Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 34.
-
Σε ευχαριστώ!
-
Απλα επειδή έχω developer και έχω μερικά θέματα όπως ότι κολαει και δεν μπορώ ούτε επανεκκίνηση να το κάνω θα ήθελα κάτι σίγουρο μην με ζαλίζει
-
Μέσω twrp μπορώ να περάσω μια rom γιατί δεν έχω pc? Και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
-
Καλησπέρα παιδιά! Πώς μπορώ να επιστρέψω στην stock rom γιατί θέλω να δώσω στο πατέρα μου το κινητό;;;
-
καλησπερα καποιος αν μπορει να βοηθησει.εχω φτασει στο flash της κινεζικης rom και αφου ξεκιναει να την flashαρει βγαζει μηνυμα status sec img too large
-
Συνεχίζω με τον οδηγό δηλαδή. Σ ευχαριστώ
-
παιδια μία ερώτηση.αν έχουμε ξεκλειδώσει ένα κινητό και πάρουμε άλλο με τον ίδιο τρόπο ξεκλειδώνουν είναι γιατί προσπαθώ να κάνω νέα αίτηση και μου λέει rejected
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Hunter266999: “Συγνώμη ρε παιδιά κάτι άσχετο. Το messenger μου κλεινει συνέχεια τις εικονες συνομιλητων και δεν εμφανίζει την εικονα στα μηνύματα γιατί; Ps. Εχει ενεργοποιηθεί το δικαίωμα αναδυομενων ” μήπως τρέχεις την εκκαθάριση μνήμης; ” Οχι φίλε μου. Στην τελευταία ρομ μου το εμφανισε
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από Hunter266999: “Μια ερώτηση παρακαλώ οποιος μπορεί να βοηθήσει. Στις φωτο γιατι δεν συνεργάζεται το hdr με το φλας; μπορεί να προτείνει κάποιος ενα συνδυασμό; ” για να ρωτάς, προφανώς δεν γνωρίζεις τι είναι το hdr με αυτό το τηλ παίρνει 3 συνεχόμενες λήψεις με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού και τις συνδυάζει σε μία. προυποθέτει ακίνητο θέμα και σταθερό χέρι για λίγα δευτερόλεπτα. ” Οτι παίρνει τρεις λήψεις το ξερω το θεμα ειναι οτι δεν ενεργοποιει ποτε το φλας …