Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 361.

• δοκιμασα και με αλλο τοολ το ιδιο πραγμα..!!δοκιμασα σε 2 διαφορετικους υπολογιστες..! την εχω στο c: οχι λατινικα ειναι . δν ειναι ελληνικα..αυτο ομως δεν το καταλαβα.. πως να ορισω οδηγο χειροκινητα..??

• πειτε μου τωρα ρε τσακαλια..πηρα και αλλου φιλου .(αυτος το πηρε απο το eshop ) του ηρθε τωρα το απογευμα/ προσπαθω να του βαλω την κινεζικη ρομ ido οπως εκανα στο αλλο το μεσημερι και μου βγαζει αυτο το σφαλμα το tool..που οφειλεται τωρα αυτο..?? το κινητο φοραει τωρα miyi 7.9 7.9.2 stable xiaomi.jpg

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “μπας και εχει αλλαξει η διαδικασια και δν το ξερετε?? κανω νεο λογαριασμο και με πεταει παλι μολις παταω unlock εδω..!! ” Τώρα να συμπληρώσω αυτό που λες θα είμαι κακός.. ΄΄Αλλαξε browser /υπολογιστή/κάτι τέλος πάντων... Έχει αποθηκεύσει τα παλιά σου στοιχεία. Μπορείς να κάνεις και ρεσετ τον browser αν θέλεις.. ” κατεβασα τον yandex.. εσβησα ολο το ιστορικο απο ολους τους browser και ανοιξε το αφιλοτιμο/ 2 ωρες φαγαμε για αυτην την βλακεια..τωρα πε…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “μπας και εχει αλλαξει η διαδικασια και δν το ξερετε?? κανω νεο λογαριασμο και με πεταει παλι μολις παταω unlock εδω..!! ” Τώρα να συμπληρώσω αυτό που λες θα είμαι κακός.. ΄΄Αλλαξε browser /υπολογιστή/κάτι τέλος πάντων... Έχει αποθηκεύσει τα παλιά σου στοιχεία. Μπορείς να κάνεις και ρεσετ τον browser αν θέλεις.. ” δλαδη στην σελιδα μολις πατησω unlock πρεπει να με πεταξει σε αλλη σελιδα και οχι σε αυτην που ανεβασα πριν..!!! ετσι????

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι νομίζω γίνεται.. Δοκίμασε το ” βρε παιδια..!! μπας και εχει αλλαξει η διαδικασια και δν το ξερετε?? κανω νεο λογαριασμο και με πεταει παλι μολις παταω unlock εδω..!! εγω κανω λαλακια?? η εχει σαλεψει η χιαομι???? Apply for permissions to unlock Mi devices

• Παράθεση από geoanto555: “Αν είσαι 100% ότι τα κάνεις σωστά ναι.. κάνε άλλο λογαριασμό.. ” τι σκαλωμα ειναι αυτο ρε γμτ. μπορω να χρησιμοποισω τον ιδιο αριθμο κινητου που εχω δηλωμενο στν προηγουμενο λογαριασμο η θελει και καινουργιο αριθμο ??? απλα να αλλξω μονο το email..!

• Παράθεση από geoanto555: “Τότε κάτι σου έχει ξεφύγει... Κάνε αποσύνδεση από κινητό και ξανα βάλτον με username τον αριθμό.. Το ίδιο και στο πρόγραμμα ..Α!!! ποια ρομ έβαλες στο κινητο??? ” China Developer(V6.3.31): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) αυτην κατεβασα και εβαλα..!! εχει κινεζικα και αγγλικα μεσα.. δν μου εχει ξεφυγει τπτ.. τα εκανα 2 φορες αυτα που ειπες/! μηπως να κανω ενα καινουργιο λογαριασμο να τελειωνΩ?/

• Παράθεση από takisfrag: “Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις ξεκλειδώσει άλλο κινητό δικό σου ή φίλου σου εντός 30 ημερών ? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” απολυτα σιγουρος..!! δεν ξεκλειδωσα τιποτα αλλο..!! τι γινετε δηλαδη τωρα..??

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “το MiFlashUnlock ομωςπαλι μου κολλαει στο 50%.. ” Έχεις τον ίδιο λογαριασμό σε κινητό και σε πρόγραμμα; Το βάζεις με το ίδιο username? ” εναν λογαριασμο εχω.. και στο κινητο με την σιμ μεσα και στην σελιδα ειναι οκ..!! ειμαι συνδεδεμενος με το ιδιο user..!!δεν εχω αλλο//!

• Παράθεση από geoanto555: “Την έχεις την άδεια με λίγα λόγια... Τι συζητάμε... ” ειχα κανει αιτηση πριν 5-6 μηνες δεν θυμαμαι για ενα xiaomi note pro./ωραια.. παει εκεινο. τωρα θελω να ξεκλειδωσω ενος φιλου redmi 3. μου ειπατε να βαλω κινεζικια ιdo. εβαλα. αιτηση αλλη δεν μπορω να κανω. ??? ισχυει η πρωτη που ειχα κανει για αλλη συσκευη???? το MiFlashUnlock ομωςπαλι μου κολλαει στο 50%.. γιατι δεν ξεκλειδωνει?? μπορεις να μπεις να δεις να το κανουμε..???

