Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 507.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Talos: “Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, περιμένω μέσα στην εβδομάδα gateway και sensors (2 door & 2 body) από το geekbuying για να αρχίσω να παίζω... Αργότερα θέλω να προσθέσω και κάμερες και φώτα LED. Υπάρχει οδηγός κάπου για το πως δημιουργούνται σενάρια μεταξύ τους? Είναι εύκολο από την εμπειρία σας? Edit : Δεν έχω xiaomi κινητό αλλά samsung και δεν έχω κάνει root. Στο google play store βλέπω επίσημα την 3.6.8. Βάζω αυτή και περνάω από πάνω τα plugins ή εγκαθιστώ απ' ευθείας το ap…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “ Να ρωτήσω εγώ κάτι; Υπάρχει κάποιος από εδώ που να δουλεύει την κινεζική κάμερα με iPhone;” Με iphone την δουλεύει ο αδερφός μου. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AGNOSTOS: “Καλημέρα Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθεί το smart home kit σαν συναγερμός στο σπίτι? Δηλ να φτιαξεις σενάρια όπου πχ με 3 clicks στο button να ενεργοποιείται συναγερμός και με 2 να απενεργοποιείται? Δε θέλω δηλ απλά να χτυπάει όταν ανοίγει η πόρτα αλλά όταν είναι ενεργοποιημένος και επίσης να δίνει και 5 δευτερόλεπτα διαθέσιμα αφού ανοίξει η πόρτα να χτυπήσει ο συναγερμος. Τα σενάρια σχεδιάζονται εύκολα σε αγγλικό μενού ή έχουμε θέμα στα κινέζικα???? Αν υπάρχει και κανεν…
-
Μόνο το όνομα με τα sms και τα calls μου βγάζει στα κινέζικα. Όλα τα άλλα scenes είναι αγγλικά πλέον, τουλάχιστον όσα τσέκαρα εγώ. Προχώρα στο μενου και δοκίμασε να φτιάξεις ένα scene. Το καλό είναι ότι μπορείς να φτιάξεις σενάρια να αρχίσει αν καταγράφει η κάμερα αν κάποιος άλλος σενσορας πιάσει κίνηση, να κτυπήσει συναγερμός αν η κάμερα πιάσει κίνηση κλπ.. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Γλυκό κοιτάζω το Huawei P9 64GB Dual SIM 4G LTE Phone Kirin 955 Octa Core 5.2inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 64GB Smartphone Golden
-
Παράθεση από echaosad: “Εγω παρηγγηλα μια σημερα απο banggood με €54.55 EUR και δωρεαν μεταφορικα. ελπιζω να ειναι γνησια. πρωτη φορα ψωνιζω απο αυτο το καταστημα.” Το κατάστημα είναι από τα πλέον αξιόπιστα. Λογικά τα μεταφορικά είναι ενσωματωμένα στην τιμή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από zananiro: “Έχει παρατηρήσει κάποιος battery drain που οφείλεται στο ότι τρέχει από πίσω η εφαρμογή? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Αν δεν έχεις στατιστικά από εφαρμογή του τύπου betterbatterystats, τότε πως το κατάλαβες; Unleashed by my M1 NOTE” Έχει αναλυτικά στατιστικά για κάθε εφαρμογή η ρομ. Δεν έδειχναν ιδιαίτερη κατανάλωση από την εφαρμογή, αλλά έδειχναν αρκετά wakelocks. Και το gsam battery που δοκίμασα τα ίδια, δεν έδειχνε ιδιαίτερη κατα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hawanaluvo: “Καλησπέρα, έχω αυτό εδώ Xiaomi Mi Smart Temperature and Humidity Sensor και δε μπορώ να το συνδέσω με τίποτα στο κινητό μου, καμία ιδέα; "This item must match the Xiaomi multifunctional gateway to use." Έλεος, γιατί δεν αναφερόταν πουθενά όταν το αγόρασα; Πάλι καλά που υπάρχουν και τα σχόλια από κάτω (αν και αργά για εμένα...).” Τουλάχιστον στο λινκ που έδωσες το λέει ξεκάθαρα στο description στην πρώτη σελίδα. Όταν το αγόρασες δεν το έγραφε ή δεν το είχες δει?. Γιατί ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aopvet: “Την τελευταία εβδομάδα το 4 μηνών mi band 1S μου εκφρορτίζεται σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Το δοκίμασα και χωρίς να είναι συνδεδεμένο άρα δεν φταίει κάποια εφαρμογή. Υπάρχει ελπίδα ή πάει για πέταμα;” Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και εγώ με την παλαιότερη έκδοση του miband. Δεν είχα βγάλει άκρη και πήρα το 1s. Επικοινώνησε με το μαγαζί που το πήρες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Παιδιά τελικά αξίζει η μετάβαση στη 2.1.1? Έχω αφήσει ακόμα την 1.8.χχ γιατί είναι απροβλημάτιστη και είχα διαβάσει για ψιλοπροβληματα από την 2 και μετά. Αλλά βλέπω συνεχώς το update και με τρώει να το πατήσω το yes. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από giangosgr: “καλησπερα ,σκέφτομαι να αγορασω YI Home Camera τι πρεπει να προσεξω και αν πρεπει να εχω και το xiaomi router για να συνεργαστεί....ευχαριστώ ” Ο Xiaomi router δεν χρειάζεται. Όσο για την κάμερα υπόψιν υπάρχουν 2 εκδόσεις, μία κινέζικη και μία eu. Θα φτιάξω σήμερα ένα οδηγό να τον έχουν υπόψιν τους όσοι έχουν και όσοι θέλουν να την πάρουν, γιατί η κινέζικη πχ δεν δουλεύει με την εφαρμογή από το playstore πια, παρά μόνο με την δικιά μου.” Ποτέ δεν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Admitos: “ Μήπως γνωρίζεις το εξης: Εβαλα το apk στο κινητο και βλέπω την καμερα απο εκεί. Αν το βαλω και στο τάμπλετ πρεπει να κανω την διαδικασία απο την αρχη αλλα ετσι μηπως σβηστεί η καμερα απο το κινητο; δλδ θα μπορω αν κανω την διαδικασία στο ταμπλετ να συνεχίσω να βλεπω την καμερα και στο κινητο;” Εγώ που την σύνδεσα σε άλλο κινητό απλά έβαλα τον λογαριασμό miui και την βρήκε αμέσως. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk