Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Ενα διαφορετικό θέμα,,. αγορασα από τον Γερμανό, καλώδιο usb otg, 4,5 €,, και το mi max, αλλά και το mate 7, αναγνώριζαν το φλασακι usb, όταν το σύνδεσα στα κινητά. Επίσης το ίδιο, όταν σύνδεσα cardreader, me microSD, επίσης φαίνονται στα κινητά. αυτά.
-
Καλησπερα παδια ειμαι ετοιμος να φλασαρω τα εχω ετοιμασει ολα αλλα στον οδηγο μου εχει μια εικονα πως πρεπει να εχει ο φακελος με την ρομ και δεν ιδιος τη κανω εχω κατεβασει την global stable miui_MIMAXGlobal_V7.5.6.0.MBCMIDE_847b9dc344_6.0
ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ειχα κατεβαση αυτη που ειναι για recovery τωρα κατεβαζω για fastboot! -
λοιπόν, εν αναμονή του mimax (hydrogen) θέλω να είμαι έτοιμος, οπότε προχώρησα στη διαδικασία για αίτηση ξεκλειδώματος bootloader (θα μου έρθει με official αγγλοκινέζικη από Vickmall). Σε 2 μέρες μου ήρθε μνμ από xiaomi ότι είμαι οκ και στο miui.com μου δίνει πλέον τη δυνατότητα για Download Mi unlock. Αυτό απ`όσο έχω καταλάβει θα πρέπει να το κάνω εφόσον έχω τη συσκευή στα χέρια μου, για να μπορώ να συνδέσω το mi account μου από εκεί, σωστά? Επίσης λογικά η rom που θα φλασάρω πρέπει να είναι αυτή:
[Stable-V7.5.6.0] Xiaomi Mi-MAX
Άρα λοιπόν συνοψίζω και διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος:
- Ξεκλειδώνω bootloader αφού προηγουμένως έχω κατεβάσει την κινέζικη developer rom και την έχω φλασάρει στο κινητό.
- Κατεβάζω TWRP Recovery και ADB, αφού προηγουμένως έχω κατεβάσει στον Υ/Η τους αντίστοιχους drivers για το mi max.
- Φλασάρω την rom που αναφέρω παραπάνω και είμαι ΟΚ.
Επίσης, αν τελικά για πιο απλοποιημένη διαδικασία, επιλέξω να βάλω global official, αυτή είναι απαλλαγμένη από "κινεζιές" ή απλά έχει περισσότερες γλώσσες. Και όταν με το καλό βγεί κάπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη η stable θα την πάρω αυτόματα μέσω ΟΤΑ? - Ξεκλειδώνω bootloader αφού προηγουμένως έχω κατεβάσει την κινέζικη developer rom και την έχω φλασάρει στο κινητό.
-
Παιδια μολις φλασαρα αυτην εδω και εχει ολες τις γλωσσες εκτος απο τα Ελληνικά πως γινεται?
MIUI 7.5 Global Stable V7.5.3.0.MBCMIDE for Mi Max (32GB)! Download Here! - Xiaomi Mi Max - Xiaomi MIUI Official Forum -
Μα καμία official δεν έχει Ελληνικά!
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
Παιδια μολις φλασαρα αυτην εδω και εχει ολες τις γλωσσες εκτος απο τα Ελληνικά πως γινεται?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Μα καμία official δεν έχει Ελληνικά!
Τσαμπα ο κοπος !!!! Να ρωτησω οταν ειχε ερθει το κινητο ειχε πανω αυτην εδω MIUI Global 7.3 stable 7.3.11.0 και ειχε ολες τις γλωσσες + google app ηταν ετοιμο αυτην που μπορω να την βρω? μαλιστα τοτε με αυτην το ξεκλειδωσα κιολας! -
Ο/H tarnanas έγραψε:
Τσαμπα ο κοπος !!!! Να ρωτησω οταν ειχε ερθει το κινητο ειχε πανω αυτην εδω MIUI Global 7.3 stable 7.3.11.0 και ειχε ολες τις γλωσσες + google app ηταν ετοιμο αυτην που μπορω να την βρω? μαλιστα τοτε με αυτην το ξεκλειδωσα κιολας!
-
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Τσαμπα ο κοπος !!!! Να ρωτησω οταν ειχε ερθει το κινητο ειχε πανω αυτην εδω MIUI Global 7.3 stable 7.3.11.0 και ειχε ολες τις γλωσσες + google app ηταν ετοιμο αυτην που μπορω να την βρω? μαλιστα τοτε με αυτην το ξεκλειδωσα κιολας!
καταλαβα οποτε εν αναμονη σε αυτην που περασα τον 7.5.6 και οταν βγει η 8 θα μου ερθει update και θα εχει και τα ελληνικά μεσα? -
Ναι, αφού απέκτησε ελληνικά η global developer λογικά θα έχει και η stable μόλις αναβαθμιστεί σε MIUI 8.
Αν βιάζεσαι μπορείς να περάσεις και την Global developer και να έχεις μισο-μετραφρασμένα ελληνικά + εβδομαδιαία OTA updates.
Αν σκοπεύεις να περάσεις την global dev δεν θα το κάνεις με το MiFlash γιατί μπορεί να μπρικάρει το κινητό όπως γράφει και ο οδηγός. Λογικά μέσω του updater το περνάς, αλλά περίμενε να σου πουν και τα άλλα παιδιά που ξέρουν καλύτερα. -
καλησπερα παιδια θα αγορασω το mi max 3/32 με ποια room να το παρω ειναι καλυτερα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα