Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 442.
-
Βρε παιδιά τι γίνεται; Είπα να χρησιμοποιήσω τη μαμίσια εφαρμογή "Σημειώσεις", και στη συνέχεια επέλεξα "απόκρυψη", βάζοντας και κωδικό μοτίβο. Έλα όμως που από αυτό, η σημείωση εξαφανίστηκε από προσώπου γης! Πουθενά δε βρίσκω που έχει πάει. Ξέρει κανείς; =============== Ιαν 21st 2017, 5:01am =============== Αλλη απορία μου: έστω mail που περιέχει κάποιο συνημμένο. Το ανοίγω, το διαβάζω. Στην συνέχεια το αρχείο που πηγαίνει; Δεν μπορώ να το βρω πχ στο φάκελο downloads της μνήμης του τηλεφώνου, ό…
-
Παράθεση από The_Kostas: “Παράθεση από hammered: “My 2 cents: Εγώ χρησιμοποίησα εξ αρχής το QKSMS που είναι open source και έχει επιλογές για τα ελληνικά. Αν δει ότι ξεπερνάς ένα όριο τα μετατρέπει όλα σε κεφαλαία για να χωρέσουν σε 1 sms. Αν στείλεις 1-2 λέξεις με πεζά δεν κάνει τίποτα. Τα διατηρεί. Και πάνω απ'όλα έχει πανέμορφο material UI. ” Ρε φιλε που μενεις να σε προσκυνησω;Τοσες εφαρμογες εψαχνα και ηρθες ως απο μηχανης θεος! Και ειδικα η επιλογη με το proximity call απιστευτη Ωστοσο ανα…
-
Παράθεση από derveni: “@kinezakias Γιατί το πήρες από εκεί το SuperSU μπορούσες να το πάρεις από την rom αν την έχεις αποθήκευση κάπου στο PC ξεζιπάρεις να το πάρεις και να το ρίξεις χύμα μέσα στο κινητό και μετά install. =============== Ιαν 17th 2017, 12:01pm =============== @kinezakias Πήγαινε βρες το app του SuperSU μπες ρυθμίσεις και κάνε αυτό που δείχνω και μετά διέγραψε το, και κάνε αυτό που είπα πιο πάνω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27791/ ” Ομολογω οτι δεν μπορω να βγω στη…
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά έχω δει εδώ ότι δεν είναι καλό να κάνουμε update στο SuperSU. Τι κινδυνος υπάρχει; Διότι στο play store ήδη μου προτείνεται να κάνω ενημέρωση... Πως μπορω να καταργησω τις ενημερώσεις του; ” @kinezakias Δες εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27747/ ” Ευχαριστώ πολύ κι εσένα και τον chrisdes για την απάντηση. =============== Ιαν 17th 2017, 11:49am =============== Παράθεση από chrdes: “Δεν μπορείς να το καταργήσεις. Μπορείς να επι…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kinezakias: “εφαρμογη sms της μαμας ,ακομα οι 160 χαρακτηρες δεν υποστηριζονται. ” Με όλα κεφαλαία και έχεις πρόβλημα; ” Ουπς...Είσαι γίγαντας (κι εγω νάνος).Ευχαριστω πολυ.
-
Παράθεση από chrdes: “Όταν πάμε σε προηγούμενη ρομ καλο είναι να κάνουμε factory reset. Θα πρότεινα να ξαναφλασάρεις την ρομ και αν έχεις ξανά πρόβλημα factory reset (κράτα backup). RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Περιεργως επανελαβα τη διαδικασια και περασα την πιο προσφατη stable,και ολα κομπλέ..Eπισης εντελως χαζα δεν ειχα ενεργοποιησει το usb debbuging,και γι'αυτο δεν μου το διαβαζε ο υπολογιστης το κινητο.Ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια.Υ.Γ.1:στον οδηγο,λεει οτι οι νεες stable περιλαμβανουν ενσ…
-
Παιδιά γειά σας. Πέρασα την τελευταία stable 8.1.3.0, και έκτοτε μου βγάζει διαρκώς-μα διαρκώς λέμε-ειδοποίηση "η εφαρμογή Google play σταμάτησε να λειτουργεί."Δεν ανοίγει το play store, τίποτα γενικά της Google, κι επίσης η εφαρμογή SMS της μαμάς δεν υποστηρίζει τούς 160 χαρακτήρες όπως υποσχόταν. Παίζει ρόλο που δεν έχων πουθενά superuser; Να γυρίσω πίσω στην προηγούμενη stable; Γίνεται; Με τον ίδιο πολύ ωραίο και κατανοητό τρόπο που περιγράφεται εδώ; Υπάρχει λύση να μην μου βγαίνει η ειδοποίη…
-
Παράθεση από chrdes: “Γιατί δεν το βλέπει; Όταν φλασαρες πρωτη φορά δεν πέρασες drivers; Δες μέσα από twrp με τικαρισμενο το enable mtk αν το βλεπει ο Η/Υ. Αν έχεις πρόσθετη κάρτα η otg τα περνάς εκει. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Kαι να τους ειχα περασει,η ουσια ειναι οτι ποτε δεν μου βρισκει το κινητο οταν το συνδεω.Oσο για το mi suite,μονο την εσωτερικη μνημη μου εμφανιζει.
-
Παράθεση από chrdes: “Γιατί δεν το βλέπει; Όταν φλασαρες πρωτη φορά δεν πέρασες drivers; Δες μέσα από twrp με τικαρισμενο το enable mtk αν το βλεπει ο Η/Υ. Αν έχεις πρόσθετη κάρτα η otg τα περνάς εκει. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Να πω και μια χαζομαρα;Επαναφορα εργοστασιακων δεν πιστευω να σημαινει επιστροφη στις Κινεζιές με τις οποιες μου ηρθε..;
-
Παράθεση από chrdes: “Όταν πάμε σε προηγούμενη ρομ καλο είναι να κάνουμε factory reset. Θα πρότεινα να ξαναφλασάρεις την ρομ και αν έχεις ξανά πρόβλημα factory reset (κράτα backup). RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Ευχαριστώ. Ξαναπερναω την ROM κι αν δεν φτιάξει, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Backup πως κάνω; Δεδομένου ότι στον pc δεν μπορώ να περάσω αρχεία, δεν το"βλέπει" το κινητό ο υπολογιστής.
-
Φιλοι μου βοηθεια!Χθες εκανα ''αναβαθμιση'' (ο Θεος να την κανει) στην τελευταια stable (8.1.3.0),μου εβγαλε ενα σωρο bugs,(δεν δουλευε τιποτα σχετικο με google,playstore,ημερολογιο,τιποτα),συν το οτι μου εβγαζε ολη την ωρα ειδοποιηση οτι ''δυστυχως η εφαρμογη υπηρεσιες google σταματησε να λειτουργει,τοσο ενοχλητικη,που ουτε κληση δεν με αφηνε να απαντησω).Εκανα λοιπον επαναφορα στην προηγουμενη stable,8.0.2.0,το προβλημα με τις εφαρμογες google λυθηκε,αλλα απεκτησα αλλο μπελα:ο,τι κι αν θελω να…
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα; ” Εάν δεν θέλεις να κλειδώνει το κινητό σου τότε πρέπει να πας στην οθόνη και να το βάλεις πάντα αναμμένη ( Συλλυπη…
-
Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από kinezakias: “Πουθενα δεν μου δινεται η δυνατοτητα για ''κανενα κλειδωμα''.(Φοράει την τελευταία stable). ” Πήγαινε settings, about phone και πάτα 5-6 φορές πάνω στο MIUI version μέχρι να σου βγάλει ένα μήνυμα για τα developer options. Μετά πήγαινε additional settings, develop options και ενεργοποίησε το "skip screen lock" ή κάπως έτσι, θα το καταλάβεις ποιο είναι. ” Eισαι τελειος.Ευχαριστω πολύ,μου ειχε σπασει τα νευρα. =============== Ιαν 14th 2017, 11:32pm ===…
-
Παράθεση από chrdes: “Πρεπει να βρεις το password απο το mi. Αργα η γρηγορα θα ειναι απαραιτητο.Μπες στο i.mi.com και αν δεν μπορεις να μπεις διαλεξε forgott password. Δεν ξερω πως συνεχιζει μετα, δεν το εχω κανει. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Για να δουμε. Σε ευχαριστώ πάντως. =============== Ιαν 14th 2017, 7:21pm =============== Βρήκα τον κωδικο mi,απαλλαχτηκα απο το μοτίβο,αλλα με την καμία δεν μπορω να ξεφορτωθω το συρσιμο της οθονης (οταν την ενεργοποιω απο το πλαινο κουμπι) που παντοτε κλ…
-
Παράθεση από chrdes: “Ρυθμισεις, οθονη κλειδωματος, βαζεις κωδικο και απενεργοποιεις οτι θελεις. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Ευχαριστώ. Απλά άκου τι έπαθα. Ειχα βάλει μοτίβο. Το οποίο όμως μοτίβο τώρα μου λέει πως δεν είναι σωστό (αποκλείεται, αφού το χρησιμοποιώ σε όλες τις άλλες συσκευές). Πατάω "ξέχασα τον κωδικό μου", με παραπέμπει στο mi account (δύσκολο να βρω το password μου). Χάος.
-
Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα;
-
Παράθεση από sblack85: “Η καλύτερη εφαρμογη καιρού που βρήκα από την ωρα που σταματησε να "δουλεύει" το weather του τηλεφώνου μου.Ειναι η μοναδική που εχει συνεχως συγχρονισμένο το ρολόι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather ” Συμφωνώ ότι ειναι η καλύτερη αλλά σε μένα το ρολόι έμενε συχνά πίσω.Κάτι που μου συμβαίνει με όλες τις εφαρμογες ρολοι-καιρος πλην της μαμίσιας του RN2.