Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

• Review
    • RedMi Note 3
    • Ο/H zer4w έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα αξιζει η μετάβαση απο iPhone 5s σε αυτό το κινητό;
      Η κάμερα ειναι καλη;
      Από 2πύρηνο 1.3 πας σε 8πύρηνο 2.0.
      Από 1 Giga Ram πας σε 3.
      Η μπαταρία είναι 2μιση φορές πιο μεγάλη
      Είναι λίγο πιο μεγάλο (5μιση από 4 ίντζες) και λίγο πιο βαρετό (160 από 112 gr)
      Έχει διπλή sim και dual stand-by από μονή nano που είχες
      Έχει το Miui που είναι αρκετό από μόνο του !!!
      Η κάμερα του είναι 13 και 5, ενώ τώρα έχεις 8 και 1.2 (χωρίς να σημαίνει κάτι από μόνο του αυτό)
      Έχει υπέρυθρες, τώρα δεν έχεις
      Έχει ράδιο Fm, τώρα δεν έχεις
      Έχει το Fast battery charging

Αυτά στα χαρακτηριστικά. Τώρα αν είναι αυτό που θες μόνο εσύ ξέρεις. Σε λίγο καιρό θα βγει και το τέρας :misslelauncher: (Mi5) αν θες να περιμένεις :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zer4w έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα αξιζει η μετάβαση απο iPhone 5s σε αυτό το κινητό;
      Η κάμερα ειναι καλη;

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Μεχρι τα 200-210 ευρω δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη στην αγορα.Σιγουρα το redmi note 3 δεν ειναι και δεν θα γινει ποτε iphone αν σκεφτεις και μονο οτι κοστιζει ακομη και τωρα με ενα μηνα στην αγορα λιγοτερο απο ενα μεταχειρισμενο 5s ,αποψη μου το 5s ειναι ενα απο τα ομορφοτερα και καλυτερα κινητα που κυκλοφορησαν ποτε αλλα δυστυχως παλιωσε.Οι αλλαγές σε μια τέτοια μετάβαση θα είναι τεράστιες μόνο το μέγεθος της οθόνης φτάνει καθώς και τα 32gb εαν προέρχεσαι απο κάποιο 5s 16gb.Από την άλλη μιας και έχω κάνει την αλλαγή απο ios σε android ίσως σου λείψει στην αρχή λίγο το ios αλλα το miui καθως και το emotion ui της Huawei ειναι οτι πιο κοντά θα βρεις σε αυτο κατα την άποψη μου πάντα.Κάτοχος του redmi note 3 εδώ και 24 ώρες περίπου προερχόμενος από lg g4 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , το κινητό ήρθε με τη μαμα rom (κινεζικα-αγγλικα) ,ποιότητα κατασκευής άψογη το περίμενα να έχει τα θεματάκια του κοιτόντας και μερικά ξένα reviews αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχω εντωπίσει κάτι.Άποψη μου προχώρα στην αγορά και δεν θα το μετανιώσεις(Μην περιμένεις mi5 ή redmi note 3 (808) καθώς το mi5 θα κοστίζει τα διπλά και θα το δούμε στην Ελλάδα(μέσω Κίνας πάντα) μετά τον Μάρτιο και το redmi note 3 (808) είναι μια διαρροή που απευθείνεται σχεδόν αποκλειστικά στην αγορά της Ινδίας.
    • Λοιπον παρελαβα, φοραει την Stable Version: V7.0.9.0.LHNCNCJ (MIUI7). κατεβασα και προσπαθησα να εγκαταστησω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) αλλα παρολο που δειχνει οτι την βαζει, κανει reboot και παραμενει στην αρχικη...... ?(
      Θα προσπαθησω να βαλω την Stable Version: V7.0.19.0.LHNCNCJ (MIUI7) μηπως και σταθω τυχερος ....... :/
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Λοιπον παρελαβα, φοραει την Stable Version: V7.0.9.0.LHNCNCJ (MIUI7). κατεβασα και προσπαθησα να εγκαταστησω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) αλλα παρολο που δειχνει οτι την βαζει, κανει reboot και παραμενει στην αρχικη...... ?(
      Θα προσπαθησω να βαλω την Stable Version: V7.0.19.0.LHNCNCJ (MIUI7) μηπως και σταθω τυχερος ....... :/

Την stable μπορεις να την κατεβάσεις μέσα από το κινητο, από το updater. Σου κατεβάζει σταδιακά τα updates. Σε μένα έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Που θα βρω την Developer Version: 5.12.10 (MIUI7) ?
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Τιιιι ετοιμάζωωωω;;;
      Πρόστυχο το χρωματάκι;;;
    • καλησπερα !θελω να το αγορασω αλλα δεν εχω paypal..αν δημιουργήσω εναν θα μπορω να το αγορασω?υπαρχει ακομα περιορισμος λογο capital controls?
      ελεγα να το αγορασω το redmi note 2 32gb απο ελληνικο μαγαζι στα 230 ευρω για να αποφυγω το paypal και την αναμονη..λετε να αξιζει?
      ευχαριστω !
    • Μεγειές και περιμένουμε το Review σου ... :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μεγειές και περιμένουμε το Review σου ... :thumbsup:
      Εννοείται!!!

Ο/H georgee έγραψε:

καλησπερα !θελω να το αγορασω αλλα δεν εχω paypal..αν δημιουργήσω εναν θα μπορω να το αγορασω?υπαρχει ακομα περιορισμος λογο capital controls?
      ελεγα να το αγορασω το redmi note 2 32gb απο ελληνικο μαγαζι στα 230 ευρω για να αποφυγω το paypal και την αναμονη..λετε να αξιζει?
      ευχαριστω !
      Πρέπει να φτιάξεις paypal και να κάνεις request χρήματα απο δεύτερο mail σου για να το φορτώσεις με χρήματα,άποψή μου αξίζει να περιμένεις εκτός και αν σε βιάζει και δεν έχεις συσκευή...
    • Διαφήμιση
    • Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Παραλαμβάνω αύριο (θεού θελοντος)επιτέλους το γκρι-μαυρο 3/32!
      Πρώτη φορά xiaomi,αν και είχα miui στο coolpad f1 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος!
      Έρχεται με Αγγλοκινεζικη και χωρίς play store(μάλλον), θα περιμένω τα παιδιά για την gtv ;)

Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk