Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Το οποίο εγείρει την ερώτηση, τι ακριβώς συμβαίνει με τα θέματα που παραβιάζει το GDPR? Όλοι διαμαρτύρονται ότι δε δουλεύουν τα θέματα αλλά κανένας δε ρώτησε τι δουλειά έχουν τα προσωπικά δεδομένα μας σε κάτι που θεωρητικά δεν έχει σχέση. ” Παράθεση από angarato_surion: “Τι υποτίθεται ότι μπορεί να αλλάξει ένα theme; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από amavroudis: “Δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά με όλες τις άλλες εφαρμογές που αν…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@lsdpower78 δεν ξέρω να σου απαντήσω καθώς δεν είναι κάτι που με απασχολεί η μπαταρία (προσωπική μου γνώμη πάντα) παίρνω κάτι για την χρήση και τις λειτουργίες του, στις 2 πρώτες φορτίσεις που του έχω κάνει κράτησε 11 και 12 μέρες αντίστοιχα με όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές κλήσεις κλπ. Τώρα για το δεύτερο που ρωτάς δεν έχω ιδέα
-
-
-
Παράθεση από thanasisk: “Τον ύπνο το mi fit τον υπολογίζει μόνο το βράδυ; Τον μεσημεριανό ύπνο δεν τον μετράει; Υπάρχει ρύθμιση για ώρες ύπνου που δεν το έχω βρει ακόμα; ” πήγαινε στις ρυθμίσεις του mi band μέσα από το mi fit προς τα κάτω έχει ένα πεδίο που λέει Εντοπισμός καρδιακού Ρυθμού εκεί εγώ έχω επιλέξει το βοηθός ύπνου οπότε ελέγχει κάθε λεπτό όλο το 24 ωρο οπότε θα μετράει όλους τους ύπνους οποιαδήποτε ώρα
-
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα, στο αρχείο φαίνεται ότι και τα 2 υποστηρίζουν τις μπάντες 3,7,20 , το θέμα είναι αν οι συσκευές υποστηρίζουν το aggregation. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μάλλον δεν κατάλαβες το αρχείο δείχνει ότι υποστηρίζονται οι μπάντες μόνες τους για το 4g+ πρέπει να υπάρξει συνδυασμός μεταξύ τους 3+7+20 για να λειτουργήσει το 4G+ κάτι το οποίο δεν υπάρχει.
-
το μόνο που γίνεται όταν μιλάμε στο τηλέφωνο είναι ότι πλέον δεν έχουμε 4G καθώς αφορά καθαρά μεταφορά δεδομένων και όχι φωνής και περνάμε σε δίκτυο 3G το οποίο έχει μεταφορά και δεδομένων και φωνής. Αν μιλάς στο τηλέφωνο και έχεις ανοιχτά τα δεδομένα και δεν μπορείς να σερφάρεις τότε υπάρχει όντως πρόβλημα καθώς δεν είναι αυτή η σωστή λειτουργία.
-
Στιγμιότυπα απο ειδοποιησεις
ΜήνυμαΚαλοδουλευτο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
ποιος σου είπε να ξαναγυρίσεις Ελλάδα; λοιπόν πάμε ένα ένα τα βήματα η ταπετσαρία δεν έχει καμία σχέση με την αλλαγή περιοχής λειτουργεί ανεξάρτητα άρα πατάς παρατεταμένα το desktop μέχρι να εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα και επιλέγεις το κουμπί ταπετσαρία forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58497/ πατώντας το κουμπί ταπετσαρία σε πάει εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58498/ το ίδιο θα συνέβαινε και αν πήγαινες ρυθμίσεις=>ταπετσαρία μετά επιλέγεις όποιο θες από πεδία πρόσφατα …
-
-
-