Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 298.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΑυτο το site ειναι ειναι αξιοπίστο?? Xiaomi AmazFit 2 Stratos Smartwatch Black EU - Gadgets - Smartphones - Accessories
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι ότι το βιάζομαι λίγο.. Το θέλω για το τρέξιμο πιο πολύ.. Θελω να ρωτήσω κάτι.. Σε χτυπήματα το γυαλί του τι αντοχή έχει ξέρουμε? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕνδιαφέρομαι για την αγορά του amazift 2 και θέλω να ρωτήσω ποιο από τα καταστήματα στο σκρουτζ είναι έμπιστο και τι να προσέξω κατά την αγορά...?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως και αυτό τζαμακι το ενισχυμένο που είχα τελευταία αλλά κ ένα απλό με 5 ευρώ π είχα βάλει με γλίτωσαν και τις 2 φορές π έπεσε το κινητό... Μπορεί να μην έσπαγε η οθόνη αλλά σίγουρα θα έκανε κάποια γρατζουνιά... Πότε δεν είχα θέμα με την αντανάκλαση του ήλιου αλλά ούτε και με το touch...Εγω πάντα σε όλα τα κινητά μου βάζω προστασία οθόνης...Η γνώμες είναι δεκτές.. Εξάλλου για αυτό είμαστε εδώ για να λέμε την άποψη μας... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα..Θα ήθελα την βοήθεια σας-γνώμη σας..Θέλω να παρω 2Tempered Glass 9H και εχω την εξής απορία.. Να τα πάρω απο skrouτζομαγαζο η απο κίνα..τι με συμφέρει..??? Επίσης ψάχνω και κανα 2 καλές και αξιόπιστες θήκες αντοχής..:) Ειχα βάλει αυτο το γυαλί Xiaomi Redmi Note 4 Εμπρός - Πλάγια Full Screen Μαύρο HAWEEL Προστατευτικό Τζαμάκι Tempered Glass Black και με έσωσε απο βουτια καλη..:P
-
Δεν Υπάρχει στις εγκαταστημενες εφαρμογές....
-
Τελικά μπόρεσα και έκανα login.. Ξανα άλλαξα κωδικό και μπήκε...@MIUI_ART ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν χρειάστηκε να κάνω αυτό π μ είπες.. Κάτι άλλο μου βγάζει όλη την ώρα ότι έχει πρόβλημα το yellow pages και το Chrome.. Πως τα φτιάχνω αυτά?
-
Μα εκανα απο το pc..Άλλαξα κωδικό..παω να μπω απο το κινητο και δεν μπαίνει..μ λεει οτι ειναι λαθος η ο κωδικός η το κινητο...
-
Λοιπόν πατάω ξέχασα τον κωδικό μου..Και κολλάω στην τελευταία φωτογραφία
-
Καλημέρα επέστρεψα σπίτι μπήκα στο pc έκανα επαναφορά πάω να μπω από το κινητό κ δεν μπαίνει... Μου λέει λάθος αριθμός τηλεφώνου ή κωδικός...
-
Μου κολλάει πάντα σε αυτό το σημείο.. Δεν φορτώνει.
-
Χριστός ανέστη με υγεία.. Θελω βοήθεια.. Ειμαι Ιταλία κ έκανα φορματ το κινητό πριν φύγω κ τώρα έχει ξέχασε τον κωδικό για το mi account κ δεν μπορώ να κάνω επαναφορά τον κωδικό... Εχω χάσει ολες τις επαφές μου.. Θελω βοήθεια παίδες....
-
Γειά σας και πάλι.. Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου βγάζει συνέχεια ότι έχει πρόβλημα το yellow pages και να πατήσω αναφορά.. Πατάω αλλά. Τπτ... Το πρόβλημα με. Το Chrome παραμένει ακόμα.. Το έκανα διαγραφή κάθαρση και τπτ... Σκέφτομαι να κάνω φορματ μπας και και στρώσει... Τι να κάνω? 04c08a971079a2aedba2629d45c839d2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk