Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 189.
-
Έκανα την εγκατάσταση μέσα από την αυτόματη εγκατάσταση twrp με το πρόγραμμα του kwstpap, μια απορία που μου έμεινε είναι στο παράθυρο εντολών μου ζητούσε να press any key (Μετά την εγκατάσταση της twrp) και αφού πάτησα μου λέει να μπω στην twrp αφού κάνει επανεκκίνηση του κινητού (ήθελε από μένα να πατήσω το volume up ), και βγάζει το press any key to continue μεσα από την recovery φαντάζομαι. Δεν προχώρησε πουθενά οπότε ακολούθησα τα βήματα " και μετά θα κάνεις format data, reboot to recovery,…
-
Χαιρετώ την παρέα. Μετά από χρόνια που έβαζα τις Dev στον RN2 , και αφου πέρασα και 2 χρόνια με το RN4X χωρίς όμως να το πειράξω μιας και φοβήθηκα μην χάσω την εγγύηση της infoquest (μου χρειάστηκε να πω την αλήθεια μια φορά καθως στον χρόνο έκανα αντικατάσταση της οθόνης μέσα στην εγγύηση) , ήρθε η ώρα να ξανα ασχοληθώ με το Mi9 Lite αυτή την φορά. Μιας όμως και πέρασε πολύς καιρός έριξα πολύ διάβασμα ( χρειάστηκε να κάνω απίστευτα πολύ μεγάλο κύκλο στο forum ώστε να βρω τον σωστό τρόπο, θυμάμα…
-
Root και Εγγυηση
ΜήνυμαΑυτα παθαίνει κανείς όταν διαβάζει στα πεταχτά ανάμεσα στην δουλειά και στην οδήγηση.Μπερδευεται και παρεξηγεί και μετά απαντάει λάθος.Οπότε τώρα διαβάζοντας το νήμα προσεχτικά αφού είδα ότι προκλήθηκε κάποια ένταση ζητώ συγγνώμη γιατί παρεξήγησα κάτι που διάβασα. Βεβαια μετα έγινε ένα μπάχαλο και τελικά μόνο που δε ζητήθηκε το κεφάλι μου επί πίνακι,τελικά είμαστε ως άνθρωποι λίγο επιθετικοί όταν νιώθουμε ότι θιγομαστε κι ας μην θιγομαστε εντέλει (γενικά το λέω χωρίς να θίγω/προκαλώ κανένα. Συγγ…
-
Root και Εγγυηση
ΜήνυμαΕυχαριστώ τον theopan για την ευγενεια που είχε να απάντησει.Φυσικά την έχω διαβάσει πολλάκις και πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση,αλλά πάντα χαίρομαι όταν κάποιος κάνει τον κόπο και απανταει. Βέβαια αυτό με την βλάβη που μπορεί να προκληθεί από την εγκατάσταση μιας custom ρομ το καταλαβαίνω αλλά εμείς εδώ έχουμε τις official ρομ,αλλά το καταλαβαίνω και πάλι αφού το root μου δίνει την δυνατότητα να μην το χρησιμοποιησω μέσα στα λογικά πλαίσια και γιατί να χάνει εργατοώρες η κάθε infoquest αν εγώ…
-
Root και Εγγυηση
ΜήνυμαΤην τελευταία απορία την έχω κι εγώ.Τοσο καιρό με το redmi note 2 είχα ότι ρομ ήθελα και φυσικά οι τότε οι dev ηταν αυτές που προτιμουσα. Τώρα με το mido και αγορά από infoquest γιατί να μην κάνω root κι αν έρθει εκείνη η ώρα και χρειαστώ την εγγύηση να μην κάνω ανάποδα τα βήματα ώστε να καλύπτομαι? Και από που κι ως πού ένα root η ένα φλασαρισμα θα επιβαρύνει το hardware?
-
Τελικά δεν ήταν θέμα κινητού,το κινητό δέχεται ευχάριστα την νέα σχέση,χωρίς ζήλιες.. απλά το plantronics voyager edge δεν μπορεί να τα βρει με τον εαυτό του.Μια πλευρά του είναι πιο σκοτεινή βρε παιδάκι μου... Ένας από τους αισθητήρες αυτός που αντιλαμβάνεται ότι το φοράς στο αυτί και μεταφέρει τον ήχο από το κινητό στο bt δεν λειτουργεί καλά βασικά είναι που δεν σταθεροποιήται καλά στο αυτί κι έτσι μπερδεύεται το θέμα,μπήκα στην εφαρμογή απενεργοποίησα την λειτουργία αυτη κι όλα καλά. Τελικά ό…
-
Επαναφέρω και πάλι αυτό το θέμα καθώς πλέον έχω πάρει ένα πολύ καλό bluetooth αλλά πάλι η xiaomi μας δημιουργεί θεματάκια Λοιπόν το θεμα με το bluetooth το είχα παγωμένο πολύ καιρό τώρα αλλά πριν από λίγες μέρες αγόρασα το plantronics voyager edge το οποίο είναι πολύ καλό σαν bluetooth και πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ακουστική με ακούνε τους ακούω καλά αλλά... όταν με παίρνουν κάτω αριστερά μου βγάζει ένα εικονίδιο όπου του ορίζω εγω πως θα διεκπαιρεώνεται η κλήση,δηλ. ειτε μέσω bluetoo…
-
Το βιντεάκι είναι απίστευτο πάντως!!