Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 577.
-
Η αργη φορτιση απο οσο ξερω δεν κανει ΠΟΤΕ κακο στην μπαταρια, παρα μονο καλο. Κακο κανει σιγουρα στην υπομονη μας, αλλα ειναι και λιγο γαιδουρι αυτη η μπαταρια, οποτε αμα δεν εχει καλο voltage η θυρα σου λογικο ειναι να αργει. Κατεβασε απο το app store το Ampere που ειναι ωραιο εργαλειο (free και ελαφρυ σχετικα) να τσεκαρεις τι παιζει... Με USB 3 σε pc φορτιζει με max 500mAh (σε συγκριση με τα 2000mAh του φορτιστη.. 1/4 πιο λιγο δηλαδη) και σε realtime πιανει 290-410. Οποτε καταλαβαινεις!
-
Δυστυχως οχι... στο αγγλικο φορουμ λενε οτι εχει αναφερθει στους developers και το γνωριζουν, οποτε πιστευω σε καποιο μελλοντικο update (ελπιζω στο προσεχες μελλον) να λυθει το προβλημα... Για την συσκευη μας βεβαια εχουν παει ετσι κι αλλιως πιο πισω το update λογω καποιον θεματων. Οποτε δυστυχως το μονο που κανουμε για την ωρα ειναι υπομονη... Παντως αν δεν χρησιμοποιεις sd card και την βαλεις στην SIM2 θα πιανεις 4G (αν εχουμε το ιδιο θεμα).
-
Καταρχην μην κανετε μεγαλα quote ζαλιζομαστε μετα τα κρασια, μπυρες και ψητα που εχουμε φαει @Spy767 Χαιρομαι που ξεπερασες το βασικα προβλημα και εβαλες την ROM. Τωρα για το δαχτυλικο, γυρισε παλι το κινητο στα αγγλικα και πηγαινε να βαλεις κλειδωμα με κωδικο ή pin. Θα σε ρωτησει αν θελεις να διαγραψεις ολα τα αποθηκευμενα δαχτυλικα. Σβηστα ολα και ενω ειναι ακομα στα αγγλικα πηγαινε και ξαναδοκιμασε να τα περασεις. Σε περιπτωση που σου κανει κολπα και δεν τα περναει καθολου, αστο και μετα απο …
-
@alexironaek Καλα τα γραφεις, απλα απαραιτητη προυποθεση να ξεκλειδωσεις ειναι φυσικα να σου εχει ερθει κωδικος επιβεβαιωσης αφου εχεις κανει την αιτηση. Επισης οταν τελειωσεις το flash της ελληνικης θα σε ρωτησει απο μονο του αν θελεις να κανεις root το κινητο, απλα το θεμα ειναι οτι αν δεν κανω λαθος το root προκαλει battery leaks επειδη δουλευει συνεχεια το shell (εκει νομιζω κατεληξαν οσοι ειχαν το θεμα). Οσο περι Xposed οσο εχω διαβασει εδω λενε να την αποφευγεις με MIUI ... o @MIUI_ART συγ…
-
Παράθεση από paf21: “Με ελληνική 7.2.1.0 με μια κάρτα πάγιο voda και δεύτερη CU, στην μπάρα μου δείχνει 4G στην εκάστοτε κάρτα που έχω επιλέξει για internet ” Ναι δυστυχως με οσους μιλαω απο ελλαδα δεν εχει σχεδον κανενας το ιδιο θεμα με εμενα.. μονο στο αγγλικο forum το εχουν καποιοι, για αυτο φοβαμαι μηπως ειναι θεμα προβληματικου hardware καποιας φουρνιας κινητων.... Απο περιεργια μπορεις να δεις στις ρυθμισεις, σχετικα με το τηλεφωνο τι baseband εχει το δικο σου (Εκδοση Modem)? Βεβαια ειχα κ…
-
@tilos4523 Αν ξαναδοκιμασεις την διαδικασια κανες τα εξης. 1) Μπαινεις TWRP, κανεις πας καπακια το στο reboot και κανεις recovery (reboot) 2) Ξαναμπαινεις σε TWRP, πας κανεις ολα τα WIPE σου (εκτος απο SD ή OTG φυσικα) 3) και μετα ΠΡΙΝ κανεις εγκατασταση πας στο reboot και ξανακανεις recovery (reboot) 4) Οταν ανοιξει θα σου γραφει οτι δεν εχεις OS και πας και κανεις την εγκατασταση της ROM κανονικα. μετα απο αρκετες δοκιμες μονο ετσι δεν μου εβγαλε το error7 εμενα (με το οποιο δεν μου ανοιγε η σ…
-
@DrSaG Thanks για την ενημερωση αλλα εγω εχω θεμα στην SIM1 οχι στην 2 ! ας ελπισουμε να φτιαχτει και εκει. Οσο για το θεμα των ακουστικων, ξαναδοκιμασα και αφησα κομματι στον player στο pause και πραγματι το κανει και σε εμενα! Το θεμα ειναι οτι το κανει ΜΟΝΟ με τα ακουστικα της Xiaomi (Hybrid Dual) και με το 2ο σετακι που εχω της Iluv δεν το κανει. Οποτε ειναι καποιο θεμα ρυθμισης ή bug , μου οφειλεται μαλλον στα πληκτρα Vol -/+ μιας και τα Iluv εχουν μονο 1 κουμπι (on / off ) και εχουν την εν…
-
@Chridimi1 Φιλε οι φωτο που βνγαζεις ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη! Ακριβως ομως επειδη ειναι πολυ ωραιες και θελουμε να σου κλεψουμε την ''μυστικη συνταγη'' βαζε σε καθε photo και τις απαραιτητες πληροφοριες (ιδιαιτερα στις low light) . ROM: 1) Camera App Size: White balance : Χρονος εκθεσης ISO : Μηκος Εστιασης: κτλ
-
Συνεχιζοντας τις δοκιμες βρηκα και την baseband της leaked AOSP για τα κινητα μας και την περασα με fastboot flash και τιποτα. Μεχρι στιγμης δηλαδη εχω δοκιμασει: AOSP rom (A.2.0.c1.1-00005-8976_GEN-PACK-1) 7.1.9.0.0 Unofficial Multi rom (A.2.0.c1.1-00006-8976_GEN-PACK-1) 7.1.7.0 Global Stable rom (A.2.0.c1.1-00019-8976_GEN-PACK-1) 7.2.3.0 Chinese Stable (1-00019-8976_GEN_PAC K-1.49420.2.) ξαναεπεστρεψα λοιπον στην τελευταια και συνεχιζω το ψαξιμο....