Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 379.

• Xiaomi Redmi Note 3 Deep Review

Sam - - Hands on - Review

Μήνυμα

Ακόμη ένα κινητό της xiaomi ήρθε στα χέρια μου το νέο Redmi Note 3 όχι ώς αντικαταστάτης του προκατώχου του Redmi Note 2 αλλά απλά ώς εναλλακτική πρόταση σε αυτό το εύρως τιμών(τουλάχιστον στην απλή έκδοση που το πήρα των 16gb με τα 2gb Ram). IMG_1502.jpg Επέλεξα την χρυσή έκδοση και παρότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό(αρκετά πιο κυριλέ καταστάσεις) το χρώμα αυτό στο παρακάτω review μου θα το παρουσιάσω σε μια άλλη πτυχή του, αυτό της tactical πλευράς του ... IMG_1501.jpg Συνοπτικά μερικά Θ…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@maddoctor Το Xiaomi Mini έχω, δεν έχει άλλη επιλογή για wifi παραμονο το 5G το οποίο το απενεργοποίησα!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ναι ειναι μόνιμα συνδεμένο και δεν τραβάει καθόλου πόρους οπότε μν ανησυχεις αν θα σου καθυστερεί το ίντερνετ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8720/

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από dfm: “Άψογο θα το χαρακτήριζα φίλε @dfm , έχω συνδεμένο μόνιμα τον αφυγραντήρα μου δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ προβλημα , εχει επιλογή ξεχωριστή ενεργοποίησης της θύρας usb οπότε βάζεις και ενεργοποιείς και δεύτερη συσκευή!!!στο iphone το χρησιμοποιώ και είναι κανονικά μεταφρασμένη.Σε android η επίσημη εφαρμογή είναι δυστυχώς στα κινέζικα, νομίζω πως εχει όμως μεταφραστεί εδω στο φορουμ μας! Παρακάτω παραθέτω μερικες φωτο της εφαρμογής!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8…

• Δοκίμασες σε άλλο pc? Αφαίρεσε τις SIM και κανε τον συνδιασμό Vol+- και power button... Ρίξε και μια ματιά εδώ να τα κάνεις όλα τα βήματα σωστά! [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Την 32gb έκδοση έχεις με τα 3gb Ram? αν ναι εδω αναφέρει οτι σε μερικού χρήστες δεν ανοίγει μετά : Please use Lower Version of SP_Flash_Tool_V5.1516.00

• Θα κλάψει και το παρδαλό κατσίκι!!! τα παιδάκια τα έχουν χάσει,πόσο χαίρομαι!!!Τα έκραξα και εγω...

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Sam - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

@Nektarios Kilias δεν έχω παρατηρήσει εγώ κάτι τέτοιο! Παράθεση από K4rMa: “Και xiaomi yi camera βλεπω.. μαχαιρια.. mi band... οργανωμενος ο unboxer! :thumbsup : ” Χαχαχα ναι ναι, απ'ολα έχει η Μαριωρή...

Μήνυμα

Ρίξτε μια ματιά στο γρήγορο unboxing που του έκανα, συγχωρέστε με για την χαμηλή ένταση της φωνής(λόγω ''ωραίας κοιμωμένης'' θα έπεφτε παντόφλα αν μιλούσα δυνατά) Στο 9:50 είχα ένα ατυχηματάκι προτείνω να χαμηλώσετε τα ηχεία σας!!! Πρέπει να πάρω ΑΜΕΣΑ θήκη... youtube.com/watch?v=r-HoLRU6Nng&feature=youtu.be

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Μεγειές και περιμένουμε το Review σου ... ” Εννοείται!!! Παράθεση από georgee: “καλησπερα !θελω να το αγορασω αλλα δεν εχω paypal..αν δημιουργήσω εναν θα μπορω να το αγορασω?υπαρχει ακομα περιορισμος λογο capital controls? ελεγα να το αγορασω το redmi note 2 32gb απο ελληνικο μαγαζι στα 230 ευρω για να αποφυγω το paypal και την αναμονη..λετε να αξιζει? ευχαριστω ! ” Πρέπει να φτιάξεις paypal και να κάνεις request χρήματα απο δεύτερο mail σου για να το φορτώσεις με χρήματα…

Μήνυμα

Τιιιι ετοιμάζωωωω;;; Πρόστυχο το χρωματάκι;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8643/

• splayer2.1.1.swf?scid=isSiJ-eCssDhNo0jXGwZ~g__&fromweibo=false Πάμεε Γιορτινά!!!

• Αλλη μία ψήφο και απο την κοπελάρα μου!!!Με όνομα στο Miui.com Twnia

• Τα έχουμε ξεφτιλίσει τα κοπέλια !!! 600αρίσαμε!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Προστέθηκαν μερικά ακόμη ψιψιψώνια...

• Παράθεση από Vulk: “Το κατάστημα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα πέρα από την τραγική καθυστέρηση, ενδεικτικά αναφέρω: -Προϊόντα που δεν υπάρχει stock ενώ σε διαβεβαιώνουν ότι υπάρχει ή ότι θα σταλούν σε 3-5 μέρες και τελικά δεν αποστέλλονται ακόμα και 20μέρες μετά ενώ έχουν δεσμεύσει τα χρήματα σου -Όταν ζητήσεις refund, δικαιολογημένα αφού δεν έχει αποσταλεί η παραγγελία σου τόσες μέρες μετά, υπεκφεύγουν refund στον τραπεζικό σου λογαριασμό, όταν απαντήσουν και προτείνουν επιστροφή χρημάτ…

Μήνυμα

Αντε καλές παραλαβές , το δικό μου ακόμη χαμένο κάπου στην Ολλανδία(netherlands Post)

• Μόλις παρέλαβα μέιλ για Χριστουγεννιάτικες προσφορές του Gearbest, forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8487/ Ενδεικτικά μερικά προιόντα xiaomi miband 1s : 21.08€ Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones : 15.57€ XiaoMi Yi 1080P Ambarella A7LS : 56.8€

• 330-333 είμαστε πίσω απο τους Ινδούς μόνο για 3 ψήφους!!!

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Τίποτα ακόμη το δικό μου... Αντικείμενα σε συσκευασία ” Πφφφ μια απο τα ίδια!!! Απο πού την έριξες Κώστα?

• Πάμεεεε μωρέεε ομάδα!!! Καλημέρα μάγκες