Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Οκ, σ' ευχαριστώ Οι χρόνοι που παρέθεσες είναι εντυπωσιακοί για kenzo και ήθελα να δω μια -ας πούμε- σύγκριση. :)” Πόσες ώρες βγάζεις περίπου με την ελληνική ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “@Giorgos Panopoulos Έχεις χρησιμοποιήσει xtrv και αν ναι, θυμάσαι στο περίπου το sot σου; Ευχαριστώ :)” Όχι ποτέ.ημουν ανάμεσα σε official global stable και dev . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Πρέπει να βάλεις κάποια official fastboot rom παλιά που να είναι lollipop, μετά να ξεκλειδώσεις, να βάλεις twrp και μετά wipes και τέλος install την δικιά μας 7.3.2. Γιαυτό σου λέω έτσι όπως είσαι κάνεις ένα wipe τα πάντα και απλά install την XTRV 8.5.2! =============== Αυγ 10th 2017, 1:14pm =============== Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Παράθεση από saillok: “χαιρετω το φορουμ.εχω την εκδωση MIUI 8 Global 7.7.13|beta ολα μια χαρα εκτος απο το κυριοτερο,την μπαταρια.πεφτ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από saillok: “χαιρετω το φορουμ.εχω την εκδωση MIUI 8 Global 7.7.13|beta ολα μια χαρα εκτος απο το κυριοτερο,την μπαταρια.πεφτει πιο γρηγορα αποτι πριν με την ελληνικη εκδοση που ειχα.εχω κουραστει αρκετα με αυτο το θεμα,πλεον χρειαζεται καθε βραδυ φορτιση γιατι σιγουρα την επομενη μερα θα με αφησει.δεν παιζω παιχνιδια απλα χαζευω λιγο ιντερνετ και αθλητικα.θελω να βαλω μια ρομ που να ειναι καλη για μπαταρια,δεν με νοιαζει αν ειναι παλια.επισης εχω προβλημα με τα δεδομενα.εχω δοκιμασει …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “@Giorgos Panopoulos Με ποιά rom είσαι;” ...145857a80665cf24227d3c54201c9e77.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Γεια σε ολους. Για να χρησιμοποιησω 2 καρτα η οποια θα εχει μονο ιντερνετ θα πρεπει να την βάλω στην θεση ενα της microsim και αυτη που εχω ηδη να την κανω nano και να θυσιασω την sd? Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ή και το αντίστροφο! :)” Η δευτερη sim πιανει 4G?νομιζα οτι μονο η θεση ενα εχει αυτη τη δυνατότητα ενω η 2 είναι 2G. Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Σε τι θερμοκρασία περίπου είναι λογικό να δουλεύει; Πριν λίγες ώρες το πρωτοάνοιξα και ξεκίνησα τα updates απλά (τίποτα ιδιαίτερα απαιτητικό δηλαδή) και μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται αρκετά (πίσω στην πλάτη το νιώθω) όσο έχω οθόνη αναμμένη. Κοίταξα τη θερμοκρασία στο ανάλογο υπομενού της μπαταρίας στος ρυθμίσεις και βλέπω ότι είναι στους 39-40C. Το alert βλέπω ότι είναι ορισμένο στους 45C και μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι 48C (ή να απενεργοποιηθεί), αλλά με προβληματίζει πόσο θ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “την βρήκα και ευτυχώς μου το έδωσε. ” Το πήρες εννοείς Δε θέλω να φαντάζομαι σε τι νεύρα θα ήσουν” Ναι νεύρα και άγχος. δε πίστευα φυσικά ότι θα το βρω..μου είπε αν δε το έπαιρνα εγώ θα το έπαιρνε κάποιος άλλος.εχω winbank και διάφορα άλλα μέσα.πρεπει να φοβήθηκε γτ είχε κάμερα εξωτερικά του σούπερ μάρκετ. μάλλον για αυτό μου το έδωσε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα από απροσεξία άφησα το κινητό έξω από ένα σούπερ μάρκετ.το κατάλαβα μετά.απο ένα λεπτό γύρισα αλλά δεν υπήρχε.μου είπε κάποιος ότι το πήρε μια τσιγγάνα.. την βρήκα και ευτυχώς μου το έδωσε.αν δεν το έβρισκα θα έδειχνε το στίγμα μέσω mi account η εύρεση συσκευής;το.κοιταξα και μου έδειχνε τελευταίο στίγμα το σπίτι μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Τι εννοειται αποσυρμενη; Καμια απο τις 2 δεν αποσυρθηκε απλα η 8.2.4.0 ειναι η τελευταια.” 4f916e69c4ce0f0977189ac925a17f32.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από polis4gr: “@Giorgos Panopoulos όχι η 8.2.4.0 Xiaomi Redmi Note 4 Global” Δεν την είδα πουθενά στο miui που κοίταξα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dim74: “γιατι στο σαιτ της xiaomi εβγαλαν την τελευταια global 8.2.2.0 και γυρισαν στην Version: V8.1.6.0.MHOMIDI (MIUI8) ;” Γιατι ηταν μαπα.. Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Καλημερα.η ενεργοποίηση βελτιστοποίησης miui πρέπει να είναι ενεργή ή όχι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η επιλογή αυτή ενσωματώνει, σύμφωνα με τους προγραμματιστές της MIUI, διάφορες βελτιστοποιήσεις στο περιβάλλον χρήσης MIUI. Αν ενεργοποιηθεί όμως, ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα σε εφαρμογές που δεν βασίζονται στην MIUI και δεν έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για αυτήν, όπως οι εφαρμογές της Goo…