Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 399.
-
Εχεις δοκιμασει και με αλλα ακουστικά και δεν παίζει, μηπως φορας καμια θηκη και το εμποδίζει να μπει επίσης παίζει να ειναι και θεμα της Unofficial που εχεις , μπορείς να δοκιμάσεις στης ρυθμίσεις, εφαρμογές να βρεις το ράδιο και να κανεις μια εκκαθάριση δεδομένων Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει και μαγαζια εδω αν βιαζεσαι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μπεις στο skroutz εχει
-
Επειδη ηταν με επίσημο τρόπο ξεκλειδωτος για αυτο δεν σου κλειδωσε, σε πολλα redmi pro παιζει αυτο, για το adb σωστα το πας, τσεκαρε οταν εχεις το κινητό σε fastboot αν το βλεπει ο υπολογιστής στην διαχείριση συσκευων η αν εχει κάποιο θαυμαστικο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η απάντηση ηταν για τον @haris8 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 4th 2017, 5:12pm =============== @pit_hal ξεκινας απο εδω Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Και συνεχιζεις εδω Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
-
Λοιπον αν θες μένεις με την china dev και περνας play store Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13709-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Google-Play-Store-%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-Xiaomi-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82/ η συνεχιζεις μ…
-
Μηπως χρειάζεται οπως έγραψε και ο geoanto55 πιο πανω να κανεις format data οταν μπεις στο recovery και επειτα reboot to recovery και install την ρομ, διευκρίνηση θα σβηστουν ολα σου τα αρχεία απο το τηλ οποτε καλο ειναι να εχεις την ρομ σε μια sd =============== Ιαν 4th 2017, 4:16pm =============== Δοκιμασε τo format data που εχει στην αρχική οθόνη του twrp οχι στα wipes και επειτα reboot to recovery
-
Εννοεις οτι την περασες στο κινητο και αυτην την στιγμή τρεχει με china dev? Αν ναι πρεπει τωρα να δεις αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος και επειτα να περασεις twrp recovery και την ελληνικη ρομ.Αλλα μπορεις να μεινεις και με αυτήν, αυτή τουλάχιστον ειναι official και θα σου δουλεύει το κινητό κανονικά