Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Μια χαρά δουλεύει και μένα απλά είναι κάποιες εφαρμογές που δν δουλεύουν αν το κινητό είναι root. Π.χ το snapchat
-
Τώρα το ξέρω αλλά είναι διαδικασία πάλι από την αρχή ή εγκατάσταση. Υπάρχει κάποιο άλλο δοκιμασμένο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω;
-
Τελικά παιδιά αφού δν ξεκίνησε του έκανα ένα restart και μετά μέσα σε 10 μπήκε κανονικά στο λογισμικό. Προς το παρόν όλα καλά δν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημά. Το μόνο θέμα είναι αυτό που αναφέρθηκε με το root. Δν το ήξερα νωρίτερα και έκανα την εγκατάσταση προεπιλογή. Και κάποιες εφαρμογές δν παίζουν σε rooted. Είναι ασφαλή η χρήση του root switch app για να παίξουν οι εφαρμογές;;
-
Εκανα κανονικα την εγκατασταση αλλα περιμενω αρκετη ωρα και δν εχει ανοιξει ακομα. φορτωνουν οι τελιτσες ακομα. γυρω στα 15 λεπτα. να ανησυχω??
-
Ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα, κατεβαζω την arwma-8.3.8 και σας λεω εντυπωσεις!
-
Στειλε μου το λινκ σε παρακαλω!
-
Εχεις να μου προτεινεις καποια?
-
Τι γνώμη έχετε για την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_arΩma_Stable_V9.2.1.0.zip για το redmi pro;;
-
Και μετά από αυτή την. διαδικασια περνάω την ελληνική με τον oδηγο flash την ελληνική για πρώτη φορα για το redmi pro;
-
Ναι φυσικά!
-
Υπάρχει κάποιος οδηγός για την διαδικασία;;; Και που βρίσκω τις Dev ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Παιδια όταν περνάς για πρώτη φορά ελληνικη άκουσα ότι πολλοί περνούν κάποια developer. Ισχύει αυτό;; Εγω έχω αγγλοκινεζικη stable 9.2.1.0.