Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Καλησπέρα στη κοινότητα. Εχω το nikel και του φοράω την ελληνικη 7.3.9. Μοντεμ έχει το P50. Απο πολλους διαβασμένους βλέπω οτι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής, αλλα βλέπω ότι τραβάει πολύ μπαταρία σε μένα. Στο gsam με μια ώρα σε κλήσεις μου τραβηξε το 25% της μπαταριας σε 22 ωρες συνολο. 3 ωρες σοτ, 15% app usage κλπ. Είναι λογικό να τραβάει τοσο πολύ με τοσο λίγο χρόνο ομιλίας? ή δε μας τα λέει καλά το gsam? Εννοείται ροοτ το κινητό. Υπάρχει άλλο stable μοντεμ με λιγότερη κατανάλωση? Θα πόσταρα…
-
Σε nikel εχει παρατηρήσει κανείς με την 7.3.9 να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία? Ετσι μου φαίνεται σε σχέση με τις προηγούμενες dev.
-
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες, σε περίπτωση επιστροφής σε official θα εχω προνοήσει με local backups οπως το ανεφερες. Τωρα για το partition size ελπιζω με τα wipe να λυθεί. Για το mi flash εχω ξεμπρικαρει το κινητο μου που ειχε πεσει κολλησει στο mi logo μετα απο αποτυχημενο φλασαρισμα supersu απο twrp. Nikel εχω. Κατέβασα την 8.1.4.0 για fastboot και τη πέρασα σύμφωνα με το επίσημο flashing guide με το miflash και το κινητό είναι μια χαρά.
-
Ναι για εκει με βλέπω, σε ευχαριστω πολυ παντως. =============== Φεβ 28th 2017, 4:43pm =============== Εαν μετα την ελληνική θέλω να φλασάρω official rom, θα χρησιμοποιήσω το miflash και απλα θα επιλεξω wipe data μεσα στο πρόγραμμα? Πρέπει να κάνω κάτι απο twrp μήπως πρώτα? γιατι απο οσο ξέρω αν φλασάρω με miflash χάνεται το twrp
-
Καλησπέρα, αποφάσισα να φλασάρω ελληνική rom. Το κινητό φοράει 8.1.4.0 και λόγω μπαταρίας αποφάσισα να κάνω τη στροφή. Το πρόβλημα είναι οτι μπαίνοντας στο twrp θέλω να κάνω backup σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά ή αν μετανιώσω για την ελληνική. Μπαίνοντας στο backup θέλω να επιλέξω system&data αλλα το partition data μου το βγάζει μέγεθος 55gb, ενω το system περίπου 3gb. Στο κινητό ζήτημα να είναι κατειλημένα τα 15gb. Δε μπορώ να καταλάβω γιατι το περνάει σαν 55gb. Και λογω 64gb sd τα 55+3 δε …
-
Επειδη με τη μπαταρια μου κανει και μενα τα ιδα ακριβως, εχω παρατηρησει οτι αν παει 100 και μετα δε το βγαλεις αλλα το αφησεις καμία ωρα δε το κάνει. Για παραδειγμα εαν το αφησω όλη νύχτα και το βγάλω το πρωί δεν έχω κανένα θέμα απο 100 στα 90. Αν βιάζομαι και στο 99 ή 100 π.χ το βγάλω αδειάζει γρήγορα μέχρι το 90. Είναι σαν το κινητό να μην κρατάει σωστά τα mah, δηλαδή με τη φόρτιση που μολις φτάσει 100 το βγάζεις αμέσως είναι σαν να είναι πλασματικά τα 10% της μπαταρίας, ενώ αν το αφήσεις αρκ…
-
Παράθεση από Dasop: “Παράθεση από Themis Kontzialis: “Καπου ειχα διαβασει σε αυτο το thread νομιζω ενα θεματακι που εχω και γω, οτι οταν φοραω ακουστικα και κανω κληση ο συνομιλητης ακουει παρασιτα. Με το που βγαλω τα ακουστικα ολα οκ. Εχουμε βρει καμια λυση παιδια? Νομιζω καποιος ειχε γραψει οτι εχει να κανει με της Cosmote το hd voice. Ειναι πολυ εκνευριστικο ” δυστυχως δεν είναι το hd voice...Τουλάχιστον όχι στο δικό μου! Δοκίμασα και σε 2g και σε 3g καμία διαφορά... Παρατήρησα ότι το κάνει μ…
-
Καπου ειχα διαβασει σε αυτο το thread νομιζω ενα θεματακι που εχω και γω, οτι οταν φοραω ακουστικα και κανω κληση ο συνομιλητης ακουει παρασιτα. Με το που βγαλω τα ακουστικα ολα οκ. Εχουμε βρει καμια λυση παιδια? Νομιζω καποιος ειχε γραψει οτι εχει να κανει με της Cosmote το hd voice. Ειναι πολυ εκνευριστικο
-
Καλησπέρα φίλε Bandit. Οπως ανέφερα η κάρτα μου είναι 4g.Το γράφει ακριβώς στο πίσω μέρος της κάρτας sim. Έχω cosmote. Εχω ήδη αλλάξει το mode του network σε 3g και έχω απενεργοποιήσει VoLTE εδώ και 2 μέρες. Gps κλειστό και μόνο wifi ανοιχτό. Γενικά έχω πρόβλημα στη περιοχή και δεν υπάρχει και το καλύτερο σήμα. Kαι στις προηγουμενες συσκευές μου τράβαγε παραπάνω μπαταρία η αναζήτηση σήματος αλλα στο Xiaomi δε ξέρω τι γίνεται και είναι τόσο πολύ. Είναι λογικό να έχω SOT χωρίς βαρύ gaming, max 4-5…
-
Καλησπέρα, αρκετό ποσοστό της μπαταρίας πάνω 30℅ μου τρώει το cell standby. Φοραω τελευταία global stable. Μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι γνωστό θέμα και συμβαίνει κυρίως σε 3g καρτες sim. Αν βάλει κάποιος 4g καρτα σταματάει το drain. Εχω 4g κάρτα αλλά παρόλα αυτά βαράει 35-40℅. Είναι φυσιολογικό; Στην ελληνική ρομ έχει λυθεί αυτό το bug? Εκανα την ίδια ερώτηση και στη γενικη συζήτηση απλά επειδή δε πήρα απάντηση είπα να ανοίξω thread.
-
Καλησπέρα. Φοραω την τελευταια global stable. Εχεις κανεις αλλος battery drain? Το cell standby μου τρωει πολυ. Διαβασα οτι ειναι γνωστο θεμα αλλα εχω 4g καρτα και κανονικα δε θα επρεπε να υπαρχει. Εχει λυθει το θεμα με την ελληνικη ρομ; Επεσε τ ματι μου σε μια προσωρινη λυση με φλασαρισμα 2 zips απο twrp αλλα δε θελω να φτασω εκει.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Παρελαβα σήμερα απο σκρουτζομαγαζο το κινητό και ενώ έλεγε στο site του καταστήματος global, βλέπω σπίτι που το άνοιξα έκδοση 8.0.5.0.0.Διαβάζω οτι είναι seller rom unofficial. Άσχετος και πρώτη φορά απο xiaomi ακολούθησα τον οδηγό με τα 3 βήματα με το mi pc suite για να βάλω global, μιας και ανέφερε ότι λειτουργεί και με κλειδωμένο bootloader αλλα δε κατάφερα τίποτα με κανένα απο τα 3 βήματα. Τη μία μου έλεγε κάτι για το package signature, στο κινέζικο suite έβγαζε έ…