Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 399.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Κανεις format data στην αρχικη οθόνη του twrp και reboot to recovery απλα φροντισε να εχεις την ρομ σε sd ή συνδεδεμένο το κινητο με τον υπολογιστη κανεις mount usb για να το βλεπει σαν αποθηκευτικό χωρο και περνας το zip για να κανεις install Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν εχεις παρει ακομα έγκριση, ποτε έκανες την αίτηση για ξεκλείδωμα , σου έχει έρθει απάντηση? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχεις δοκιμασει και με αλλα ακουστικά και δεν παίζει, μηπως φορας καμια θηκη και το εμποδίζει να μπει επίσης παίζει να ειναι και θεμα της Unofficial που εχεις , μπορείς να δοκιμάσεις στης ρυθμίσεις, εφαρμογές να βρεις το ράδιο και να κανεις μια εκκαθάριση δεδομένων Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχει και μαγαζια εδω αν βιαζεσαι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μπεις στο skroutz εχει

• @pit_hal δες ποστ 1842 και κρατα και τα υπόλοιπα για μετα! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εισαι κομπλε προχωρα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επειδη ηταν με επίσημο τρόπο ξεκλειδωτος για αυτο δεν σου κλειδωσε, σε πολλα redmi pro παιζει αυτο, για το adb σωστα το πας, τσεκαρε οταν εχεις το κινητό σε fastboot αν το βλεπει ο υπολογιστής στην διαχείριση συσκευων η αν εχει κάποιο θαυμαστικο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. ξεκινα και οπου κολλησεις εδω ειμαστε το παν ειναι να εχεις τους σωστους driver Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εδω οι driver Windows 10 MTK VCOM USB Preloader Drivers - Google Drive

• Η απάντηση ηταν για τον @haris8 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 4th 2017, 5:12pm =============== @pit_hal ξεκινας απο εδω Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Και συνεχιζεις εδω Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)

• Λοιπον αν θες μένεις με την china dev και περνας play store Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13709-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Google-Play-Store-%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-Xiaomi-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82/ η συνεχιζεις μ…

• Μηπως χρειάζεται οπως έγραψε και ο geoanto55 πιο πανω να κανεις format data οταν μπεις στο recovery και επειτα reboot to recovery και install την ρομ, διευκρίνηση θα σβηστουν ολα σου τα αρχεία απο το τηλ οποτε καλο ειναι να εχεις την ρομ σε μια sd =============== Ιαν 4th 2017, 4:16pm =============== Δοκιμασε τo format data που εχει στην αρχική οθόνη του twrp οχι στα wipes και επειτα reboot to recovery

• Εννοεις οτι την περασες στο κινητο και αυτην την στιγμή τρεχει με china dev? Αν ναι πρεπει τωρα να δεις αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος και επειτα να περασεις twrp recovery και την ελληνικη ρομ.Αλλα μπορεις να μεινεις και με αυτήν, αυτή τουλάχιστον ειναι official και θα σου δουλεύει το κινητό κανονικά

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Να κανω εγω μια αλλη ερώτηση απο που και ως που πουλανε κατι και σε αυτο που πουλανς βάζουνε τα όνοματα παιδιων που εχουν ασχοληθεί να φτιαξουν κάτι αφιλοκερδως σε κατι δικο τους που ειναι προβληματικο, δεν μπορουν καπως να τους κυνηγησουν, θεωρείται παρανομο ή τουλάχιστον ανήθικο.

• Μαλλον για unofficial την κοβω, γράφει global stable και cn στην παρένθεση?

• Χαλαρωσε και αν θες πιασε το αυριο, παντως αν κανεις τον οδηγό που σου εβαλα βημα βημα δεν θα έχεις θεμα, το μονο που πρέπει να κοιταξεις ειναι να εχεις τους σωστους drivers.

• Αυτό που πρέπει τωρα να κανεις αφου ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader να περασεις το twrp recovery μεσω adb εντολων και επειτα τα την ρομ που θελεις(ελληνική) οι οδηγοί υπάρχουν =============== Ιαν 3rd 2017, 9:50pm =============== Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.