Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
απολυτα σιγουρος..!! δεν ξεκλειδωσα τιποτα αλλο..!! τι γινετε δηλαδη τωρα..??Ο/H takisfrag έγραψε:
Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις ξεκλειδώσει άλλο κινητό δικό σου ή φίλου σου εντός 30 ημερών ?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
China Developer(V6.3.31): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader)Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τότε κάτι σου έχει ξεφύγει... Κάνε αποσύνδεση από κινητό και ξανα βάλτον με username τον αριθμό.. Το ίδιο και στο πρόγραμμα
..Α!!! ποια ρομ έβαλες στο κινητο???
αυτην κατεβασα και εβαλα..!! εχει κινεζικα και αγγλικα μεσα.. δν μου εχει ξεφυγει τπτ.. τα εκανα 2 φορες αυτα που ειπες/! μηπως να κανω ενα καινουργιο λογαριασμο να τελειωνΩ?/ -
-
τι σκαλωμα ειναι αυτο ρε γμτ. μπορω να χρησιμοποισω τον ιδιο αριθμο κινητου που εχω δηλωμενο στν προηγουμενο λογαριασμο η θελει και καινουργιο αριθμο ??? απλα να αλλξω μονο το email..!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν είσαι 100% ότι τα κάνεις σωστά ναι.. κάνε άλλο λογαριασμό..
-
-
βρε παιδια..!! μπας και εχει αλλαξει η διαδικασια και δν το ξερετε?? κανω νεο λογαριασμο και με πεταει παλι μολις παταω unlock εδω..!! εγω κανω λαλακια?? η εχει σαλεψει η χιαομι????Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι νομίζω γίνεται.. Δοκίμασε το
Apply for permissions to unlock Mi devices -
Τώρα να συμπληρώσω αυτό που λες θα είμαι κακός..Ο/H ALXIOA έγραψε:
μπας και εχει αλλαξει η διαδικασια και δν το ξερετε?? κανω νεο λογαριασμο και με πεταει παλι μολις παταω unlock εδω..!!
΄΄Αλλαξε browser /υπολογιστή/κάτι τέλος πάντων... Έχει αποθηκεύσει τα παλιά σου στοιχεία.
Μπορείς να κάνεις και ρεσετ τον browser αν θέλεις.. -
δλαδη στην σελιδα μολις πατησω unlock πρεπει να με πεταξει σε αλλη σελιδα και οχι σε αυτην που ανεβασα πριν..!!! ετσι????Ο/H geoanto555 έγραψε:
μπας και εχει αλλαξει η διαδικασια και δν το ξερετε?? κανω νεο λογαριασμο και με πεταει παλι μολις παταω unlock εδω..!!
΄΄Αλλαξε browser /υπολογιστή/κάτι τέλος πάντων... Έχει αποθηκεύσει τα παλιά σου στοιχεία.
Μπορείς να κάνεις και ρεσετ τον browser αν θέλεις..
-
Ότι σου λέει ο @geoanto555 δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
κατεβασα τον yandex.. εσβησα ολο το ιστορικο απο ολους τους browser και ανοιξε το αφιλοτιμο/ 2 ωρες φαγαμε για αυτην την βλακεια..τωρα περιμενω..!! ευχαριστω σε ολους. θα επανελθω συντομαΟ/H geoanto555 έγραψε:
Μπορείς να κάνεις και ρεσετ τον browser αν θέλεις..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα