Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 933.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό βόλι! Ζορικες μέρες, ίσως από τις πιο ζορικες της ζωής μου. Κρίμα τόσο άγχος, αλλά τελικά αυτό το κατάλαβα καμιά 15 χρόνια μετά! Πανελλήνιες κ @@ Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε μπαχτσεβανηδες και μη! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Περίπου. Μπορεί ανάλογα με τον οργανισμό της κάρτας να κάνεις έως και 6 μήνες.” Αυτό είναι σχετικό και ανάλογα με την περίπτωση. Πρόσφατα κάναμε με πελάτη μας αμφισβήτηση χρέωσης από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ιταλία, η εταιρεία δεν απάντησε σε 15 εργάσιμες μέρες όπως όφειλε και η κάρτα πιστώθηκε με το πόσο την 16 μέρα. Ήταν ένα ποσό 90€ αν θυμάμαι καλά. Μπορεί να πάρει παραπάνω αν είναι μεγαλύτερο ποσό αλλά απάντηση για κάρτα μετά από 2 μήνες είναι πολύ σπάνιο. Στ…
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag σκοπεύω να χρειαστώ βοήθεια μετά το καλοκαίρι οπότε με παίρνει να παίξω επιθετικά! Θα τα έχετε ξεχάσει ως τότε!!! Ο ντενεκες λαδιού ή φέτας είναι? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Έβλεπα χθες τις διαφημίσεις την ώρα του αγώνα με τα 2 νυκτόβια αρπακτικά πουλιά ( να δεις μπούφοι ήταν?) κ συνέχεια είχα στο μυαλό μου τα πιγκου.. τι φάση??? Για το μόνο που στεναχωριέμαι σχετικα με τον τελικο είναι ότι χάσαμε ευκαιρία να δούμε τον Κριστιάνο τον κλαψιαρη σε μια νέα περφορμανς δακρύων. Παρόλαυτα η απόδοση του να σκοράρει δύο φορές ήταν ικανοποιητική στο 7 κ την προτίμησαμε. Τζάμπα μπύρες λοιπόν χθες στην υγεία του καγκουρα! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 Ο λαός του συμπολίτη παιδιά!παοκ αλητεία δεν μασάμε πουθενά κ τέτοια φάση να Ουμ ντεμεκ! Καλά δεν πιέζω καταστάσεις, μολαταύτα καλό θα ήταν αυτά να μην συμβαίνουν Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 άσε τις φωτό με καναπέδες άδειους κ βγάλε τπτ προς τις ξαπλώστρες να λιαζεται! Γίνε λίγο γύπας! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας! Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα ανέβει unboxing σήμερα κατά τις 22:00 που εδώ μέσα θα είναι μόνο ο σέρβερ και ο @demakhs ... Επίσης έχω να πω ότι σήμερα στις 6:30 κοπανησε κεραυνός στο από πάνω σπίτι από εμάς κ μέσα στον γλυκό ύπνο εκλασα μέντες όπως ποτέ ξανά. Τεράστια εμπειρία! Χειρότερο κ από ΑΚ με Μινέρβα κροτίδα σε κλειστό χώρο! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Καλημέρα. Είναι σαν να λέμε όχι το δικό μου κινητό είναι καλύτερο, όχι το δικο μου, όχι το δικό μου.. :thumbup:” Νταξ μεταξύ μας το δικό μου είναι καλύτερο γιατί έχει αυτοκόλλητο Σούπερμαν πάνω. Και δεν ακούω τπτ άλλο Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
@geozn8 το μην κοροϊδεύεις ήταν σε χαλαρό τόνο, μην το παίρνεις στραβά! Δεν ήταν επιθετικό, προς θεού. Σιγα τωρα μην κάτσουμε να σκοτωθούμε για το sot του mi5s. Αν παρεξηγήθηκε ζητώ συγγνώμη! Την xtrv 8.2.4 έχω κ είμαι σούπερ! Δεν νομίζω ότι μπορώ να θέλω πολλά περισσότερα το έχω ξαναπεί Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Για όσους δεν την παλεύουν με την ζέστη... Μια ψυχολογική δροσιά Christmas Countdown 2017 - Find out how many days until Christmas 2017 Στάλθηκε από το MI 5s μου