δοκιμασα με το αγγλικο πισι σουιτ και την κινεζικη οφισιαλ καθως επισης και με το κινεζικο σουιτ δοκιμασα και τις δυο εκδοσεις και δεν προχωραει με καμμια. Στην κινεζικη εκδοση δεν καταλαβαινω τι λεει αλλα βγαζει ενα κοκκινο μηνυμα οποτε μαλλον ειναι μηνυμα λαθους .Ο/H demakhs έγραψε:
Δοκιμασε να κάνεις τα ίδια κ με το κινεζικό mi pcsuite....
Δοκιμασε, έτσι από περιέργεια, να περάσεις μία Official china, αντί για την Official global που προσπαθείς να περάσεις κ δεν τα καταφέρνεις..
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
μπορείς να βάλεις ένα screenshot από τα μηνύματα?
τι δείχνει στο device manager των windows όταν συνδέεις το κινητό σε recovery mode?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ευχαριστως να δωσω, αλλα δωσε μου λιγο χρονο γιατι δοκιμαζω το update απο το updater app του κινητου και κατεβαζει .Ο/H demakhs έγραψε:
μπορείς να βάλεις ένα screenshot από τα μηνύματα?
τι δείχνει στο device manager των windows όταν συνδέεις το κινητό σε recovery mode?
=============== Φεβ 18th 2017, 11:37pm ===============
τωρα μετα το update μου δειχνει οτι εχω miui 8 7.2.16 | Beta -
η recovery rom πρεπει να ειναι ελληνικη ετσι ? για να ανοιξει το κινητο στα ελληνικα ?
MIUI GLOBAL 8.0| STABLE 8.0.5.0.0 (MBFCNDG) ROM εχω αυτην ,και το κινητο ειναι μισα ελληνικα μεσα αγγλικα ..πρεπει να κατεβασω καποια ελληνικη ρομ? -
Τελικα εβαλα την τελευταια global official με χρηση του mi flash και fastboot rom. Ειχα την εντυπωση οτι το νορμαλ θα ηταν να το κανω με το πισι σουιτ αλλα αφου δουλεψε ετσι ολα καλα.
-
@vladimiros ειναι μαιμουδοκινεζορομ αυτή που φοράς.
Πρέπει να βρεις τον οδηγό "απο unofficial σε official ή Ελληνική" ή "unbrick" για τη συσκευή σου.
Αργά ή πολύ γρήγορα, θα χεις θέματα.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Το μ5 ενος φιλου έχει θέμα με την οθόνη. Δεν ανταποκρίνεται κάποιες στιγμες και μετά επανέρχεται. Θα ήθελα να του αλλάξω ρομ για να δω αν φταίει αυτό ή είναι θέμα οθόνης. Το κινητο φοράει οφισιαλ γκλομπαλ 8.1.4.0. Το συνδέω στο κινεζικο mi pc suit και το μονο που μου βγάζει είναι η γκλομπαλ και όχι να επιλέξω ποια ρομ θέλω. μετά πάω στο ερθογώνιο με το σιφτ πατημένο επιλέγω την κινέζικη 8.1.6.0 που έχω κατεβάσει και μου βγάζει κάτι κοκκινα κινεζικα γράμματα και ενα νούμερο 2099. Στη διαχείριση συσκευών φαίνεται σαν ADB interface. Εκανα αναβαθμιση drivers αλλά δεν άλλαξε. Μπορειτε να βοηθήσετε λιγάκι? σ ευχαριστω εκ των προταιρων
-
-
κλειδωμενο
-
μπορεις σε παρακαλω να μου πεις απο που να τα βρω?Ο/H demakhs έγραψε:
@vladimiros ειναι μαιμουδοκινεζορομ αυτή που φοράς.
Πρέπει να βρεις τον οδηγό "απο unofficial σε official ή Ελληνική" ή "unbrick" για τη συσκευή σου.
Αργά ή πολύ γρήγορα, θα χεις θέματα.
@demakhs -
Κάνε ένα factory reset και δοκίμασε το... Νομίζω όμως ότι είναι θέμα οθόνης...Ο/H thevet7 έγραψε:
για να δω αν φταίει αυτό ή είναι θέμα οθόνης.
Έχω ξανα διαβάσει 3-4 φορές για πρόβλημα οθόνης σε mi5.
=============== Φεβ 19th 2017, 11:51pm ===============
Οι οδηγοι είναι στην υπογραφή μου.Ο/H vladimiros έγραψε:
μπορεις σε παρακαλω να μου πεις απο που να τα βρω?
-
@vladimiros αν έχεις το note 4 που βλέπω στο προφίλ σου, εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
&
μετά εδώ Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. για την Ελληνική, αφού έχεις ξεκλειδωσει τον bootloader κ έχεις περάσει το twrp.
Ειδα κ ένα θέμα για να περάσεις αν θες την official global ή την global developer (αν υπάρχει γι αυτήν την συσκευή) κ να μην ξανασχοληθεις : Εγκατάσταση Official Global Rom se Red Mi Note 4Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα