταία global την V7.5.6.0.MBCMIDE απο εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi Max - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum θα εχει OTA αναβάθμιση απο εκεί?

• Αγορά Mi5 32 Vs 64

Μήνυμα

Παιδιά είμαι σε δίλημμα το 64 mi5η το LG g5 σκέφτομαι και την κάμερα λίγο είναι καλύτερη από το Mi Max του mi5? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk