Δεν βρήκα κάπου να το λέει.. Μάλλον δεν το πρόσεξα...Ο/H takisfrag έγραψε:
Το pro έχει αναφέρει ο φίλος
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
τα εκανα αυτα και παλι το ιδιο. εχω το redmi 3.βασικα ειναι φιλου μου. δν ειναι δικο μου. και φοραει mui 7.9 stable me android version 5.1.1Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κάτι κάνεις λάθος...
Κάνε διαγραφή λογαριασμού από το κινητό...
Ξανα σύνδεσέ το με username τον αριθμό κινητού..+3069*******
Το ίδιο και στο miflash unlock Και ξανα δοκίμασε ... Επίσης πες μου λίγο και τι ρομ έχεις..
Και το πιο σημαντικό.... Για το mi note pro
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν βρήκα κάπου να το λέει.. Μάλλον δεν το πρόσεξα...Ο/H takisfrag έγραψε:
Το pro έχει αναφέρει ο φίλος
Σωστά :
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με unofficial rom όσο και να παιδεύεσαι δεν θα το ξεκλειδώσεις...Ο/H ALXIOA έγραψε:
και φοραει mui 7.9 stable me android version 5.1.1
Στην υπογραφή μου έχει οδηγούς για την κάθε συσκευή.. Μπες και ψάξε οδηγό unofficial to official για την δική σου.
Τάκη.. και το Mi Note Pro ΕΙΝΑΙ.........
-
-
εγινε ευχαριστω.. τζαμπα παιδευομουν.. το προ το εκανα.. κομπλε.. εχει ποσο καιρο..!!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με unofficial rom όσο και να παιδεύεσαι δεν θα το ξεκλειδώσεις...Στην υπογραφή μου έχει οδηγούς για την κάθε συσκευή.. Μπες και ψάξε οδηγό unofficial to official για την δική σου.Ο/H ALXIOA έγραψε:
και φοραει mui 7.9 stable me android version 5.1.1
Τάκη.. και το Mi Note Pro ΕΙΝΑΙ.........
-
Ρίξε μια official china developer και θα το ξεκλειδώσεις με την μία..Ο/H ALXIOA έγραψε:
εγινε ευχαριστω.. τζαμπα παιδευομουν..
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Σε λίγο θα γίνεις και μάντης !!
OffTopicχαχαχα.. Σου είπα να κόψεις τις κακές παρέες και δεν μ άκουσες....
Θα την βρει την άκρη αν έχει κάνει ήδη κάποιο.. -
να ριξω ειναι μια κουβεντα...!! για δωσε οδηγιες περι αυτου..??Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ρίξε μια official china developer και θα το ξεκλειδώσεις με την μία..Ο/H ALXIOA έγραψε:
εγινε ευχαριστω.. τζαμπα παιδευομουν..
-
Μα σου είπα.. στην υπογραφή μου... και θα τον βρεις..Ο/H ALXIOA έγραψε:
για δωσε οδηγιες περι αυτου..??
Αν έχεις ido ειναι αυτός... Εκτός αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και πας στην εύκολη λύση... -
κατεβασα μετα απο 10 ωρες την ido. και προσπαθω να την περασω με το miflash και μου βγαζει το προγραμμα Η συνταξη του ονοματος ειναι λαθος. εχω αποσυμπιεση και μετονομαση τον φακελο τις ρομ σε ido.!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μα σου είπα.. στην υπογραφή μου... και θα τον βρεις..Αν έχεις ido ειναι αυτός... Εκτός αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και πας στην εύκολη λύση...Ο/H ALXIOA έγραψε:
για δωσε οδηγιες περι αυτου..??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα