Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Λογικά πρέπει να την αποσυμπιέσεις 2 φορές... Να γίνει φάκελος μέσα με αρχεία + 1 φάκελο.
κομπλε.. μια δυο εκλεισα ανοιξα το τοολ και την φλασαρε.. ανοιξε κιολας το κινητο...παμε να ξεκλειδωσουμε bootloader.. μην φυγετε..!!Ο/H takisfrag έγραψε:
Και το miflash να το τρέχεις σαν διαχειριστής !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
γιατι αυτη η σελιδα μου εμφανιζει συνεχεια να κατεβασω το τοολ και δν μπορω να κανω αιτηση?? ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στον λογαριασμο μου..εχω βαλει την σιμ στο κινητο. εχω βαλει και το acoount στο κινητο δεν μπορω να κανω αιτηση για ξεκλειδωμαααΟ/H geoanto555 έγραψε:
χαχαχα.. αντε με το καλο.Ο/H ALXIOA έγραψε:
παμε να ξεκλειδωσουμε bootloader.. μην φυγετε..!!
Apply for permissions to unlock Mi devices -
-
μπηκα και απο οπερα./ μου ανοιγει η σελιδα. παταω unlock. μου ανογει νεα σελιδα να βαλω το accoynt μου. τα βαζω και με πεταει παλι στην σελιδα για να κατεβασω την εφαρμογη..!! τι σκατα γινετε..// ????Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έχεις ξανα κάνει άιτηση με άλλον λογαριασμό; Μπες απο άλλο browser
εχω κανει αιτηση απο τον ιδιο λογαριασμο για αλλη συσκευη ομως...!! -
-
ειχα κανει αιτηση πριν 5-6 μηνες δεν θυμαμαι για ενα xiaomi note pro./ωραια.. παει εκεινο. τωρα θελω να ξεκλειδωσω ενος φιλου redmi 3. μου ειπατε να βαλω κινεζικια ιdo. εβαλα. αιτηση αλλη δεν μπορω να κανω. ??? ισχυει η πρωτη που ειχα κανει για αλλη συσκευη????Ο/H geoanto555 έγραψε:
Την έχεις την άδεια με λίγα λόγια... Τι συζητάμε...
το MiFlashUnlock ομωςπαλι μου κολλαει στο 50%.. γιατι δεν ξεκλειδωνει?? μπορεις να μπεις να δεις να το κανουμε..??? -
Έχεις τον ίδιο λογαριασμό σε κινητό και σε πρόγραμμα; Το βάζεις με το ίδιο username?Ο/H ALXIOA έγραψε:
το MiFlashUnlock ομωςπαλι μου κολλαει στο 50%..
-
εναν λογαριασμο εχω.. και στο κινητο με την σιμ μεσα και στην σελιδα ειναι οκ..!! ειμαι συνδεδεμενος με το ιδιο user..!!δεν εχω αλλο//!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έχεις τον ίδιο λογαριασμό σε κινητό και σε πρόγραμμα; Το βάζεις με το ίδιο username?Ο/H ALXIOA έγραψε:
το MiFlashUnlock ομωςπαλι μου κολλαει στο 50%..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα