Ρε παιδια βαζω στο 17 τρακ RS931496289NL και μου λεει ελειξε επικοινωνισα με ελτα και μ λενε θα προωθησουν το αιτημα να κανει πιο ωρηγορα και αλλες τετοια...τι να κανω; Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ακριβως πρεπει να κανω μιας και δεν γνωριζω; θα μου κανουν ομως refund μιας και δεν φταινε αυτοι;φταει το δικος μας τελωνειο Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσεις μια χαρα εισαστε εγω παραγγελια απο 27/8 αφιξη ελλαδα 14/10 ακομα περιμένω...να αρχισω να αγχωνομαι? Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερα παρελαβα ενα δεμα απο gearbest με postnl το οποιο ειχα παραγγειλει 13/10 ανοιχτηκε στο τελωνειο και δεν πληρωσα τπτ βεβαια ηταν αξιας 10 εωλυρω... Τι κινητο που η παραγγελια εγινε 27/8 και απο 14/10 ειναι τελωνειο ακομα να φανει Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μίλησα σήμερα με την διευθύντρια του τελωνείου η οποία μου είπε πως δεν εχει καμιά σχέση τι τελωνείο πάρα μόνο το ΕΛΤΑ και το τμήμα τελωνείο αλλά προς τιμήν της με εξυπηρέτησε λέγοντας μου πως στα συστημένα έχει αλλάξει η διαδικασία και περνάνε όλα τελωνείο και πως σε αυτό το σημειο εξυπηρετούν τα τα δέματα που ήρθα στο 1 10ημερο του σεπρεμβριου Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι τρομερό και μόνο στην ιδέα παραγγελία Αυγούστου να την παραλάβεις Νοέμβριο μην πω και παραπάνω Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
29/8 παραγγελία 14/9 αεροδρόμιο και ακόμα να σκαναριστει ο σάκος...ντροπή σε 5 μέρες μπαίνει βοήθεια Νοέμβριος ΝΤΡΟΠΗ38fc74148c339b4834ae4a0bae84ba6d.jpg Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ περιμένω να σκαναριστουν από αρχές Σεπτεμβρίου οπότε εσύ στα τέλη έχεις ακόμα καιρό χαχαχχα...για γέλια φυσικά είναι όλα αυτα Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήρα σήμερα στα ΕΛΤΑ να δω τι συμβαίνει με το τελωνείο και μου είπανε ότι χρειάζεται ένα με ενάμιση μήνα από τη στιγμή που θα φτάσει Ελλάδα οπότε προσοχή οποίος θέλει να παραγγηλει κάτι και το βιάζεται Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα τι θέμα σε μια δυο περιπτώσεις όπως και η δικιά δεν είναι ότι αργεί το gb είναι οτι έχουν κολλήσει στο αεροδρόμιο για πάνω από ένα μήνα.. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι χρηματηστηριο τα Κινέζομαγαζα αυτό που είναι τώρα το καλύτερο αύριο θα είναι το χειρότερο και τουμπαλιν Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους στο τελωνείο δεν θα χρειαζόταν 3 μήνες για μια παραγγελία έλεος δλδ μόνο εδώ γίνονται αυτα Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια απ τα ίδια και εγώ και περιμένω από 27 Αυγούστου μάλλον θα το παραλάβω σαν δώρο χριστουγεννων Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από άμμο χωρίς κανένα πρόβλημα και πληρωμές μέσω PayPal έχει επιλογή και για πληρωμή PayPal πρόσεξε λίγο καλυτερα Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk