Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 533.
-
Όλα καλά με τη διαδικασία αλλά μόλις εβγαλε successfull και πατησα για reboot (μετα την εγκατασταση της ρομ η οποια εγινε πολυ γρηγορα) κολλησε εδω και ποση ωρα σε μια μαυρη οθονη με το χαρακτιριστικό ξεκλείδωμα της twrp.. Αν αγγιξω την οθονη ενεγοποιειται και δειχνει αυτο, αλλιως σβηνει οταν ειναι σε αναμονη. Δεν ξεκλειδωνει (κολλαει) και δεν κανει τιποτα αλλο. τι εγινε;;
-
Παράθεση από ninjamoz: “πρωτα απο εσενα ειδα ειρωνια στο ποστ σου "μαντεψε ηρθε το λιμενικο..." ” είσαι άδικος φίλε μου αλλά δεν πειράζει.. εγώ πλάκα έκανα.. Τέλος πάντως και επίσης δεν έκραξα κανέναν. Το πρόβλημα μου ήταν στο πως θα βάλω την κινέζικη. Βρήκα τον οδηγό σου όμως και μαλλον θα δοκιμσω αυτό. Το μηνυμα για το unlock ήρθε κανονικά;
-
Αρχικά κόψτε τις εξυπνάδες κύριοι, δεν σας τιμά αυτό. Έκανε μια πρόταση, δεν ήθελα να την δεχτώ και όλα καλά. Ούτε πρόσβαλα κανέναν ούτε δημιούργησα κακό σε κάποιον νομίζω. Κατά δεύτερον αν δεν θέλετε να απαντήσετε σε κάποια δική μου ερώτηση, δεν σας ανάγκασε κανείς. Υποτίθεται ότι είμαστε όλοι μια παρέα. Δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανένα και δεν βρίσκω λόγο για την ειρωνεία σας.
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από martzicadespell: “Να σας πω; Υπάρχει άλλος τρόπος; Πραγματικά έχω νευριάσει. Με το τσατ σου απαντούν όποτε και θέλουν (απαράδεκτο) και επίσης δημιούργησα λογαριασμό για έναν φίλο μου καιέβαλα note 3 σαν συσκευή και λέει από το miflashunlock ότι δεν υποστηρίζεται.. Μα είναι δυνατόν ;; ” δεν σου άρεσε ο άλλος τρόπος ” 1. Όχι 2. Και να μου άρεσε το ακύρωσες κ εσύ από ότι είδα 3. Στις οδηγίες λέει ότι δεν γίνεται να κάνεις unlock με τον ίδιο κωδικο σε διαφορετικές …
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από martzicadespell: “Να πω κι εγώ τον πόνο μου. Είχε περασμένο στον λογαριασμό το 1s είχα ξεχάσει να βάλω το note 3. Μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει ξεκλείδωμα για το 1s και να μπω στη σελίδα. Μπαίνω στη σελίδα και λέει να περιμένω για να επεξεργαστουν το αίτημα μου (το ίδιο που έβγαζε από την αρχη) να στείλω στο φόρουμ; Υ. Γ. Η ρομ που είχε μέσα είναι για μπουνιές ” βρες κάποιον να σου δανείσει τον κωδικό να ξεκλειδώσεις. Ή καλύτερα ετοίμασέ το για ξεκλείδωμα και θα σ…
-
Να πω κι εγώ τον πόνο μου. Είχε περασμένο στον λογαριασμό το 1s είχα ξεχάσει να βάλω το note 3. Μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει ξεκλείδωμα για το 1s και να μπω στη σελίδα. Μπαίνω στη σελίδα και λέει να περιμένω για να επεξεργαστουν το αίτημα μου (το ίδιο που έβγαζε από την αρχη) να στείλω στο φόρουμ; Υ. Γ. Η ρομ που είχε μέσα είναι για μπουνιές
-
Παράθεση από Bodai: “Εκτος και πείσεις κάποιον να σου δανείσει mi account μόνο για ξεκλείδωμα .... ” Μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι αλλα δεν θα το εκανα.. να ρωτησω κατι; μεχρι να θυμηθουν να στειλουν τον κωδικο, μπορώ να "στήσω" το κινητό μου όπως θέλω, να κάνω αντίγραφα ασφαλείας και εν τέλη μολις γινουν τα υπολοιπα να τα επαναφερω και ολα καλα; ή θα πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή;
-
Κουβέντα να γίνεται..
ΜήνυμαΕυρωπαϊκή αποθήκη. Είσαι σίγουρος ότι περνάει τελωνείο;;
-
Κουβέντα να γίνεται..
ΜήνυμαΤο παρήγγειλα απο honorbuy με express καθώς είμαι φουλ ανυπόμονη και έχω και μια φοβία του τελωνίου
-
Κουβέντα να γίνεται..
ΜήνυμαΤο πήρα στα 32gb. Μπα δεν περίμενα την mi4s γιατί δεν ήθελα να δώσω περισσότερα λεφτά.. Ήδη σε αυτά είμαι πολύ ικανοποιημενη. Το μέγεθος της οθόνης να πω την αλήθεια το ζήλεψα από την πρώτη στιγμή που είδα το note 2 του φίλου μου. Τεράστιο! Το Redmi_1S θα το κρατήσω για ώρα ανάγκης ή θα το δώσω για ανταλλακτικά. Η μετοσχευση οργάνων είναι καλό πράγμα! :Ρ (βέβαια αυτό το λες και λαθρεμποριο γιατί δεν πέθανε ακόμη.. Αλλά.. ) εύχομαι να είναι τόσο καλό όσο το περιμένω γιατί κάτι είδα στο ίντερνετ ό…