Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 229.
-
Σαν να έγινε πio smooth το δεξι-αριστερα η είναι η Ίδεα μ
-
Αυτο με τον ηλιο ομως 12:46 πμ τι κολπο ειναι ; και λιακαδα μεσα στο app..
-
Το Greenify κανει δουλεια η κανει την ιδια δουλεια με το εργαλειο απο Miui που κλεινει εφαρμογες ; Δηλαδη δε κανει κατι παραπανω; κλεινει καποιες τις οποιες δε κλεινει το αλλο;
-
Ευχαριστω! Κανοντας αυτο οταν ανοιξω τη συσκευη θα λεει καλως ηρθατε στη Miui κλπ σαν να το ανοιγεισ πρωτη φορα χωρις στην sd εφαρμογες μεσα κ παλιες ρυθμισεις ; η φακελους παλιων εφαρμογων μου
-
Πως μπορω να κανω ενα format να καθαρισει απο εφαρμογες εντελως να σβηστουν φακελοι απο παλιες εφαρμογες κλπ κ να περαστει η miui 6 η ελληνικια δικια σας σαν να ειναι καινουργιο το κινητο χωρις ρυθμισεις/εφαρμογες/σκουπιδια μεσα κλπ
-
απο Recovery το κανω ; πως ;
-
Το album τελικα εξακολουθει να crasharei συνεχως αν κανεις λιγο περιηγηση στις φωτο μετα απο καποια στιγμη.
-
Μου crash'αρε και εμενα το album στη πρωτη εκκινηση αλλα μετα οκ.... Επισης παρατηρησα τα MIui apps και εγω τα οποια σχεδον δεν ειχα κανενα απο αυτα... Ακομη οταν το βαζεις για φορτιση κανει πλεον εναν διακριτικο ηχο... και οταν κανεις lock screen με το κουμπι εμφανιστηκε ενα εφε σαν να κλεινεις παλια τηλεοραση... 2.1 GB Free Ram.. Πεενα...
-
Μια χαρα δωρακιααα... καλη τυχη σε ολους!
-
Εγω που περασα αυτη τωρα.. τη Δευτερα θα βαλω τη τελικη που θα βγαλετε με τον ιδιο τροπο ; Κατεβαζω.. και επιλεγω πακετο εγκαταστασης για αναβαθμιση
-
Οοοο. ευχαριστουμε.... κατεβαζω.. εξακολουθουν τα 2 GB να ειναι Free στο Mi4?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από GR_Macedon: “Εδώ πουλάνε ανταλλακτικά xaiomi. Δεν έχω αγοράσει ποτέ, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν έχουν ηχείο. Στο στέλνουν και το δίνεις σε έναν τοπικό τεχνίτη να στο αλλάξει.” Ωραιος ο παιχτης! Δε το ηξερα καν αυτο! Θα το κοιταξω τους στελνω email. :thumbup:” Αφου το πήρες απόφαση να το ανοίξεις.. θα πρότεινα να το πάς πρώτα σε ένα φίλο σου ηλεκτρονικό να δείτε ότι δεν είναι "ψυχρή" κόλληση. Το κακό με τις "ψυχρές" είναι ότι βρίσκ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Εδώ πουλάνε ανταλλακτικά xaiomi. Δεν έχω αγοράσει ποτέ, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν έχουν ηχείο. Στο στέλνουν και το δίνεις σε έναν τοπικό τεχνίτη να στο αλλάξει.” Ωραιος ο παιχτης! Δε το ηξερα καν αυτο! Θα το κοιταξω τους στελνω email.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν και δεν αποτελεί επίλυση του προβλήματος, είναι μία λύση. Βέβαια το καλύτερο είναι η αντικατάσταση - επισκευή, αλλά λέμε τώρα... καλές γιορτές.... καθώς θέλεις 2 μήνες σχεδόν πήγαινε - έλα” Εχεις δικιο αλλα δεν ειμαι για να μπλεκω σε αναμονες παλι το περιμενα πως και πως και μολις ηρθε δε μπορω να το ξαναστειλω πισω. Ασε που οι κινεζοι εχουν αρχες Ιανουαριου Γιορτες και σιγουρα οπως ειπες κι εσυ θα παρει 2 μηνες τουλαχιστον.Μεχρι να δουν τι εχει αν γινει επισκευη η αντ…
-
@Με τον ηχο βρηκα αντε να μη το πεις ακρη......... να το πεις πατεντα! Αμα εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα γιατι ειδα στο Miui forum το επαθε κι αλλος αυτο με το ηχειο για αυτο: Κατεβασα απο Play Store DSP Manager ρυθμισα το equalizer (Που δεν εχει στις ρυθμισεις η ROM) χωρις να εχει παρεμβολες... το εκανα ενα save για τις ρυθμισεις του ηχειου.. το εβαλα να ανοιγει αυτοματα μολις ανοιγει το κινητο και το κλειδωνεις στο Ram boost οταν κανεις να μη κλεινει και εισαι ετοιμος! Χανεις λιγο ενταση …
-
2 GB RAM ελευθερα ;;;; ΟΟοΟΟΟΟ Αυτα ειναι !!!! Good Job ! Να ρωτησω εμενα που με χαλασε το ηχειο μπορω να το παω καπου για φτιαξιμο Ελλαδα ; Πχ Γερμανο θα ξερουν ; Θα το αναλαβουν ; Για να το στειλω πισω δυσκολα γιατι θα το παρω Φεβρουαριο κι αν... μεσολαβουν γιορτες + οι κινεζογιορτες του δρακου.. + μεχρι να διαγνωσουν αν το εκανα εγω η εγινε μονο του+ επιδιωρθωση η αντικατσταση + επιστροφη γεια σας!! Ευτιχισμενο το 2015!
-
Οκ ευχαριστω πριν εκανα τις αναβαθμισεις απο Recovery... update.zip - install to system 1.
-
"Επιλεξτε το πακέτο αναβαθμισης'΄ που λεει ε ;
-
Τωρα που εβαλα τη καινουργια ROM ειδα οτι βαλατε CWM Recovery πως θα κανω το update στην επομενη ROM? Για καποιο λογο εκανα format για να διαπιστωσω αν λυθηκε το προβλημα με το ηχειο και χαθηκαν τα OTA Updater, Φωνητικη αναζητηση και καποια αλλα δε θυμαμαι. Τωρα μετα θα κατεβασω στην επομενη ROM Manual θα την βαλω ως update.zip στο χωρο αποθηκευσης και μετα θα κανω install zip που λεει ; απο Recovery?
-
Γνωριζει κανεις τιποτα ---> Θεματακι με τον ηχο απο ηχειο. - Mi-4 - Xiaomi-Miui.gr Να το στειλω πισω ;