καλη επιτυχια.... και εμεις πλακα κανουμεΟ/H martzicadespell έγραψε:
είσαι άδικος φίλε μου αλλά δεν πειράζει.. εγώ πλάκα έκανα.. Τέλος πάντως και επίσης δεν έκραξα κανέναν.Ο/H ninjamoz έγραψε:
πρωτα απο εσενα ειδα ειρωνια στο ποστ σου "μαντεψε ηρθε το λιμενικο..."
Το πρόβλημα μου ήταν στο πως θα βάλω την κινέζικη. Βρήκα τον οδηγό σου όμως και μαλλον θα δοκιμσω αυτό. Το μηνυμα για το unlock ήρθε κανονικά;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ευχαριστώ. Είναι κρίμα να διαφωνούμε για τέτοια πράγματα. Ας λήξει εδώ.
-
-
Αγόρασα το κινητό από honorbuy, είχε μεσα ρομ xiaomi.eu η οποία είναι unofficial! Παιδεύτηκα πάρα πολύ μέχρι να βάλω official, εν τέλη χρησιμοποίησα τον οδηγό από το forum της miui.
-
Ωραίος.. Εγώ μπερδεμένος ακόμα. Αν πρέπει πρωτα να βαλω την stable με fastboot ποιός ο λόγος να ξεκλειδωσω τη συσκευή
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
εχω παντως εβαλα dev..
-
Τι παίζει;;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
Τι παίζει;;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resized ().
-
Κωδικούς και τέτοια δεν χρειάζεται;;; θα εμφανιστούν στο πρόγραμμα;; πρώτη φορά xiaomi.........
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
Κωδικούς και τέτοια δεν χρειάζεται;;; θα εμφανιστούν στο πρόγραμμα;; πρώτη φορά xiaomi.........
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
βαλε developer ρομ -
Μακάρι να μπορούσα..... Το προ έχω......
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Καλησπερα και απο μενα.
Εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα στις 25/2 και ακομα δεν ηρθε το sms. Πιστευω πως με τον Valiant θα ερχονταν πιο γρηγορα.
Υπαρχει τροπος να στειλω εκ νεου την αιτηση. Το ρωταω γιατι με το που συνδεω το κινητο σε Fastboot Mode με το MiFlashUnlock_1.1.0315.1_en, εχω την επιλογη του Unlock (κολλαει στο 50%) και οχι την επιλογη της αιτησης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα