Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαπροσπαθω να περασω κατι αρχεια στο κινητο απο τον υπολογιστη και μου βγαζει αυτη την εικονα ξερει κανεις τι φταιει ?
-
redmi note 4 Xiaomi
Μήνυμανα μην ανησυχω αδικα ε?
-
redmi note 4 Xiaomi
Μήνυμαπαιδια εχω ενα θεμα ,αμα το εχει κανεις αλλος ας μου πει , σημερα παρατηρησα οτι οταν κλειδωνω το κινητο μου ,λιγο πριν "μαυρισει " τελειως και κλειδωσει ,κανει ενα περιεργο πραμα με τα χρωματα,γινονται ασπρομαυρα και μετα κλειδωνει .... μπορει καποιος να βοηθησει ?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαυπαρχει κανενα guide για το πως να περναω το update?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμακαθε φορα δηλαδη θα κανω backup και θα κανω την διαδικασια που εκανα οσο περνουσα την ελληνικη ?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαθα περναω το update μεσα στο κινητο καθε φορα και θα το κανω ινσταλλ οπως την ελληνικη ρομ η καμια σχεση?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυματωρα ομως θα μου ερχονται τα update μονα τους η θα πρεπει να τα κανω χειροκινητα καθε φορα ?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαπλεον εχω αυτο ,μετα απο ολα τα βηματα και μετα απο ολα αυτα που εκανα ,ειναι σωστη η rom ?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαπερασα ελληνικη ρομ και ολα κομπλε ολα καλα , πλεον εχω MIUI 8.3 by xiaomi-miui.gr xtrvbeta1- 7.2.16beta στα επομενα update θα μου ερχονται μονα τους η θα πρεπει να κατεβαζω καθε φορα απο δω και να κανω install?
-
παιδια εχω θεμα ,κανω ολα τα βηματα και ολα κομπλε και κολαω στο wipe ..παταω wipe/advanced wipe ,επιλεγω dalvik/art cache ,cache και Data και κανω swipe to wipe .εδω κολαμε ,πανε πανω γραφει wipe complete απο κατω failed κα απο κατω κειμενα με κοκκινα γραμματα και εχει 2 επιλογες , back & reboot system ... τι κανω?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαδηλαδη κανω μεχρι ΚΑΙ ΑΥΤΟ ? Μετά θα πας σε αυτόν τον οδηγό εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) και θα τον ακολουθήσεις πιστά μέχρι ΚΑΙ εκεί που λέει "Για Scatter loading File επιλέγουμε το MT6797_Android_scatter.txt από τον φάκελο που έχουμε κάνει extract την Rom που κατεβάσαμε όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία." απο εδω και κατω αλλαζω αυτο που εστειλες εσυ?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαεγω πρωτα ξεκλειδωσα ,τωρα αν φλασαρω θα εχω θεμα ?
-
redmi note 4 Xiaomi
Μήνυμαακομα 1 ερωτηση παιδες, για να βαλω την ελληνικη ρομ η σειρα ειναι - φλασαρω official με αυτο τον οδηγο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015,μετα ξεκλειδωνω με αυτο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13849 κ στο τέλος Ελληνική Ρομ με αυτο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17115 MIUI GLOBAL 8.0| STABLE 8.0.5.0.0 (MBFCNDG) αυτην εχω.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαεχω λογαριασμο ηδη ...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμακατεβαζω το αρχειο και βαζω το account και μου λεει αυτο your device isnt supported by Mi Unlock τι να κανω?
-
πως μπορω να δω ομως αν ειναι ξεκλειδωμενος ? μη το κανω τζαμπα
-
ναι αυτο εχω οντως ,πως ξεκλειδωνω bootloader και πως περναω το twrp.?
-
Παράθεση από demakhs: “@vladimiros ειναι μαιμουδοκινεζορομ αυτή που φοράς. Πρέπει να βρεις τον οδηγό "απο unofficial σε official ή Ελληνική" ή "unbrick" για τη συσκευή σου. Αργά ή πολύ γρήγορα, θα χεις θέματα. ” μπορεις σε παρακαλω να μου πεις απο που να τα βρω? @demakhs
-
η recovery rom πρεπει να ειναι ελληνικη ετσι ? για να ανοιξει το κινητο στα ελληνικα ? MIUI GLOBAL 8.0| STABLE 8.0.5.0.0 (MBFCNDG) ROM εχω αυτην ,και το κινητο ειναι μισα ελληνικα μεσα αγγλικα ..πρεπει να κατεβασω καποια ελληνικη ρομ?