Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 109.

• RE:

alprio - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από s.s: “Στην dev δεν βλέπω να κάνει, με την stable ασχολείται πιο πολύ. Δεν την έχω δοκιμάσει όμως και βλέπω μερικά θεματακια , γι αυτό δεν στην πρότεινα. Για προσωρινή λύση μέχρι να ξεκλειδώσεις είναι μια χαρά η dev του. ” Έχει περάσει εμενα το 10 ημερο. Που κάνω παράπονα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από s.s: “ Δεν χρειάζεται ξεκλείδωτο bl, μέσω flashtool περνάει. ” Γενικά κάνει αναβαθμίσεις ο τύπος στην ρομ η μία φορά το μήνα? Γιατί έχω την official και θα ήθελα κάτι καλύτερο και χωρίς τα κινέζικα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από s.s: “Παράθεση από piwiherman: “@Bodai δεν καίγομαι να βαλω ελληνική έτσι και αλλιώς ελληνικά δε χρησιμοποιω πολύ στα κινητά μου ..Απλά θέλω μα βαλω μια official Ρομ που να δουλεύει ομαλά και απροβληματιστα ..Το θέμα είναι πως να την φλασαρω και ποια από όλες νομίζετε ότι πρέπει να βαλω ” Αυτή χρησιμοποιούσα μέχρι να ξεκλειδώσω κι ήταν άψογη. Πλέον τρέχω blisspop.” Αυτή για να την περασω θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader? Η όπως περνάμε την official? Sent from my Redmi Note 3 using Tapa…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Πότε θα μπορέσουμε να βάλουμε την marshmallow;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostsokale: “Μάγκες επανέρχομαι με νέο ποστ. Διάβασα χθες τα πάντα εδώ στο φόρουμ, πέρασα την official την κινέζικη. Όλα πολύ κομπλέ. Πέρασα και το PlayStore. Όλα δείχνουν να λειτουργούν τέλεια. Προς το παρόν θα μείνω με αγγλική γλώσσα στο μενού καθώς δεν με ενοχλεί αυτό, αλλά θέλω να μου πείτε πως μπορώ να περάσω ελληνικό πληκτρολόγιο. Και ακόμα μία ερώτηση. Πότε θα έχουμε την stable ελληνική;” Κατέβασε το Google keyboard από το play store η κάποιο άλλο που σου αρέσει. Εμένα πχ μου…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από alprio: “Και μια ερώτηση είναι φυσιολογικό να είναι ελεύθερα 1gb με όλα τα προγράμματα; ” Δεν υπάρχει φυσιολογικό και μη, εξαρτάται απο το τι "φορτώνει" ο κάθε χρήστης.. ” Σίγουρα ναι αλλά με το meizu πχ με 2gb ραμ είχα πιο πολλές εφαρμογές background και είχα και 1gb.εδω έχω λιγότερες και έχω πάλι 1gb.οποτε μάλλον το λειτουργικό είναι βαρύ. Σήμερα μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε νέα official έκδοση.

Μήνυμα

Παράθεση από PeterPanious: “Έχει 2 μέρες τώρα που έχω βάλει την επίσημη developer περιμένοντας το ξεκλείδωμα του bootloader και παρατήρησα ότι η διαχείριση μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη από την stable. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ισχύει;;εγώ γιαυτό δεν έχω περάσει ακόμα την developer γιατί φοβάμαι ότι θα έχει θέμα με την μπαταρία. Να την περασω δηλαδή;; Και μια ερώτηση είναι φυσιολογικό να είναι ελεύθερα 1gb με όλα τα προγράμματα;

• Γνησια συσκευη?

Μήνυμα

Ηρεμησα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Αν θέλετε κλειδωστε το.

• Γνησια συσκευη?

Μήνυμα

λοιπον αλλαξα ρομ εβαλα την κανονικη και την μπαταρια την διαβαζει ως 4000mah. ειχε θεμα η ρομ. αλλα στο σιτε της tenna τα εβαλα ολα και μου λεει οτι μαλλον ειναι fake. αλλα ολα τα προγραμματα λενε το αντιθετο. τι να πιστεψω τωρα? antutu εχει οσο εχει το κανονικο. hardware οτι εχει το κανονικο.

