Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 624.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
trifos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαυπενθυμίζω οτι περνώντας την ελληνική δεν έχει πλέον το ota update και γίνεται μόνο με twrp recovery ή την εφαρμογή updater που σε πηγαίνει πάλι στο twrp. Γιατί κάποιος μπορεί να μην το γνωρίζει και να θελει την επίσημη ota αναβάθμιση.
-
τιποτα με την πρώτη επανεκκίνηση ξανά ήρθαν τα προβλήματα περιστροφή και φωτισμός,πισω στην 6.6.23
-
Παράθεση από geo13z: “Σε μένα με τα reboot δεν δούλεψε. Έκανα,(για να αποφύγω το factory reset) την αλχημεία, εγκατάσταση από το recovery, μετά wipe cache και ξανά εγκατάσταση από τον updater. Κουλό ε; Δούλεψαν όλα όμως!!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk Την είχα περάσει πανω απο την 6.6.23 με wipe cache /dalvic στο τελος και μετα απο 2-3 reboot ξανα εμφανίστηκαν τα προβλήματα, θα δοκιμάσω τον τρόπο που αναφέρεις. ”
-
η 6.6.30 δουλεύει κανονικά σε εσένα; Διόρθωσαν την ρομ;Εκανες μερικά reboot να δεις εαν λειτουργεί η αυτοματη περιστροφή;
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από trifos: “στο mi5 και ο αυτόματος φωτισμός δεν λειτουργεί εκτος τις περιστροφής. ” εμενα δουλεύει κανονικα παντως η αυτοματη φωτεινότητα κανε ένα factory reset ” κανε 2-3 reboot και πες μου εαν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή και ο φωτισμός πυξίδα και μερικά ακόμα.οταν κανω εγκατάσταση κανω παντα τα 4 wipe και μετά install.,μόνο στην ελληνική κανω με το swipe γιατί αλλιώς με τίποτα δεν την κάνει εγκατάσταση ή θα γίνει και θα λέει xiaomi.eu και οχι gr.
-
στο mi5 και ο αυτόματος φωτισμός δεν λειτουργεί εκτος τις περιστροφής.
-
Παράθεση από geo13z: “Παράθεση από trifos: “Παράθεση από geo13z: “Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Sent from my MI 5 using Tapatalk ” ναι και μένα δεν δουλευει το ενεργοποιω αλλά τίποτα,απο ότι είδα και στο xiaomi.eu ειναι bug τις ρομ το έχουν αναφέρει πολλοί και κατι άλλα θέματα,οποτε πάμε στην προηγούμενη πολύ καλή ρομ. ” Την ξανά έκανα εγκατάσταση από το recovery και δούλεψε. Με αυτόν τον τρόπο όμως και πάλι δεν μου έκανε εγκατάσταση το DD και…
-
Παράθεση από geo13z: “Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Sent from my MI 5 using Tapatalk ” ναι και μένα δεν δουλευει το ενεργοποιω αλλά τίποτα,απο ότι είδα και στο xiaomi.eu ειναι bug τις ρομ το έχουν αναφέρει πολλοί και κατι άλλα θέματα,οποτε πάμε στην προηγούμενη πολύ καλή ρομ.
-
Πρόβλημα με Google Services
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαέδωσες τα permission στην εφαρμογή security; Μπορείς να μου πεις εαν είσαι ευχαριστημένος με την ρομ που φοράς; Προτιμώ τις odexed rom όπως οι γνησιες γιατί οι εφαρμογές ανοίγουν ποίο γρήγορα.
-
πολλες φορές για να δεί το zip θέλει να πατήσεις το format data μετά γραφείς yes και μετά από αυτό reboot to recovery.Αυτο έκανα για να δεί τον εσωτερικό χώρο και το zip.
-
Antutu score από τα xiaomi
trifos - - Ο καφενές μας
Μήνυμαmiui8 6.6.23 24269f0673d5090092300a285b750372.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από trifos: “Εννοώ να βγει επίσημη global με τα ελληνικά, εγγύηση γιατί να μην έχω; Ξεκλεισα τον bootloader μόνο και μόνο για τα ελληνικά γιατί νόμιζα ότι αυτά τα site οπως εδω ειναι επίσημα τις xiaomi και οχι φορουμ η άγνοια βλέπεις ” Φίλε μου το κινητό και επιστρέφει σε Official Rom και κλειδώνει τον bootloader όταν θέλεις Άρα μη νομίζεις ότι ξεγελάστηκες ή κάτι ή ότι δεν θα έχεις εγγύηση ” πως κλειδώνει; Αν ξανα περάσω με fastboot edl θα κλειδώσει; Γιατί πέρα…
-
γιαυτό ακροβοπληρώνεις π.χ. Samsung,lg και άλλες μάρκες βγαζουν τις ρομ έτοιμες, αυτο που με χαλάει στα κινέζικα κινητά ειναι το δεύτερο που εχω mi5 pro μετά το letv x800 ειναι οτι τις ρομ τις διανεμουν για δοκιμή σε μας που πληρωσα 513 ευρω υποτίθεται για ενα λειτουργικό τηλέφωνο χωρίς εγγύηση. Δεν λένε να βγαλουν μια επίσημη global rom με ολες τις γλώσσες υπάρχει global χωρίς ελληνικά.Σημερα διαπίστωσα πολύ κατανάλωση μπαταρίας απο το βράδυ 60% το πρωί 55% χωρίς ανοιχτά δεδομένα και WiFi. Εννο…
-
γιαυτό ακροβοπληρώνεις π.χ. Samsung,lg και άλλες μάρκες βγαζουν τις ρομ έτοιμες, αυτο που με χαλάει στα κινέζικα κινητά ειναι το δεύτερο που εχω mi5 pro μετά το letv x800 ειναι οτι τις ρομ τις διανεμουν για δοκιμή σε μας που πληρωσα 513 ευρω υποτίθεται για ενα λειτουργικό τηλέφωνο χωρίς εγγύηση. Δεν λένε να βγαλουν μια επίσημη global rom με ολες τις γλώσσες υπάρχει global χωρίς ελληνικά.Σημερα διαπίστωσα πολύ κατανάλωση μπαταρίας απο το βράδυ 60% το πρωί 55% χωρίς ανοιχτά δεδομένα και WiFi.
-
sms mi message
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμανα ρωτήσω μου ήρθε λογαριασμός για sms προς διεθνείς προορισμούς απο την στιγμή που πηρα το xiaomi mi5 , αυτό το mi message χρεώνει; και κάτι άλλο η δεύτερη sim προσπαθεί να στείλει μήνυμα όλη την ώρα για ενεργοποίηση
-
Μην με πάρετε με τις πέτρες τωρα ειδα στην χρήση μπαταρίας οθόνη 5ωρες και 27 λεπτά με WiFi και δεδομένα τις ωρες στην παραλία περίπου 6-8 ωρες ανοιχτά δηλ. Mi5 pro κινητάρα τελικά
-
ναι αλλά εάν φλαράρει στο mi5 με fastboot την official rom θα κλειδώσει ο bootloader Edit: εχει σχέση η ρομ 6.6.16 με την μπαταρία και τα δεδομένα όπως λέει ο φίλος ποιο πανω γιατί και εγω που ειμαι εχθές και σήμερα στην θάλασσα με δεδομένα 4G οντως την ρουφάει. Με την 7.3.10 δεν το είχα προσέξει.
-
η ρομ για το mi5 κάνει το ίδιο και σε μένα έμεινε στο mi εκανα μία ακόμη προσπάθεια σήμερα να την περασω αλλά μάταια πισω στο backup, και κάτι άλλο η προηγούμενη ηταν 6.6.17; Και τωρα 6.6.16;που θα παει θα την φτιάξετε ξερω χωρίς την συσκευή είναι δύσκολο αλλά βασιζομαστε σε εσας, ευχαριστώ.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “η ρομ του xiaomi.eu δεν ειναι root... ” μα ούτε και στην ελληνική ποτέ δεν μου εβγαζε ροοτ πάντα το περναγα με twrp,ο πως και όλες τις εφαρμογές τις έξτρα ποτέ δεν τις έφτιαχνε εγκατάσταση π.χ. dolby atmos τα φλασαρα μετά από αποσυμπίεση τις ρομ και περναγα τα zip ένα ένα.Μια λύση πρέπει να βρεθεί