τον εβαλα και παλι το ιδιο σφαλμα βγαζει..!! εαν τον αποσυνδεσω πια διαδικασια κανω ακριβως..?? ευχαριστω
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H ALXIOA έγραψε:
αυτο εδω που βγαζει ρε παιδια τι ειπαμε οτι σημαινει.?? προσπαθω να κανω αιτηση να ξεκλειδωσω τον βootloader σε ενα redmi 3 . φτανει περιπου εςσ το 50% και βγαζει μετα αυτο το σφαλμα..κανω καποιο λαθος εγω???
Την Αίτηση την κάνεις αλλού.
Μετα ξεκλειδωνειςYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H ALXIOA έγραψε:
αυτο εδω που βγαζει ρε παιδια τι ειπαμε οτι σημαινει.?? προσπαθω να κανω αιτηση να ξεκλειδωσω τον βootloader σε ενα redmi 3 . φτανει περιπου εςσ το 50% και βγαζει μετα αυτο το σφαλμα..κανω καποιο λαθος εγω???
Μετα ξεκλειδωνεις
-
Κάνεις την αίτηση εδώ Apply for unlocking Mi devices
Κατα προτίμηση συνδέσου με το νούμερο του τηλεφώνου του mi id σου.
Σε 2-3 μέρες θα πάρεις απάντησή και τότε ξεκλειδωνεις με το πρόγραμμα που έχειςYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Κάνεις την αίτηση εδώ Apply for unlocking Mi devices
Κατα προτίμηση συνδέσου με το νούμερο του τηλεφώνου του mi id σου.
Σε 2-3 μέρες θα πάρεις απάντησή και τότε ξεκλειδωνεις με το πρόγραμμα που έχεις
αυτο μου βγαζει το προγραμμα .και η σελιδα που μου εδωσες οταν ανοιγει bgazei unlock. το παταω και με πεταει σε αλλη σελιδα για να κατεβασω το tool Apply for permissions to unlock Mi devices..
μηπως γιατι στο παρελθον ειχα ζητησει να ξεκλειδωσει και αλλη συσκευη.?? παιζει ρολο αυτο? -
Ο/H ALXIOA έγραψε:
μηπως γιατι στο παρελθον ειχα ζητησει να ξεκλειδωσει και αλλη συσκευη.?? παιζει ρολο αυτο?
Οκ, απλά όταν κάνεις τη διαδικασία ξεκλειδώματος να είναι η κάρτα που ξεκλείδωσες παλιά. Με την ίδια γιατί είναι πάνω της ο λογαριασμός.
Αλλιώς κάνε log out και ενώθου με άλλον αριθμό για να σε αφήσει να κάνεις αίτηση νέα -
Ο/H ALXIOA έγραψε:
μηπως γιατι στο παρελθον ειχα ζητησει να ξεκλειδωσει και αλλη συσκευη.?? παιζει ρολο αυτο?
Αν όχι βάλτον στο "νέο" και συνέχισε... Άστο λίγο να συγχρονίσει κι όλας.. -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H ALXIOA έγραψε:
Οκ, απλά όταν κάνεις τη διαδικασία ξεκλειδώματος να είναι η κάρτα που ξεκλείδωσες παλιά. Με την ίδια γιατί είναι πάνω της ο λογαριασμός.
Αλλιώς κάνε log out και ενώθου με άλλον αριθμό για να σε αφήσει να κάνεις αίτηση νέα
-
Ναι ώστε να αναγνωρίσει το λογαριασμό που έκανες
και αν βρίσκεται σε άλλο xiaomi η σιμ σου να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό εκεί
(η κλειστό wifi) -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ναι ώστε να αναγνωρίσει το λογαριασμό που έκανες
και αν βρίσκεται σε άλλο xiaomi η σιμ σου να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό εκεί
(η κλειστό wifi)
-
Κάτι κάνεις λάθος...
Κάνε διαγραφή λογαριασμού από το κινητό...
Ξανα σύνδεσέ το με username τον αριθμό κινητού..+3069*******
Το ίδιο και στο miflash unlock Και ξανα δοκίμασε ... Επίσης πες μου λίγο και τι ρομ έχεις..
Και το πιο σημαντικό.... Για το mi note pro μιλάμε?? -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κάτι κάνεις λάθος...
Κάνε διαγραφή λογαριασμού από το κινητό...
Ξανα σύνδεσέ το με username τον αριθμό κινητού..+3069*******
Το ίδιο και στο miflash unlock Και ξανα δοκίμασε ... Επίσης πες μου λίγο και τι ρομ έχεις..
Και το πιο σημαντικό.... Για το mi note pro μιλάμε??
Το pro έχει αναφέρει ο φίλος ότι είναι αλλά σκέτο χωρίς λεπτομέρειες οπότε πολύ καλά κάνεις και ρωτάς Γιώργο για να το διευκρινήσει.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα