Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-79 από 79.

• Το κατάφερα και δεν ανοίγει τώρα. Τι μπορώ να κάνω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 601ae8a2cffa6e602611a24557076929.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά χρονια πολλά.Μόλις παρέλαβα το redmi προ και έχω το εξής πρόβλημα.Είτε με κινεζικο είτε με αγγλικό pc suite δεν βλέπει την συσκευή.Σε fastboot έκανα τον έλεγχο μέσο γραμμής εντολών και μου έβγαλε ότι είναι κλειδωμένος ο bootloader.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος .Έχω κολλήσει.

• RE:

maximosm - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό γίνεται επειδή δεν μπήκες σε fastboot. Διάβασε με προσοχή τους οδηγούς και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε σε ότι σκαλώσεις! Ξεκίνα με τον οδηγό για το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό xiaomi αρχικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπήκα κανονικά σε fastboot.ετσι έλεγξα και εάν είναι κλειδωμένος o bootloader. Τα προβλήματα είναι ότι σε fastboot δεν το βλέπει το miflash και σε κανονική λειτουργία δεν το βλέπει το pc suite. Στάλθηκε…

• Καλησπέρα.Σήμερα παρέλαβα το κινητό αλλα δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα αφού ήρθε με κλειδωμένο bootloader και με multilanguage rom.Πρέπει να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα πρώτα?Στην εφαρμογή miflash δεν μου εμφανίζει το κινητό.Αυτό γίνετε επειδή είναι κλειδωμένος ο bootloader?

• Καλή χρονιά παιδιά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από HliasAvg: “το μονο που με χαλαει πρως το παρων ειναι το usb type c.” Συνήθεια είναι να αλλάξεις όλα τα καλώδια σου. Μετά θα σε χαλάσει το micro usb εάν αλλάξεις. Σιγά σιγά όλες οι συσκευές θα πάνε σε type c. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από haris8: “παιδια επειδη το Eu adapter που μου εχουν βαλει μου φενετεαι λιγο "ψευτικο" , εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο; θα προτειμουσα απο εδω (Ελλαδα) το εχω βαλει και φορτιζει τωρα , η μπαταρια ηταν στο 35% Υ.Π. ελπιζω να μην μου κανει μπαμ το ανοιξα πριν λιγο , διχως να βαλω sim (θελει κοψιμο) , ετσι για να το δουλεψω λιγο εχουν περασμενη την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0(MHQCNDG) , λεω να την αφησω λιγο και μετα να περασω μια αλλη , εαν μπορεσω :P” Και από Ελλάδα να πάρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Μία ερώτηση: γίνεται να κλειδώσω μόνο κάποιες εφαρμογές με δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς να κλειδώσει το τηλέφωνο;(η οθόνη εννοώ)” Εάν δεν γίνετε μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αυτό θα σε κάνει δουλειά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.getkeepsafe.applock Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από maximosm: “Εν αναμονή της παραλαβής και μια ερώτηση. Xposed περνει το τηλέφωνο; Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δες και εδώ xposed for redmi pro ? - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum” Σε ευχαριστώ πολύ. Τα κατέβασα και περιμένω πως και πως το τηλέφωνο να αρχίσουμε φλας. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εν αναμονή της παραλαβής και μια ερώτηση. Xposed περνει το τηλέφωνο; Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos Vgs: “δεν ειναι μια χαρα...το κινητο εχει μπαταρια τερας 4100mah...δυστυχως κατι σκωνει στη συσκευη και δουλευει φουλ η κεραια...μπορει να φτασει και το 80%...με την μουφα ρομ του βικμολ ειχα 6+ ωρες οθονη ανετα” Εάν είναι σε τοποθεσία που δεν έχει καλη λήψη GSM τότε είναι λογικό να τρώει πολύ μπαταρία.Διαφορετικα κάτι όντος τρώει την μπαταρία μέσο GSM. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos Vgs: “με το φορτιστη του μι4 που ειναι fastcharge η συσκευη μου φορτιζει λιγο πιο γρηγορα...σε λιγες μερες θα μπορω να σας πω αναλυτικα τι κανει ο καθε φορτιστης” Το mi4 έχει άλλη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης qc 2.0.το redmi pro εάν έχει θα έχει της mediatek. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά δεν βγάλαμε άκρη. Με φορτιστή pump express φορτίζει γρήγορα; Μόλις έρθει θα το δοκιμάσω, ελπίζω να το υποστηρίζει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά παράγγειλα 2 κομμάτια ένα για τον γιο μου και ένα για έναν φίλο του από geekbuying από ισπανική αποθήκη και επέλεξα για υποστήριξη service πάλι μέσο ισπανίας 2 euro extra.Συνολική τιμή το κομμάτι 224euro.

• Ευχάριστο για την αποδοχή.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos Vgs: “μαλλον εννοει αν υπαρχει απο ευρωπαικη αποθηκη αλλιως με πλαγιο τροπο με αποστολη express... Παιδια ειπα και πριν σκεφτειτε να το παρετε και απο ελλαδα...πλεον εχει 270ε...αν το παρεις απο κινα και φαει τελωνειο θα πληρωσεις ενα 60αρι τουλαχιστον...αν βαλεις express shipping θα πληρωσεις ενα 20αρικο πανω για να γλιτωσεις το τελωνειο...στην καλυτερη η διαφορα ειναι 50ε...και απο ελλαδα θα εχεις τουλαχιστον ενα υποτυπωδες σερβξς και αν δε παει τπτ καλα θα μπορεσεις να διεκ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sylvester: “Το καλύτερο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να αγοράσεις από Ευρώπη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ήδη εμένα μου πέρασε πρώτη φορά κινητό τελωνείοκαι γενικά από εδώ και στο εξής έτσι θα είναι η κατάσταση. Απλά στο ebay παίζει πολύ scam. Όμως το παίρνεις περίπου στα 230€ μαζί με αγγλική εγγύηση (??) ό,τι και αν σημαίνει αυτό, γλυτώνεις τελωνείο και σε 10 μέρες το έχεις στα χέρια σου με Royal Mail (Τα αντίστοιχα Εγγλέζικα ΕΛΤΑ). Έχε κατά νου πως αν επιλέξεις να "ρισκάρ…