Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 173.

• Έχεις κάνει όλα τα βήματα του οδηγού (drivers κλπ.); Μήπως το έχεις συνδέσει σε usb3;

• @vortalhe δεν ξαναδοκιμάζεις να περάσεις την rom μέσω fastboot; Αν σου βγάλει error ανέβασε screenshot να δούμε τι παίζει! Έχεις κατεβάσει την σωστή china dev rom (για το Redmi Pro) έτσι;

• @tomtsir όπως σου λέει και ο @makis1024, ανέβασε εδώ μία φωτογραφία (screenshot με power - και power off) από Settings->About Phone για να δούμε τί rom έχεις.. Νομίζω όμως ότι κάτι δεν κάνεις όπως το λέει ο οδηγός για το ξεκλείδωμα του bootloader. Δεν θα έπρεπε να έχεις περάσει την official china developer rom πρώτα και μετά να πας για ξεκλείδωμα; Περισσότερα εδώ: Ξεκλείδωμα του Bootloader. Θύμισέ μου είσαι βέβαιος ότι έχεις κλειδωμένο bootloader;

• Δεύτερος διαγωνισμός φέτος, μια χαρά πάει το 2017..

• @fkakavakis αν δεν μπεί recovery όπως σου λέει ο @amalag δοκίμασε αφού κλείσεις το κινητό, και τον συνδυασμό vol + και vol - (εμένα τουλάχιστον μόνο έτσι μπήκε).. μόλις εμφανιστεί το εικονίδιο του twrp άφησε το power button. Καλημέρα!

• RE:

gas83 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από THUKIS: “Περαστηκε το fix . Οκ δουλεύει το μενού για recovery . Twrp μπήκα κλείνοντας το κινητό και στο άνοιγμα πατώντας ταυτόχρονα και το vol+ & vol- &το power on φυσικά . Έκανα davlink /cache . Παρατηρώ ότι το κινητό δουλεύει λίγο λαγκαριστα . Δεν σπινιαρει . Θα το δοκιμάσω και άλλο και θα δούμε . @gas83 δεν ξέρω αν γίνεται εγκατάσταση μέσω του miui updater εφόσον κατεβάσεις στο κινητό την ρομ . Περίμενε να πει κάποιος επιστήμονας ....” Τελικά μπήκα σε recovery ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αναφέρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από THUKIS: “Περαστηκε το fix . Οκ δουλεύει το μενού για recovery . Twrp μπήκα κλείνοντας το κινητό και στο άνοιγμα πατώντας ταυτόχρονα και το vol+ & vol- &το power on φυσικά . Έκανα davlink /cache . Παρατηρώ ότι το κινητό δουλεύει λίγο λαγκαριστα . Δεν σπινιαρει . Θα το δοκιμάσω και άλλο και θα δούμε . @gas83 δεν ξέρω αν γίνεται εγκατάσταση μέσω του miui updater εφόσον κατεβάσεις στο κινητό την ρομ . Περίμενε να πει κάποιος επιστήμονας ....” Δυστυχώς από το updater δεν γίνεται.. τουλάχ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Βγήκαν νέες διορθωμένες XTRV-7.3.9 ROM για τα RedMi Note 3 PRO (Kenzo) & RedMi 3/PRO (Ido), για διάφορα προβλήματα όπως το Power Menu. Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” Για να περάσουμε την νέα διορθωμένη rom και για όσους δεν μπαίνει recovery με κανένα συνδυασμό πλήκτρων πάμε για σύνδεση σε pc και πέρασμα twrp μέσω fastboot ή γίνεται και αλλιώς;

• Δες κι εδώ (xiaomi-miui.gr/community/index…πλήκτρα-Back-και-Recents/) τι ενέργειες έκανα πριν πάω σε διαδικασίες για αλλαγή rom..

• @Stelios Stelaras όσα σου αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω είναι για να δεις αν φταίει το λογισμικό (rom) για το πρόβλημα με τα κουμπιά αφής.. Αντίστοιχο πρόβλημα είχε και η συσκευή (Redmi Pro x20) φίλου που ακόμα περιμένει αντικατάσταση (είχε πρόβλημα με το υλικό).. ελπίζω το δικό σου να έχει απλά θέμα με την rom!

• Για αρχή ανέβασε μία φωτογραφία (screenshot με power - και power off) από Settings->About Phone για να δούμε τί rom έχεις..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από aggelosz: “Το ίδιο και σε ido.Τερμα το recovery,κανει επανεκκίνηση” Επιβεβαιώνω κι εγώ για IDO, δεν μπαίνει recovery..

• @THUKIS μας δείχνεις τον δρόμο για IDO! Με αυτήν του θέματος (7.3.2) σε IDO είχε κανείς θέμα με δεδομένα (με restart έφτιαξε) και κλήσεις (η οθόνη της κλήσης εξαφανίστηκε, πάλι με restart έφτιαξε);

• RE:

gas83 - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από dialteo: “Ποιος νίκησε ρε παιδιά?” Στο αρχικό post (1 σελίδα) έχουν αναρτηθεί ο νικητής και οι επιλαχόντες.. συγχαρητήρια και του χρόνου πάλι πρώτοι!

• Όλα καλά και από μένα σε Redmi 3 Pro (ido), περάστηκε μέσω twrp (wipe dalvik+cache) πάνω από την προηγούμενη xtrv dev. Συνεχίζει η δυνατότητα για SMS με 160 (μεγάλους και μικρούς ελληνικούς) χαρακτήρες. @kostas1alina δεν μου έχει εμφανιστεί το πρόβλημα που αναφέρεις (στη Συλλογή), δοκίμασε να ξαναπεράσεις (την rom) όπως προτείνει ο @THUKIS και πες μας τι έγινε τελικά.. Ευχαριστούμε παιδιά!

• @billpat7 με wipe cache+ dalvik δεν χάνεις δεδομένα.. για καλό και για κακό όμως κράτα ένα backup από twrp..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από maikagel: “Υστερα απο χρηση αρκετων ημερων σε ido, σημερα ανακαλυψα οτι εχει εξαφανισθει το εικονιδιο του ραδιοφωνου. Η εφαρμογη υπαρχει, απλα εχει μονο τιτλο, χωρις εικονιδιο. Κατι αλλο δεν εντοπισα σε αυτη τη ρομ. ” και σε εμένα... Δουλεύει κανονικά το ραδιοφωνο” Στο δικό μου είχε χάσει το εικονίδιο των ενημερώσεων.. αλλάζοντας θέμα και επαναφέροντας το προηγούμενο, (το προεπιλεγμένο) επανήλθε!

• Όλα καλά σε Redmi 3 Pro (ido), περάστηκε μέσω twrp (wipe dalvik+cache) πάνω από την προηγούμενη xtrv dev. Για SMS πλέον υποστηρίζονται 160 μεγάλοι και μικροί ελληνικοί χαρακτήρες. Ευχαριστούμε παιδιά!

• Καλημέρα! Τελικά όλα καλά! Ο @stamatisv είχε δίκιο.. υπήρχε πρόβλημα με το αρχείο, για την ακρίβεια για κάποιο λόγο και ενώ το είχα τσεκάρει όταν το είχα περάσει στην sdcard, το αρχείο της rom φαίνονταν να είναι 0 bytes! Το κατέβασα ξανά (σε άλλη συσκευή), έκανα έλεγχο md5 και τελικά σε 10 λεπτά η συσκευή (Redmo Pro) έτρεχε xtrv stable.. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια και συγνώμη που δεν το έλεγξα πιο νωρίς.. θα επανέλθω με σχόλια χρήσης της rom αφού το χρησιμοποιήσει ο κάτοχος για λί…

• Εννοείται! Ξεκλείδωμα σε official china dev. Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος για τα καλά!