Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
μπορω να χρησιμοποιησω το mi pc suite για να περασω την global stable ας πουμε?(κρατωντας το shift κ επιλεγοντας την κατεβασμενη recovery rom?) ή δεν γινεται?
ουτε τον bootloader μπορω να ξεκλειδωσω κ να περασω αλλη ρομ me flashtool?
sorry που μπορει να ρωταω ό,τι ναναι αλλα είμαι σχετικα ασχετος! -
Παιδιά χρονια πολλά.Μόλις παρέλαβα το redmi προ και έχω το εξής πρόβλημα.Είτε με κινεζικο είτε με αγγλικό pc suite δεν βλέπει την συσκευή.Σε fastboot έκανα τον έλεγχο μέσο γραμμής εντολών και μου έβγαλε ότι είναι κλειδωμένος ο bootloader.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος .Έχω κολλήσει.
-
δε θα τη βλέπει γιατί θα έχει android 6....
ρίξε ένα screenshot από το about phone μέσα από τα settings....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
flash official rom με το Κινέζικο mi pcsuiteunoficial/προβληματική...
ακολούθα τα παρακάτω
1α) unbrick redmi pro
ή
1β) flash official rom με το Κινέζικο mi pcsuite
(αν δεν κάνεις δουλειά με την περίπτωση 1α)
2) redmi pro flash την ΕλληνικήΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τελικά με το κινέζικο την βλέπει την συσκευή, κατεβάζει το update αλλά βγάζει κάτι στα κινέζικα που όταν το μετάφρασα κι έκανα Google διαπίστωσα ότι δεν ολοκληρώνει επιδι έχει κλειδωμένο bootloader.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κάτι δεν γίνεται σωστά...
Κ γω με κλειδωμένο Bootloader τις καταφερα κ τις 2 συσκευές με κλειδωμένο Bootload
Drivers πρόσεξες να είναι εντάξει στο Device manager του υπολογιστή (από τη διαδρομή του miflash\XiaoMiFlash....) ??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
θεωρητικά μπορείς, αν δεν τα καταφέρεις όμως, ρίξε και μια ματιά εδώ: Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Φιλε μου εχω το εξης προβλημα...Ενω οταν λειτουργει το κινητο ο υπολογιστης αναγνωριζει το κινητο ,οταν το βαζω σε recovery mode και ξαναβαζω το usb δεν αναγνωριζει τιποτ με αποτελεσμνα να μην μπορω να συνεχισω τον οδηγο\
-
δες εδώ για τους drivers: Κινέζικο mi pcsuite & xiaomi driversΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα