Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις ξεκλειδώσει άλλο κινητό δικό σου ή φίλου σου εντός 30 ημερών ?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τότε κάτι σου έχει ξεφύγει... Κάνε αποσύνδεση από κινητό και ξανα βάλτον με username τον αριθμό.. Το ίδιο και στο πρόγραμμα
..Α!!! ποια ρομ έβαλες στο κινητο???
αυτην κατεβασα και εβαλα..!! εχει κινεζικα και αγγλικα μεσα.. δν μου εχει ξεφυγει τπτ.. τα εκανα 2 φορες αυτα που ειπες/! μηπως να κανω ενα καινουργιο λογαριασμο να τελειωνΩ?/ -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν είσαι 100% ότι τα κάνεις σωστά ναι.. κάνε άλλο λογαριασμό..
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι νομίζω γίνεται.. Δοκίμασε το
Apply for permissions to unlock Mi devices -
Ο/H ALXIOA έγραψε:
μπας και εχει αλλαξει η διαδικασια και δν το ξερετε?? κανω νεο λογαριασμο και με πεταει παλι μολις παταω unlock εδω..!!
΄΄Αλλαξε browser /υπολογιστή/κάτι τέλος πάντων... Έχει αποθηκεύσει τα παλιά σου στοιχεία.
Μπορείς να κάνεις και ρεσετ τον browser αν θέλεις.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H ALXIOA έγραψε:
μπας και εχει αλλαξει η διαδικασια και δν το ξερετε?? κανω νεο λογαριασμο και με πεταει παλι μολις παταω unlock εδω..!!
΄΄Αλλαξε browser /υπολογιστή/κάτι τέλος πάντων... Έχει αποθηκεύσει τα παλιά σου στοιχεία.
Μπορείς να κάνεις και ρεσετ τον browser αν θέλεις..
-
Ότι σου λέει ο @geoanto555 δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H ALXIOA έγραψε:
Μπορείς να κάνεις και ρεσετ τον browser αν θέλεις..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα