Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Παράθεση από Giannisagal: “απο twrp έχει επιλογή backup και αφού κανείς factory μετά κάνεις restore και έρχονται όλα όπως ήταν. Από MiCloud που αυτό κάνω εγώ αφού κάνω factory reset όταν ενεργοποιω το τηλέφωνο μου λέει αν θέλω επαναφορά από MiCloud και έτσι μου φέρνει και την διάταξη της οθόνης και τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς το ειχα. Μπες στο λογαριασμό σου MiCloud και δες που έχει αντίγραφο οθόνης και πάρε backup εκεί τώρα ώστε να έχεις τις τελευταίες ρυθμίσεις. ” Καλημέρα, επειδή δεν είμαι και…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από sokri_m: “Είμαι με 6.3.11 κ σε update σε 6.3.24 δεν δούλευε με τίποτα, οπότε ξαναγυρισα στην 6.3.11 και όλα καλά.. ” Με ποιο τρόπο? Factory reset ή έτσι? ” Μετα από καθαρή εγκατάσταση μέσω του ενσωματομένου TWRP στην fastboot. Δοκίμασα και factory reset αλλα δεν λειτουργούσε οπότε πήγα πάλι πίσω στν 6.3.11 που δουλευε μια χαρά... Μπορεί αν βρώ χρόνο να ξαναδοκιμάσω ή θα πάω στην επόμενη.... Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από kinezos69: “ Εγώ και δουλεύει κανονικά αλλά θέλει να βάλεις τις ρυθμίσεις της Q για το Internet ” Ευχαριστω για την απάντηση! Είμαι με 6.3.11 κ σε update σε 6.3.24 δεν δούλευε με τίποτα, οπότε ξαναγυρισα στην 6.3.11 και όλα καλά..
-
Εχει κανείς Q card για data; Δουλεύει κανονικά σε Redmi note 2;
-
Παράθεση από kinezos69: “Το θέμα είναι έχοντας ενεροποιημένη τη διεθνή περιαγωγή μήπως υπάρχει κίνδυνος να χρεωθώ όταν κινούμε κοντά στα σύνορα(Τουρκία, Βουλγαρία) ή όταν μπω μέσα στις χώρες αυτές? ” Η λύση ίσως είναι να επιλέξεις για την κάρτα Q φορέα δικτύου όχι αυτόματα αλλά να επιλέξεις αυτό της Wind χειροκίνητα
-
Καλημερα, έχοντας πλέον συσκευή xiaomi στην κατοχή μου και συμμετέχοντας στο παρών φόρουμ ενθάρρυνα ένα φίλο να αγοράσει το redmi note 3! Διαβάζοντας όμως όλα τα σχετικά θέματα έχω μπερδευτει. Πολύ σοβαρές πληροφορίες είναι διάσπαρτες εδώ και εκεί. Θεωρώντας ότι για να συμμετέχει κανεις εδώ έχει τουλάχιστον σκοπό να βάλει ελληνική rom και το "προσωρινό εμπόδιο" του κλείδωματος του bootloader μήπως πρέπει να υπάρχει ένας οδηγός για νέο παραλαμβάνοντες με τα βασικα βήματα μέχρι το ξεκλειδωμα και μ…
-
bluetooth
ΜήνυμαΕπειδη αυτές οι rom μόνο rom δεν είναι προσπάθησε να βάλεις κάποια ελληνική. Το τηλέφωνο θα απογειωθεί !! Ή δουλειά που κάνουν τα παιδιά εδώ έναι εξαιρετική.. Εννοείται θα δουλεύει και το bluetooth τέλεια. Ξεκινά με μια καθαρή εγκατάσταση για να εξαφανιστούν όλες οι κινεζικές Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") Είναι πολύ εύκολο...
-
bluetooth
ΜήνυμαΕχεις περάσει κάποια ελληνική rom ή έχεις μείνει με κινέζικη;