Σε ευχαριστω οχι θα το αφησω οπως ειναι γιατι θα το δωσω το τηλ στην αδερφη και επειδη δεν ξερει απο αυτα για αυτο τις πέρασα την official αφου θα παρει και τα Ελληνικά ποιο μετα μια χαρα θα ειναι!!!!Ο/H panospc έγραψε:
Ναι, αφού απέκτησε ελληνικά η global developer λογικά θα έχει και η stable μόλις αναβαθμιστεί σε MIUI 8.
Αν βιάζεσαι μπορείς να περάσεις και την Global developer και να έχεις μισο-μετραφρασμένα ελληνικά + εβδομαδιαία OTA updates.
Αν σκοπεύεις να περάσεις την global dev δεν θα το κάνεις με το MiFlash γιατί μπορεί να μπρικάρει το κινητό όπως γράφει και ο οδηγός. Λογικά μέσω του updater το περνάς, αλλά περίμενε να σου πουν και τα άλλα παιδιά που ξέρουν καλύτερα.
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα και εγω σήμερα το νεο ,ου τερατακι 3/64 αλλα δεν είχα χρόνο για να δω το bootloader και φοράει τη ρομ MIUI GLOBAL 7.3 Stable 7.3.14.0.0 (MBDCN DE) ειναι οκ η πρεπει να δω αν ειναι κλειδωμενος και να βαλω την αγγλοκινεζικη και μετα την ελληνικη οπως γραφουν τα παιδια εδω? Επισης με τα sms 160 χαρακτηρες υπαρχει κατι ? Ευχαριστω
ωχ τωρα ειδα οτι εδω ειναι για το Hydrogen λαθος ποσταρα??
POCO X3 PRO (8/128)
-
-
-
Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με το ροοτ άλλα κάτι άλλο που παρατήρησα δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή αρχεία από την SD στον χώρο του κινητού ουτε απο τον υπολογιστή μου βγάζει οτι ειναι απασχολημένο!!!!!
-
Ο/H delapo έγραψε:
λοιπόν, εν αναμονή του mimax (hydrogen) θέλω να είμαι έτοιμος, οπότε προχώρησα στη διαδικασία για αίτηση ξεκλειδώματος bootloader (θα μου έρθει με official αγγλοκινέζικη από Vickmall). Σε 2 μέρες μου ήρθε μνμ από xiaomi ότι είμαι οκ και στο miui.com μου δίνει πλέον τη δυνατότητα για Download Mi unlock. Αυτό απ`όσο έχω καταλάβει θα πρέπει να το κάνω εφόσον έχω τη συσκευή στα χέρια μου, για να μπορώ να συνδέσω το mi account μου από εκεί, σωστά? Επίσης λογικά η rom που θα φλασάρω πρέπει να είναι αυτή:
[Stable-V7.5.6.0] Xiaomi Mi-MAX
Άρα λοιπόν συνοψίζω και διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος:
- Ξεκλειδώνω bootloader αφού προηγουμένως έχω κατεβάσει την κινέζικη developer rom και την έχω φλασάρει στο κινητό.
- Κατεβάζω TWRP Recovery και ADB, αφού προηγουμένως έχω κατεβάσει στον Υ/Η τους αντίστοιχους drivers για το mi max.
- Φλασάρω την rom που αναφέρω παραπάνω και είμαι ΟΚ.
Επίσης, αν τελικά για πιο απλοποιημένη διαδικασία, επιλέξω να βάλω global official, αυτή είναι απαλλαγμένη από "κινεζιές" ή απλά έχει περισσότερες γλώσσες. Και όταν με το καλό βγεί κάπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη η stable θα την πάρω αυτόματα μέσω ΟΤΑ?
- Ξεκλειδώνω bootloader αφού προηγουμένως έχω κατεβάσει την κινέζικη developer rom και την έχω φλασάρει στο κινητό.
-
Ο/H delapo έγραψε:
Ο/H delapo έγραψε:
λοιπόν, εν αναμονή του mimax (hydrogen) θέλω να είμαι έτοιμος, οπότε προχώρησα στη διαδικασία για αίτηση ξεκλειδώματος bootloader (θα μου έρθει με official αγγλοκινέζικη από Vickmall). Σε 2 μέρες μου ήρθε μνμ από xiaomi ότι είμαι οκ και στο miui.com μου δίνει πλέον τη δυνατότητα για Download Mi unlock. Αυτό απ`όσο έχω καταλάβει θα πρέπει να το κάνω εφόσον έχω τη συσκευή στα χέρια μου, για να μπορώ να συνδέσω το mi account μου από εκεί, σωστά? Επίσης λογικά η rom που θα φλασάρω πρέπει να είναι αυτή:
[Stable-V7.5.6.0] Xiaomi Mi-MAX
Άρα λοιπόν συνοψίζω και διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος:
- Κατεβάζω TWRP Recovery και ADB, αφού προηγουμένως έχω κατεβάσει στον Υ/Η τους αντίστοιχους drivers για το mi max.
- Φλασάρω την rom που αναφέρω παραπάνω και είμαι ΟΚ.
Επίσης, αν τελικά για πιο απλοποιημένη διαδικασία, επιλέξω να βάλω global official, αυτή είναι απαλλαγμένη από "κινεζιές" ή απλά έχει περισσότερες γλώσσες. Και όταν με το καλό βγεί κάπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη η stable θα την πάρω αυτόματα μέσω ΟΤΑ?
Σωστά τα λες όχι δεν έχει κινιζιες απλός έχει παραπάνω γλώσσες και εγώ χθες αυτήν πέρασα αλλά επειδή τρελάθηκα που δεν είχε ελληνικά έβαλα πάλι την 6.7.28 την dev αν δεν έχεις θέμα λογικά όταν βγει η 8 ώρα την πάρεις αυτόματα!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - Ξεκλειδώνω bootloader αφού προηγουμένως έχω κατεβάσει την κινέζικη developer rom και την έχω φλασάρει στο κινητό.
-
Παιδιά το 2/16 και το 3/32 φοράνε την ίδια ρομ και κάνουμε την ίδια διαδικασία για TWRP κλπ?
-
Ο/H harispao έγραψε:
Παιδιά το 2/16 και το 3/32 φοράνε την ίδια ρομ και κάνουμε την ίδια διαδικασία για TWRP κλπ?
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
κάτι άλλο που παρατήρησα δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή αρχεία από την SD στον χώρο του κινητού ουτε απο τον υπολογιστή μου βγάζει οτι ειναι απασχολημένο!!!!!
-
-
Ο/H didicola έγραψε:
καλημερα και απο εμενα
ηρθε σημερα μετα απο 22 μερες με stable 7.4 μαλλον china
ειχα παρει το οκ απο ΜΙ για ξεκλειδωμα το εβαλα φαστμπουτ(αχαχαααχ) ημουν οντως locked
και εγινα telika unlocked παρολο που ημουν σε stable 7.4
τωρα ψαχνω για twrp gia hydrogen
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα