Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• Με παίδεψε πολύ αλλά τελικά μπόρεσα να βάλω την Ελληνική ROM, σε κάθε βήμα συναντούσα πρόβλημα. Στην αρχή είχα πρόβλημα με τους drivers σε Fastboot. Μετά ήθελα να περάσω την επίσημη ROM για να κάνω unlock τον Bootloader αλλά όποιον τρόπο και να δοκίμασα δεν δούλευε, τελικά το έκανα με το SP Flash tool με αποτέλεσμα να χάσω το IME και να έχω το NVRAM πρόβλημα. Τα έφτιαξα και το ξεκλείδωσα με τον επίσημο τρόπο. Εδώ να πω ότι δεν ξεκλείδωνε, σταμάταγε στο 50% του πρώτου βήματος, ψάχνοντας λίγο στο …

• Τελικά έβαλα αυτούς τους drivers MediaTek USB VCOM drivers απο εδώ Any mobile under the sun: Flash Stock ROM with SP Flash Tool on Redmi Note 3 που έλεγε ο nikosxen1 και δούλεψε, ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά τώρα, Παράθεση από demakhs: “δεξι κλικ στο θαυμαστικό-->ενημέρωση-->αναζητηση drivers από το pc-->xiaomi-->xiaomiflash .... κ ότι αναφέρεται στο link της υπογραφής μου για τους xiaomi drivers... Ρε σεις δεν είναι demakhs, αλλα @NasDriver Mtk Drivers για το omega... ” Έχει δίκιο, και εγώ το …

• @stamatisv @takisfrag Λοιπών δοκίμασα σε VM με win7x64 Μετά την εγκατάσταση των windows δεν βρίσκει drivers ούτε από fastboot ούτε μέσα από την miui με το usb debugging ενεργοποιημένο. Ακολούθησα τον οδηγό ποιο πάνω "ultimate οδηγός @demakhs" Mtk Drivers για το omega Από την miui δουλεύει κανονικά, και αν τρέξω adb devices μου βρίσκει την συσκευή. Από Fastboot βρίσκει την συσκευή αλλά με θαυμαστικό 3.jpg 4.jpg secure image upload Και αν τρέξω fasboot device δεν βρίσκει τίποτα. Το ίδιο και στο κα…

• @stamatisv Θα τα ξανακάνω όλα από την αρχή ποιο μετά, από miui βλέπει το κινητό αλλά δεν έτρεξα adb.

• @stamatisv Στα 2 απάντισα Το usb debaging είναι ενεργοποιημένο, αλλά παίζει αυτό ρόλο όταν μπαίνεις σεfastboot mode; Αν σε command γράψω fastboot devices δεν γράφει τίποτα.

• Παράθεση από stamatisv: “@tpelek τι προσπαθείς να κάνεις ακριβώς; έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging; αν μπείς σε fastboot στο κινητό και γράψεις στο cmd fastboot devices τι σου βγάζει; ” Είναι καινούριο το τηλέφωνο και θέλω να δω αν έχει κλειδωμένοbootloader, μπαίνω σε fastboot κρατώντας το κάτω πλήκτρο και το power , όταν το συνδέω στον υπολογιστή στο device manager δείχνει την συσκευή με κίτρινο θαυμαστικό, και αν κάνεις ιδιότητες λέει Device cannot start code 10, το fastboot δεν βλέπει την…

• Παράθεση από tpelek: “Προσπάθησα να δω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος για να προχωρήσω σιγά σιγά, βάζω τι κινητό σε Fastboot αλλά όταν το συνδέω στον υπολογιστή στο computer management o driver για το android bootloader interface λέει device cannot start. Δοκίμασα restart, να αλλάξω USB αλλά τίποτα. Θα το δοκιμάσω αύριο σε άλλον υπολογιστή να δω. ” Τελικά δεν έχω βρει άκρη, όταν έιναι σε fastboot βγάζει error code 10, device cannot start. Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά pc με windows10 x64 και 1 …

• Προσπάθησα να δω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος για να προχωρήσω σιγά σιγά, βάζω τι κινητό σε Fastboot αλλά όταν το συνδέω στον υπολογιστή στο computer management o driver για το android bootloader interface λέει device cannot start. Δοκίμασα restart, να αλλάξω USB αλλά τίποτα. Θα το δοκιμάσω αύριο σε άλλον υπολογιστή να δω.

• Καλησπέρα σε όλους, πήρα σε ένα φίλο το Redmi Pro 64gb από Geedbuyιing, ήρθε σήμερα και λέει ότι έχει την Global 8.0.7.0, να υποθέσω ότι είναι μαϊμού γιατί από ότι βλέπω δεν υπάρχει global rom για αυτό το μοντέλο.

• GPS προβλημα σε MI4 64gb MIUI V8

tpelek - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα, Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι GPS δεν βρίσκει δορυφόρους και δεν μπορώ να βρω κάποια λύση Το κινητό έχει την Global Developer 7.1.5 Ένα άλλο mi4 που έχω με την Global Developer 6.9.15 βρίσκει δορυφόρους κανονικά. Screenshot_2017_01_12_16_23_53_962_com_android_s.png Screenshot_2017_01_12_16_33_14_271_com_chartcros.png

• Παράθεση από Thanos159: “Εγώ πήρα από geekbuying το redmi Pro ξεκλείδωτο με μια global rom που σε γενικές γραμμές τα ελληνικά ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι σίγουρος ότι είναι η αυθεντική ROM, γιατί από ότι βλέπω δεν υπάρχει global για αυτό το κινητο; en.miui.com/download-304.html

• Καλησπέρα σε όλους, Αν πάνε όλα καλά αύριο θα παραλάβω ένα Mi Max 64gb που πήρα για έναν φίλο. Επειδή ο φίλος δεν ψάχνετε πολύ λέω να του περάσω την Global Stable ήDeveloper που έχει και ελληνικά πλέον για να έχει και update και να μην χρειαστεί να ξεκλειδώσω τον Bootloader. Αν και έχω φτιάξει αρκετά xiaomi πάντα μπερδεύομε και έχω απορίες. 1. Το 64gb είναι το Prime (helium) σωστά ; 2. Πως θα δω αν έχουν περάσει μαγειρεμένη ROM; 3. Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω αν έχει China Stable/Developer …

• Να είστε καλά για τις απάντησης σας, είχα αρχίσει να ανησυχώ αλλά από ότι φαίνεται έτυχαν όλα σε εμένα. Τα piston βλέπω ότι χαλάνε Παράθεση από NasDriver: “Μία βασική ερώτηση, σε όλες τις συσκευές που έβγαλαν πρόβλημα έκανες αλλαγή του λειτουργικού που βάζουν τα καταστήματα σε κάποιο official με χρήση fastboot rom ? Αν και νέος έχουν περάσει 4 συσκευές από τα χέρια μου ( 2 Χ Redmi Note 2, 2 x Redmi 3) και καμία δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα πλην τα bugs της εκάστοτε ρομ. Αλλά, αμέσως εγκατάσταση…

• Παράθεση από mixaliscy: “Τα ακουστικά και εμένα με άφησαν νωρίς... 4-5 μηνών και με απλή χρήση μια μέρα απλά δεν έδιναν ήχο. Εγώ τα pistons είχα Φίλε εγώ από Gearbest κινητό δεν παίρνω... Ακόμη περιμένω (5 μήνες τώρα) 3 παραγγελίες μου και αν δεν τους έκραζα δεν θα έβλεπα ούτε σεντ. Κανά μπιχλιμπίδι μάλιστα... Αλλά μέχρι εκεί. Έκανα περισσότερες από 10 παραγγελίες από κοντά τους και δεν μου άρεσε ούτε το πακέτο τους, ούτε η συμπεριφορά τους. Όπως και να έχει ο καθείς αποφασίζει διαφορετικά... ” …

• Παράθεση από mixaliscy: “Redmi 2 - 1μιση (σχεδόν) χρόνο νομίζω όλα καλά Mi4c - Όλα καλά (9 μήνες) Note 3 pro - Όλα καλά (3 μήνες) Mi Pad 2 - Δεν με ενθουσίασε. Το περίμενα πιο δυνατό. Πιο smooth να το πω. Αλλά δεν έκανε κάποιο πρόβλημα. Επίσης ένας φίλος μου έχει το Note 2 εδώ και 1μιση χρόνο και αυτού χωρίς προβλήματα και μια φίλη μου το Redmi 3 Pro που της το αγόρασα εγώ πριν 2 μήνες (μέσω εμένα στην ουσία) και της το "έκτισα" και αυτή χωρίς κανένα πρόβλημα. Τί να σου πω? Από ποιο μαγαζί τα πή…

• Εγώ αγόρασα ένα Mi4 πριν από 1,5 χρόνο και επειδή μου άρεσε η MIUI κόλλησα, έχω πάρει αρκετά Xiaomi σε γνωστούς και όλα εκτός από ένα έχουν βγάλει πρόβλημα, μικρό η μεγάλο (όχι προβλήματα του software) χωρίς να έχουν κακομεταχειριστεί και έχω μπει σε σκέψεις.. Τα προβλήματα Μi4 – 1.5 χρονων Πρόβλημα στην οθόνη, αν είναι κουμπωμένο το πίσω καπάκι έχει τρομερό LAG, διαβάζοντας στο internet βρήκα ότι φταίει το flat cable τις οθόνης.Περιμένω οθόνη. Το logo Μι στο καπάκι έχει φύγει σχεδόν όλο. Redmi …

• Όταν είχα πρώτο βάλει την MIUI 8 θυμάμαι μια φορά που πήγα να στείλω φωτογραφία την με email μέσα από την gallery της MIUI την έστελνε σε ποιο χαμηλή πιότατα και αν ήθελες επέλεγες να την στέλνει κανονική. Σήμερα προσπάθησα να στείλω μία αλλά δεν είχε τέτοια επιλογή, το αφαιρέσανε ή είχα κάνει κάτι άλλο ; Ήταν πολύ βολικό να μπορείς να στείλεις φωτογραφία 500kb-800kb αντί για 3mb+ χωρίς να κάνεις edit Τώρα έχω τηνMIUI 8 China Developer ROM 6.7.28

• Για να το έχετε υπόψιν, ο φίλος μου που πείρε το RM3 Pro συνηθίζει να το βάζει στην πίσω τσέπη και μερικές φορές έχει κάτσει επανωτού με αποτέλεσμα να έχει στραβώσει λίγο. Το κινητό δουλεύει μια χαρά, μότο στο σημείο που είναι το συρτάράκι της sim έχει κάνει ένα μικρό εξόγκωμα στην μεριά που είναι η οθόνη που είναι αρκετά λεπτό.

• Έχω πάρει σε ένα φίλο το RM Note 3 Pro και το πρόβλημα που έχει είναι επειδή χρησιμοποιεί πολύ την ανοιχτή ακρόαση, όταν μιλάει μετά από λίγο η οθόνη σβήνει και τηλέφωνο κλειδώνει και δεν μπορεί πχ να τερματίσει την κλήση ή να βγάλει την ανοιχτή ακρόαση, πρέπει πρώτα να πατήσει το power για να ανάψει η οθόνη και αν θέλει να μπει σε κάποια εφαρμογή ζητάει κωδικό. Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω βρει κάτι, ίσος και μου έχει ξεφύγει βέβαια. Το κινητό φοράει την Ελληνική stable.