• Παράθεση από Bodai: “Πατάς επάνω στην εφαρμογή που θέλεις να μπει στα Exceptions και μετά εμφανίζεται εκει που κοιτάτε. ” που ακριβως παταω πανω στην εφαρμογη? δεν βγαζει εφαρμογες ουτε εχει καπου λιστα..

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από alprio: “Στο 1 είναι μέσα στο security center. Στις ρυθμίσεις του λέει για exceptions. Μπαίνω εκεί πέρα και είναι άδειο. Δεν έχει ούτε κουμπι προσθήκης ούτε τπτ. Απλά άδειο. Είναι κάποιο bug; η μπαίνουν κάπως αλλιώς τα προγράμματα εκεί; ” Μπορείς να ανεβάσεις 1-2 screenshots για να δω ακριβώς πως είναι εσένα και δεν έχω το ίδιο κινητό? ”

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από alprio: “3)οταν κανω καθαρισμο εφαρμογων σταματανε να ερχονται ειδοποιησεις απο viber tapatalk outlook mail και αλλα διαφορα προγραμματα.τι δεν πρεπει να κλεινω για να λειτουργει σωστα? 5)στην home screen τα εικονιδια τα δειχνει περιεργα.καποια που εχουν μικροτερο μεγεθος τα δειχνει με τετραγωνο μπλε περιμετρικα ωστε να τα κανει το ιδιο μεγεθος με τα αλλα! πως μπορω να το βγαλω αυτο? 6)στο mail client της miui τα email ερχονται καθυστερημενα παρολο που τα εχ…

• καλησπερα στην φανταστικη παρεα! εχω αρκετες ερωτησεις σχετικα με την miui,αν δεν ειναι το σωστο μερος για αυτες τις ερωτησεις ας το μετακινηση καποιος MOD. 1)στο security center του κινητου στις ρυθμισεις του cleaner λεει για exceptions.πως μπορω να βαλω εκει ποια προγραμματα θελω να μην τα κλεινει? 2)εχει επιλογη στο security center για να κθαριζει τις εφαρμογες με το που κλειδωνει το κινητο,αυτο να το ενεργοποιησω η να το αφησω κλειστο? 3)οταν κανω καθαρισμο εφαρμογων σταματανε να ερχονται ει…

• Ναι έχω κάνει αίτηση. Άλλες 9 μέρες. Χθες το πήρα. Οπότε αναμονή.

• ωχ εσένα είναι κανονικά. Μήπως φταίει που έχω την official!? Τι να κάνω για να το αλλάξω; Εχω βάλει και αλλα θέματα αλλά αυτό το βγάζει πάντα. Είτε στρογγυλά είτε τετράγωνα.

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από alprio: “Το default έχω έβαλα και ένα άλλο αλλά τίποτα. Εκεί αυτό. Θα ξαναδοκιμααω. ” Μπορείς να ανεβάσεις ένα screen για να καταλάβω εγώ ή κάποιος άλλος τι ακριβώς σε ενοχλεί? ” Το τετράγωνο πίσω από το messenger πχ

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από alprio: “Πώς γίνεται να βγει το τετράγωνο background από τα εικονίδια; ” Αν δεν κάνω λάθος μόνο με άλλο θέμα. Ή αν έχεις θέμα βάζοντας το Default. ” Το default έχω έβαλα και ένα άλλο αλλά τίποτα. Εκεί αυτό. Θα ξαναδοκιμααω. Ευχαριστώ.

• Να κάνω μια ερώτηση και εγώ. Πώς γίνεται να βγει το τετράγωνο background από τα εικονίδια;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από alprio: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από alprio: “Παράθεση από Bodai: “@alprio η ερώτηση σου απαντήθηκε εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά πόστ.. ” Και ερωτω χωρίς τον κωδικό μπορώ α περάσω την μαμισια η κάποια άλλη ξένη; αυτοί πως πέρασαν αυτή την εκδοση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ορίστε ο οδηγός να φλασάρεις την official αγγλοκινέζικη.[MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom Wi…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από alprio: “Παράθεση από Bodai: “@alprio η ερώτηση σου απαντήθηκε εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά πόστ.. ” Και ερωτω χωρίς τον κωδικό μπορώ α περάσω την μαμισια η κάποια άλλη ξένη; αυτοί πως πέρασαν αυτή την εκδοση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ορίστε ο οδηγός να φλασάρεις την official αγγλοκινέζικη. [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note …