Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 80.

• Lenovo k5note

alani-jm - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τι να πω? Παίζει όντως να είνα θέμα πλακέτας αλλά ας το αφήσουμε ως τελευταίο.. Αλήθεια.. εγγύηση δεν έχει? ” Ειναι αγορασμενο από δημοπρασία στο e-bay.Δεν είναι από μαγαζί που ίσως το καλύπτει.Τωρα δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα της εγγύησης του και αν υπάρχει.

• Οντως είναι κλειδωμένος,αλλα πως κλειδωσε?Θα ψαξω tutorial να τον ξεκλειδωσω γιατι το ειχα κανει στην αρχη που πηρα το κινητο πριν κανενα χρονο και βαλε και δεν θυμαμαι τιποτα. =============== Απρ 17th 2017, 4:57pm =============== Παλικαρια όλα καλα με την περιπτωση μου.Ηταν κλειδωμενο το κινητο αλλα όταν κατεβασα το mi unlock (δεν ειχα τιποτα στο pc από τα προγράμματα και τα drivers για το κινητο λογο format) εκανα συνδεση στην εφαρμογή και ξεκλειδωσε το κινητο μου.Bootαρε μονο του κανονικα φορ…

• Lenovo k5note

Μήνυμα

Οκ,δοκιμαζω και ενημερωνω το θεμα μηπως βγαλουμε ακρη και εχει κανεις παρομοια θεματα. =============== Απρ 17th 2017, 4:50pm =============== Να ενημερωσω το νημα ότι με sp tool όπως αναφερθηκε πανω γινονται όλα κομπλε.Οτι rom εβαλαν στο κινητο γινεται με επιτυχια αλλα όταν παει να bootαρει κανει loop και η ετοιμηγορια του τεχνικου είναι ότι δεν κραταει στον σκληρο το κινητο την rom.

• Να το κανω κανενα πρόβλημα,αλλα....εχουμε κανεναν οδηγο για ασχετους??

• Καλησπέρα σας και χρονια πολλα (ελπιζω και για το κινητο μου).Note 3 pro η συσκευή μου και μετα από προσπαθεια να κανω wipe την καινουρια rom 7.4.13 αφου εκανα wipe-install-rebbot το κινητο δεν ανοιξε ποτε.Παταω να ανοιξει και κανει την δονιση και εμφανιζει το mi μαλλον για κλασματα δευτερολεπτου.Αυτο μονο.Δοκιμασα το volume up+power αλλα κανει το ιδιο.Με volume down βγαζει το fastboot.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω η ψαχνω για καινουριο κινητο?

• Lenovo k5note

Μήνυμα

Το εκανα μια φορα και απο εκει και περα του πεταω απο πανω την αλλη με wipe

• Lenovo k5note

Μήνυμα

Δεν ξερω,τι να σου πω.Και εμενα κουλο μου ακουγετε.Εχουμε οδηγο για να φλασαρω το lenovo μπας και το φτιαξω ετσι εγω?Γιατι το μονο που εχω φλασαρει ειναι το note 3 και το note 3 pro .

• Lenovo k5note

Μήνυμα

Δεν εχω θεμα να παρω την οθονη αλλα ειπαν μαλλον,το παλικαρι που το ειχε φτιαξει τηλεφωνικα μου ειπε οτι μπορει να ειναι μπαταρια οποτε 20 το touch και 20 εργασια.Αν δεν 20 η μπαταρια και 20 η εργασια οποτε 80 ευρω.Και αν δεν απλα θα τα εχω πεταξει.Γι αυτο ρωτησα μηπως γνωριζουμε τιποτα η αν μπορει να φταιει κατι στο λογισμικο.Αν δωσω 80 και δεν φτιαχτει καλυτερα να της παρω ενα Note 3 pro σαν το δικο μου που βγηκε σκυλι και να τελειωσει.

• Lenovo k5note

Μήνυμα

Ειπαν οτι μαλλον ειναι η οθονη (το touch) και δεν αξιζει να το φτιαξω γιατι ειναι ακριβη.

• Lenovo k5note

Μήνυμα

Καλησπερα σας,εχω παρει ενα lenovo k5note στην αδερφη μου και μετα απο ενα μηνα εκανε loop στο boot ξεκινουσε να ανοιξει , εκλεινε και παλι τα ιδια.Δεν ανοιγε για να βαλεις pin και τα σχετικα.hard reset η soft δεν μπορουσα να του κανω ουτε εκλεινε το κινητο.Το δωσαμε σε εναν φιλο που εχει εναν φιλο που ασχολειτε και αλλαξε rom.Και ανοιγε στα χερια του κανονικα το κινητο.Οταν ηρθε στα χερια μας ανοιγε κανονικα αλλα δεν δουλευει το touch καθολου.Οποτε ειναι μια φρεσκια συσκευη αδουλευτη και πεταμε…

• Καλησπερα και χρόνια πολλά στην κοινότητα.Μολις εγκατέστησαν σε Redmi Note 3 pro και δεν λειτουργούν τα δεδομένα.Κλησεις κανονικά.Εχουμε κάποια απάντηση για αυτό?

• Καλησπερα και από μένα.Ολα αψογα σε Note 3pro απλά έκανα βλακεία μιας και την κατέβασα και με μεγάλη χαρά πήγα να την βάλω χωρίς να θυμηθω τις οδηγίες και δεν έκανα wipe παρά μόνο install.Τι πρέπει να κάνω τώρα?Πάντως εδώ και 3 μέρες δουλεύει τελεια ή xtrv.

• Παράθεση από lallasgr: “Είναι πρόβλημα του Mi PC Suite και δεν το κάνει μόνο σε σένα! Γενικά το Mi PC Suite έχει αποδειχτεί ψιλό άχρηστο για backups!! ” Καταλαβα.Και οταν κανω update πως θα παρω τα ''save'' ας πουμε των παιχνιδιων???Επισης για να κανω update την 6.6.30 σε 6.7.7/8 ακολουθω αυτον τον οδηγο? Οδηγος

• Καλησπερα,ερωτηση περι backup.Προσπαθησα να κανω backup μεσω mipcsuite αλλα δεν μπορει να κανει.Μπορω να παρω αρχεια μεσα απο την σουιτα αλλα δεν κανει το αυτοματο backup

• Να ρωτησω και εγω κατι.Το τηλεφωνο για εμενα στις κλησεις ειναι χαμιλη η ενταση.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω να το δυναμωσω?Οχι το ακουστικο,το ηχειο.Ευχαριστω.

• Παράθεση από kostasvi: “Λοιπόν... 1. Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε από την έναρξη τα διάφορα (Viber, Whats App, Facebook κλπ). 2. Απενεργοποίηση του SuperSU (απαραίτητο) 3. Έλεγχος στην μπαταρία-τροφοδοσία-χρήση μπαταρίας-εφαρμογές αν εμφανίζεται η εφαρμογή "shell". Αν ΟΧΙ κανένα πρόβλημα. Αν ΝΑΙ search στο forum για το πώς το σκοτώνουμε..... 4. Υπομονή για 2-3 πλήρεις φορτίσεις. Εμένα από το πρωί (07:00) που το έβγαλα από το φορτιστή με ανοιχτό WiFi-BT-Δεδομένα και αυτόματη έναρξη σε Viber…

• Παράθεση από ikleos: “Συμφωνώ... Αλλα θα σου στελνουν και δεν θα τα πιάνεις.... Αρα καθε λιγο πρεπει να τα ανοίγεις εσυ Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk ” Μεχρι να μας πει καποιος τι πρεπει να κανουμε ας μας ψαχνουν Ας παρουν τηλεφωνο χαχαχαχα

• Παράθεση από ikleos: “Ναι αλλα οταν τα εβγαλες απο αυτοματη έναρξη σου έρχονται ειδοποιήσεις απο viber.. Whatsapp... Και αλλων ειδών εφαρμογές? Γενικα ειδοποιήσεις που απενεργοποιησες απο αυτοματη έναρξη σου έρχονται ειδοποιήσεις? Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk ” Να σου πω την αληθεια οτι δεν το εχω παρατηρησει αλλα για να γλυτωσω τις 2 φορτισεις την μερα ,μια στα μισα της μερας και μια το βραδυ καλυτερα να μπαινω και να τις βλεπω μονος μου.Μονο αυτη την λυση βρηκα ψαχνοντας εδω μεσα με…

• Παράθεση από daras: “παιδια sorry που ρωταω εδω αλλα ακνα link για θηκη nillkin και tempered glass αξιοπιστο yparxei ? ” Εχω απο την ημερα που πηρα το Note αυτα εδω και ειμαι υπερευχαριστημενος.Οταν το πηρα δεν ειχε το ιδιο μαγαζι nillkin τζαμι αλλα και αυτο που ειναι λαχιστα πιο λεπτο βολεψε απολυτα Τζαμι Θηκη 1 Θηκη 2 Χωρις να ειμαι ειδικος ειμαι απολυτα ευχαριστημενος