Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 105.
-
8.0.1.0 stable για Redmi Note 3 Hennessy Και έτσι στο άκυρο βαράει και 2 επανακκινήσεις καπάκι χωρίς λόγο... μόλις τώρα...
-
Την πρώτη φορά που την πέρασα έκανα κανονικά και τα δύο, την δεύτερη φορά όχι.
-
Δεν έγινε τίποτα δυστυχώς...
-
Οκ,δοκιμάζω και επανέρχομαι.... Τζίφος,δεν έγινε τίποτα πάλι τα ίδια.
-
Με το που πάω να μπω, με πετάει αμέσως και μου βγάζει πάλι το σφάλμα...
-
Καλησπέρα σε όλους... Πριν από λίγο πέρασα σε Redmi Note 3 την νέα Rom(stable) και ανά 10 δευτερόλεπτα μου βγάζει σφάλμα στο άλμπουμ, έτσι δεν μπορώ να κάνω τίποτα στις φωτογραφίες μου. Help!!!!!
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από gatos1986: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Μετά από την 6.8.11 πέρασα στην 6.8.25. Πάρα πολύ καλή δουλειά από όλους!!! Το Redmi Note 3 απλά φωτιά!!! Συνιστάται σε όλους!!!! ” πρεπει να ειναι κινηταρα ε?βρε μπος δημητρη κανενας διαγωνισμος με κινητοοο με το ρυζακι ειμαστε ακομα,παλι καλα που πηρα το mipad 2 και καπως ξεχνιεμε ” Φίλε, απλά τιμιότατο...... Για τα λεφτά του αλλά και για την υποστήριξη από το forum της xiaomi είναι απλά μονόδρομος.
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Μετά από την 6.8.11 πέρασα στην 6.8.25. Πάρα πολύ καλή δουλειά από όλους!!! Το Redmi Note 3 απλά φωτιά!!! Συνιστάται σε όλους!!!!
-
Καλησπέρα σε όλους.Κατέβασα και εγώ την νεα ROM και θα αντικαταστήσω την 6.8.11 με την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος και ελπίζω η νέα να είναι ακόμη καλυτερη!!! Προχωράω και βλέπουμε...
-
Οκ, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, αν σου έρθουν με το καλό, στείλε μου να μου πεις αν είσαι ευχαριστημένος.
-
Φίλε nipapa σου ήρθε το ρολόι;;; Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το site, ξέρεις αν είναι αξιόπιστο;;;;
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Έχει κανείς σας υπόψιν κάποιο αξιόπιστο μαγαζί να το βρω σχετικά φθηνό;;(Στο Ali παίζει κάτι 40ευρα και μου φαίνονται λίγο "αλμυρά"...)
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς από εσάς που έχει πάρει το Mi Band 2 άποψη για τον μετρητή παλμών;; Κάνει τίποτα ή είναι παπάτζα;;; Γενικά όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία,εμπειρία,κλπ...γενικότερα, ας μου πει αν είναι ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος από το Mi Band 2...!!!
-
Έχουμε εικόνα ότι θα πάρει το Redmi Note 3(MTK) το επόμενο android(N);;;
-
Να είχαμε να λέγαμε... Περίπου κάθε 6 μήνες νέο κινητό... Μάλλον δεν την παλεύουν οι κινέζοι!! Τέλος πάντων, φαίνεται να υπάρχουν μικρές διαφορές με τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα,θα δείξει ο χρόνος.
-
Καλησπέρα σε όλους.Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αλλά έχω την εξής απορία, έχω στην κατοχή μου το Redmi Note 3(Mkt) ,με τις αναβαθμίσεις που πέρνει μέσω dev rom υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποια στιγμή το android 6.0.1;
-
Καλησπέρα σε όλους.Θέλω και εγώ να μοιραστώ την εμπειρία μου απο το minideal.net Επωνυμία της επιχείρησης : minideal Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : minideal.net Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 3 Ημερομηνία αγοράς : 08/01/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 αριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Σε λιγότερο από ένα μήνα!!! Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Ευτυχώς όλα ήταν καλά και δεν χρειάστηκε ποτέ να τους "ενοχλήσω" Τ…
-
Κατέβηκε,όλα οκ στην εγκατάσταση. Ωραιές οι αλλάγες στο μενού. Θα φανεί..άψογη σαν πρώτη εικόνα!!
-
Καλησπέρα παίδες, μπράβο για την δουλειά που κάνετε,σχετικά νέος στο forum. Τώρα κατεβάζω για Redmi Note 3.