Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 214.
-
Παράθεση από Ikariapower: “Δεν κρατήθηκα ... αμάρτησα βραδιάτικα αλλά έσκασε από το πουθενά και λύγισα !!! Look what I found on AliExpress Original Xiaomi Mijia Aqara Two way control module Wireless Relay Controller 2 channels Work For Mijia APP-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Εκεί στη σελίδα, παρακάτω, έχει κάτι μικρά κουτάκια που μπαίνουν μέσα στο κουτι του διακόπτη ή της πρίζας και την κάνουν smart. Μήπω…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο Mirouter αλλά μπαίνω και από browser αν θυμάμαι καλά. Όταν το κανείς reset και το συνδέσεις σε πάει μόνο του αν θυμάμαι καλά και διαλέγεις router ή repeater. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤα ίδια μου έκανε κι εμένα και το χρησιμοποίησα σαν repeater. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
-
Παράθεση από mslave: “Εγώ έχω αλλάξει όλες τις λαμπες στο σπίτι με yellight και 2 της tp link που τις έχω απο παλια. Έχω καταργήσει όλους τους διακόπτες και τους έχω αντικαταστήσει με mi wireless switch μιας και έχω gateway, τα φώτα τα ανοίγω και με φωνή μέσω του Google speaker Οσο αναφορά τις πρίζες θα έχεις σίγουρα θέμα 1 με την γείωση και 2 με το ότι δεν χωράνε στον τοίχο Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Το Google speaker συνεργάζεται με το xiaomi? Sent from my iPhone XS Max using Tapata…
-
Παράθεση από mslave: “Εγώ έχω αλλάξει όλες τις λαμπες στο σπίτι με yellight και 2 της tp link που τις έχω απο παλια. Έχω καταργήσει όλους τους διακόπτες και τους έχω αντικαταστήσει με mi wireless switch μιας και έχω gateway, τα φώτα τα ανοίγω και με φωνή μέσω του Google speaker Οσο αναφορά τις πρίζες θα έχεις σίγουρα θέμα 1 με την γείωση και 2 με το ότι δεν χωράνε στον τοίχο Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Με τι γείωση τι πρόβλημα θα έχω; Αφού και τα φις δυο βύσματα έχουν. Για πρίζες δεν υ…