• Παράθεση από geoanto555: “Έχεις ξανα κάνει άιτηση με άλλον λογαριασμό; Μπες απο άλλο browser ” μπηκα και απο οπερα./ μου ανοιγει η σελιδα. παταω unlock. μου ανογει νεα σελιδα να βαλω το accoynt μου. τα βαζω και με πεταει παλι στην σελιδα για να κατεβασω την εφαρμογη..!! τι σκατα γινετε..// ???? εχω κανει αιτηση απο τον ιδιο λογαριασμο για αλλη συσκευη ομως...!!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “παμε να ξεκλειδωσουμε bootloader.. μην φυγετε..!! ” χαχαχα.. αντε με το καλο. ” γιατι αυτη η σελιδα μου εμφανιζει συνεχεια να κατεβασω το τοολ και δν μπορω να κανω αιτηση?? ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στον λογαριασμο μου..εχω βαλει την σιμ στο κινητο. εχω βαλει και το acoount στο κινητο δεν μπορω να κανω αιτηση για ξεκλειδωμααα Apply for permissions to unlock Mi devices

• Παράθεση από geoanto555: “Λογικά πρέπει να την αποσυμπιέσεις 2 φορές... Να γίνει φάκελος μέσα με αρχεία + 1 φάκελο. ” Παράθεση από takisfrag: “Και το miflash να το τρέχεις σαν διαχειριστής ! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κομπλε.. μια δυο εκλεισα ανοιξα το τοολ και την φλασαρε.. ανοιξε κιολας το κινητο...παμε να ξεκλειδωσουμε bootloader.. μην φυγετε..!!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “για δωσε οδηγιες περι αυτου..?? ” Μα σου είπα.. στην υπογραφή μου... και θα τον βρεις..Αν έχεις ido ειναι αυτός... Εκτός αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και πας στην εύκολη λύση... ” κατεβασα μετα απο 10 ωρες την ido. και προσπαθω να την περασω με το miflash και μου βγαζει το προγραμμα Η συνταξη του ονοματος ειναι λαθος. εχω αποσυμπιεση και μετονομαση τον φακελο τις ρομ σε ido.!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “εγινε ευχαριστω.. τζαμπα παιδευομουν.. ” Ρίξε μια official china developer και θα το ξεκλειδώσεις με την μία.. ” να ριξω ειναι μια κουβεντα...!! για δωσε οδηγιες περι αυτου..??

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “και φοραει mui 7.9 stable me android version 5.1.1 ” Με unofficial rom όσο και να παιδεύεσαι δεν θα το ξεκλειδώσεις...Στην υπογραφή μου έχει οδηγούς για την κάθε συσκευή.. Μπες και ψάξε οδηγό unofficial to official για την δική σου. Τάκη.. και το Mi Note Pro ΕΙΝΑΙ......... ” εγινε ευχαριστω.. τζαμπα παιδευομουν.. το προ το εκανα.. κομπλε.. εχει ποσο καιρο..!!

• Παράθεση από geoanto555: “Κάτι κάνεις λάθος... Κάνε διαγραφή λογαριασμού από το κινητό... Ξανα σύνδεσέ το με username τον αριθμό κινητού..+3069******* Το ίδιο και στο miflash unlock Και ξανα δοκίμασε ... Επίσης πες μου λίγο και τι ρομ έχεις.. Και το πιο σημαντικό.... Για το mi note pro ” τα εκανα αυτα και παλι το ιδιο. εχω το redmi 3.βασικα ειναι φιλου μου. δν ειναι δικο μου. και φοραει mui 7.9 stable me android version 5.1.1

• Παράθεση από mixaliscy: “Ναι ώστε να αναγνωρίσει το λογαριασμό που έκανες και αν βρίσκεται σε άλλο xiaomi η σιμ σου να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό εκεί (η κλειστό wifi) ” δεν γινετε δουλεια ρε φιλε μου..!! και με την καρτα σιμ μεσα..!! το ιδιο πραγμα..!!

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από ALXIOA: “μηπως γιατι στο παρελθον ειχα ζητησει να ξεκλειδωσει και αλλη συσκευη.?? παιζει ρολο αυτο? ” Ναι και το έχεις να θυμάται το account σου μάλλον Οκ, απλά όταν κάνεις τη διαδικασία ξεκλειδώματος να είναι η κάρτα που ξεκλείδωσες παλιά. Με την ίδια γιατί είναι πάνω της ο λογαριασμός. Αλλιώς κάνε log out και ενώθου με άλλον αριθμό για να σε αφήσει να κάνεις αίτηση νέα ” εννοεις να εχω την σιμ μου μ ετον αριθμο αυτον μεσα στο κινητο ..??? γιατι δεν την εβα…

• Παράθεση από Thracia: “Κάνεις την αίτηση εδώ Apply for unlocking Mi devices Κατα προτίμηση συνδέσου με το νούμερο του τηλεφώνου του mi id σου. Σε 2-3 μέρες θα πάρεις απάντησή και τότε ξεκλειδωνεις με το πρόγραμμα που έχεις ” image.png αυτο μου βγαζει το προγραμμα .και η σελιδα που μου εδωσες οταν ανοιγει bgazei unlock. το παταω και με πεταει σε αλλη σελιδα για να κατεβασω το tool Apply for permissions to unlock Mi devices.. μηπως γιατι στο παρελθον ειχα ζητησει να ξεκλειδωσει και αλλη συσκευη.??…