προσωπικά με το hub 2ης γενιάς υο κομμάτι συναγερμου δουλεύει άψογα 2, 5 χρόνια τώρα.. και οι παγίδες και οι κάμερες.. δεν έχουν χάσει τίποτα . όπως και όλοι οι αυτοματισμοί.. κοιτάχτε μήπως δεν συνδέονται καλά οι παγίδες Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
εδώ και μια εβδομάδα περίπου δεν μπορω5να μπω στην 360 1080p της xiaomi... μένει στο 20% Sent from my Nokia 9 using Tapatalk 63bdbad6ac44fd75a6635c5d9416971a.jpg
Σταματήστε να ψωνίζετε και μην μας ζαλιζετε... οταν παρα πόλοι απο εμάς απο εδώ επερναν refund αλλα μολις παραλαμβάνε δεν έστελναν τα λεφτά ή το προϊόν πίσω ήταν καλά... επίσης ματα καιρούς μια τι Bangood μια το gearbest λαλακιζονται... απλά δεν παίρνεις απο εκει.. λεφτά δεν θυμάμαι να έχασε κάνεις.. πράγμα που έχει γίνει με Amazon.. με επεξεργαστή τεράστιας αξίας... Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
μια χαρά γίνεται δεν έχω άλλο band η ρολόι αλλα σε αφήνει να κάνεις search για τις εν λόγω συσκευές ενώ έχω το stratos . στο mifit παλιά ηγαν γκριζάρισμενη η επιλογή άλλης συσκευής Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
κι εγώ εχω το ίδιο με την 720.ανα δυο μέρες το πρωί βγαίνει offline, ενώ αν παε στα settings της φαίνεται σύνδεδεμενη... οι xiaofang και η 360 μια χαρά Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από strentas: “Έχω αγοράσει από την αντιπροσωπεία εδώ Camera 360 και desk lamp και συνδέονται κανονικά στον κινεζικό server πού έχω και τα υπόλοιπα” Ναι αυτά τα δυο παίζουν, έχω και εγώ την Desk Lamp αλλά οι λάμπες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν συνδέονται !!! Ένα άλλο που παίζει και στους δυο server είναι το Light strip αλλά ξαναλέω την στιγμή που μιλάμε ούτε οι κινεζικές λάμπες παίζουν στον ευρωπαϊκό σέρβερ ούτε το αντίθετο !!! Μερικά ποστ ποιό πάνω έ…