Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 175.
-
1. Κανονικά το έχει σταματήσει η xiaomi το root στην m αλλά μπορείς να κάνεις root με το supersu 2. Μάλλον όχι θα κάνεις κανονικά τις αναβαθμίσεις, αλλά ρώτα καλημέρα στο θέμα με τον οδηγό 3. Αντί του cwm θα έχεις το twrp που έχει παρόμοιες δυνατότητες wipe, backups, istall κτλ., μπορείς να το ψάξεις να το δεις ποιο αναλυτικά τι κάνει.
-
πέρασες την ρομ με τον οδηγό; Υ.γ. @iAmLiakos πήγε να περάσει την ρομ απευθείας και του κολλούσε στο cwm, δεν μπαίνει/ εμπενε (εν ξέρω) ώστε να περάσει την ρομ βάση του οδηγού. Δεν ξέρω εάν περάσει την προηγούμενη ρομ μέσω adb push να την κάνει install με cwm που εχει, ώστε να ανοίξει κανονικά και μετά να πιάσει τον οδηγό, γιατί δεν θέλει να χάσει τα δεδομένα του.
-
Ξανά κατέβασε την τελευταία μήπως δεν κατέβηκε σωστά πριν ...
-
Παράθεση από blackm76: “παιδια μισο λεπτο γιατι εχω κενα πληροφοριων και δεν καταλαβαινω τιποτα. λοιπον... 1)τι ειναι το fast boot και τι κανει;;; 2)πως θα κανω καθαρη εγκατασταση της ρομ απο την στιγμη που ενω ανοιγει το recovery mode δεν μπορω να μπω στο miui ωστε να φορτωσω το αρχειο zip και να το εγκαταστησω απo recovery mode. 3)ti einai md5;;;και πως το ελεγχο;;; ” Από το fastboot μπορείς να φορτώσεις το custom recovery (Οδηγός για προσωρινή εγκατάσταση custom recovery), από εκεί θα μπορέσε…
-
Παράθεση από pechr: “Εγώ θα πήγαινα για fastboot:xiaomi-miui.gr/community/wsif/…036-5-12-10-FastBoot-ROM/ ” Αν δε σου δουλέψει με το custom recovery τότε λογικά πας για την "καθαρή εγκατάσταση". Εκτός εάν έχει κάποιος άλλος καμία καλύτερη ιδέα.
-
Θα μπορέσεις να κάνεις update από το custom recovery ... Οδηγός για προσωρινή εγκατάσταση custom recovery Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές
-
Παράθεση από blackm76: “παιδια εχω προβλημα στο mi3 μου.κατεβασα το zip και πηγα να το περασω απο recovery mode.μου εβγαλε ενα σφαλμα και κολλησε.το εκανα επανεκκινηση το τηλεφωνο απο recovery mode και τωρα δεν ανοιγει. εκανα κατι λαθος;;;τι φταιει;;;χρειαζομαι την βοηθεια σας το συντομοτερο δυνατο.επειγον. ” Δοκίμασε να μπεις σε bootloader, πατάς power + volume down και ανοίγει με την εικόνα του λαγού...
-
Σήμερα έκανα δοκιμή σύνδεσης του mi band 1s με το endomondo και δουλεύει. Διαδικασία σύνδεσης , όπως διάβασα στο xda που παραθέσατε ποιο πάνω @kallair ... Στην αρχή δεν το βρήκε το endomondo (Settings->Accessory Settings->Bluetooth SMART Sensorsο ,On την ρύθμιση Scan τίποτα) . Έκανα αποσύνδεση του mi band από την εφαρμογή που μετέφρασε ο @maddoctor , αλλά και πάλι δεν συνδέονταν . Έκανα backup της εφαρμογής mifit by @maddoctor για να μην την ξανά κατεβάζω, την διέγραψα τελείως (δεν ξέρω εάν χρει…
-
Εγώ τις είχα όλες χωρίς το +30 αλλά τις άλλαξα με το numper fix και έβαλα σε όλες το +30 . Το θέμα είναι ότι μερικές επαφές το νούμερο το στέλνει ο πάροχος χωρίς το +30 και άλλες φορές με το +30. Τώρα που τις έχω με +30 όταν γίνετε αναγνώριση χωρίς το +30, δεν εμφανίζει το όνομα τις επαφής μόλις ανοίγω την συνομιλία και βγω πάλι στο σύνολο των συνομιλιών. (Το query σύνδεσης των επαφών λογικά κάνει refresh το caller id όταν ανοίξεις την συνομιλία και ψάχνει το νούμερο ακριβός ίδιο, με το πως είνα…
-
μια χαρά η νέα ρομ και σχετικά έως τώρα καλά στατιστικά μπαταρίας (είμαι στο 80% από πλήρη φόρτιση, με μόνιμα ανοιχτό wifi, 40 λεπτά οθόνη, 50 λεπτά gps για sports tracker και ανοιχτό Bluetooth, για σύνδεση με miband και περιπου 6-7 λεπτά κλήση κλήσεις) Το νέο lockscreen δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά εντάξει :-p
-
Παράθεση από tecu: “ Δεν θυμαμαι απο που την εγκατεστησα. Η εφαρμογη στο κινητο μου ειναι στην 1.8.511..... ? ” Έχεις γλώσσα εμφάνισης ελληνικά στο κινητό ; Γιατί διαβάζει την γλώσσα συστήματος για να φορτώσει την μετάφραση του Doc. Εγώ έχω πρόβλημα με το ιστορικό στο τρέξιμο, μόλις πατάω πάνω κρασάρει η εφαρμογή .
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : yeso521 - Την Διεύθυνσή της (Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~) - Tι ακριβώς αγοράσατε :Xiaomi Mi Band Pulse 1S - Την ημερομηνία αγοράς 30-12-2015 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : γνήσιο , όλα κανονικά πολύ καλά συσκευασμένα και κλειστό σε ζελατίνα - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 20-01-2016 (η αποστολή έγινε μέσο sf και έφτασε σε εμένα με ACS παίρνοντας άλλο tracking numper) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales : δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας - θετικά:…
-
Παράθεση από nnbignick: “Δεν έχω κάνει wipe cache & dalvik. Τη συσκευή την έχω καιρό και απλά από την προηγούμενη rom πήγα στην επόμενη Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις ένα wipe cache και wipe dalvik πριν πας για clean install ...
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαμε την gtv 16.1.14
-
Παράθεση από nnbignick: “Το θέμα με τα data δυστυχώς παραμένει ενώ έκανα wipe reset και εγκατάσταση την Rom από την αρχή. Τι άλλο κάνουμε;; ” Δες αν είναι σωστά οι ρυθμίσεις στα data, μπορεί να έχει αλλάξει κάτι (κανονικά δεν πρέπει αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Έχεις κάνει wipe cache & dalvik ; Και σε εμένα δουλεύουν κανονικά τα data. Υ.γ. Όταν το είχες αγοράζει είχε rom από μαμά ή ήταν από κινεζομάγαζο αλλαγμένη ; Αν ήταν από κινεζομάγαζο, καλό θα είναι κάποια στιγμή να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση,…
-
Το misuite ούτε σε εμένα το αναγνωρίζει, δεν το αναγνωρίζε όμως ούτε στην προηγούμενη... Κατά τα άλλα μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι ιδιαίτερο... μπαταρία δεν ξέρω ακόμα σε 1-2 μέρες θα δούμε, μέχρι τωρα δεν είναι τόσο καλή όσο η προηγούμενη.
-
Παρ όλες τις δυσκολίες με την αλλαγή τον roms key από τους Κινέζους, τα καταφέρατε και πάλι .... Ευχαριστούμε.