Διαφήμιση

[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • MIUI V8
  • γιαυτό ακροβοπληρώνεις π.χ. Samsung,lg και άλλες μάρκες βγαζουν τις ρομ έτοιμες, αυτο που με χαλάει στα κινέζικα κινητά ειναι το δεύτερο που εχω mi5 pro μετά το letv x800 ειναι οτι τις ρομ τις διανεμουν για δοκιμή σε μας που πληρωσα 513 ευρω υποτίθεται για ενα λειτουργικό τηλέφωνο χωρίς εγγύηση. Δεν λένε να βγαλουν μια επίσημη global rom με ολες τις γλώσσες υπάρχει global χωρίς ελληνικά.Σημερα διαπίστωσα πολύ κατανάλωση μπαταρίας απο το βράδυ 60% το πρωί 55% χωρίς ανοιχτά δεδομένα και WiFi.

Εννοώ να βγει επίσημη global με τα ελληνικά, εγγύηση γιατί να μην έχω; Ξεκλεισα τον bootloader μόνο και μόνο για τα ελληνικά γιατί νόμιζα ότι αυτά τα site οπως εδω ειναι επίσημα τις xiaomi και οχι φορουμ η άγνοια βλέπεις . Απο το κινητό δεν εχω παράπονο το miui θα το συνηθίσω.
    Mi 11i 8/256
  • Διαφήμιση
  • Ο/H trifos έγραψε:

Εννοώ να βγει επίσημη global με τα ελληνικά, εγγύηση γιατί να μην έχω; Ξεκλεισα τον bootloader μόνο και μόνο για τα ελληνικά γιατί νόμιζα ότι αυτά τα site οπως εδω ειναι επίσημα τις xiaomi και οχι φορουμ η άγνοια βλέπεις
    Φίλε μου το κινητό και επιστρέφει σε Official Rom και κλειδώνει τον bootloader όταν θέλεις

Άρα μη νομίζεις ότι ξεγελάστηκες ή κάτι ή ότι δεν θα έχεις εγγύηση
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H trifos έγραψε:

Εννοώ να βγει επίσημη global με τα ελληνικά, εγγύηση γιατί να μην έχω; Ξεκλεισα τον bootloader μόνο και μόνο για τα ελληνικά γιατί νόμιζα ότι αυτά τα site οπως εδω ειναι επίσημα τις xiaomi και οχι φορουμ η άγνοια βλέπεις
    Φίλε μου το κινητό και επιστρέφει σε Official Rom και κλειδώνει τον bootloader όταν θέλεις
    Άρα μη νομίζεις ότι ξεγελάστηκες ή κάτι ή ότι δεν θα έχεις εγγύηση
    πως κλειδώνει; Αν ξανα περάσω με fastboot edl θα κλειδώσει; Γιατί πέρασα επίσημες με twrp και δεν κλείδωσε ούτε το recovery ηρθε σε official παρόλο που το επέλεξα.
    Mi 11i 8/256
  • Ο/H trifos έγραψε:

Αν ξανα περάσω με fastboot edl θα κλειδώσει;
    Ναι θα κλειδώσει. Το γράφει στον επίσημο οδηγό για το unlock εδώ ενώ γράφει και ποια εντολή μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να το κλειδώσεις
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

εκανα μεγαλη μ@λ@κι@ που πηρα χιαομι ...αλλα ας οψετε ή ρημαδα ή φτωχειααααα...
    Έκανες μία επιλογή, αν θέλεις να ζητήσεις ευθύνες για λάθη από κάποιον αυτές είναι από εσένα και μόνο εσένα...εμείς ήμαστε εδώ να βοηθήσουμε εκεί που δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας από την Κίνα ή την όποια Κίνα.

Συνεχίζοντας όμως και σύμφωνα με αυτά που εσύ γράφεις, κάνεις ένα ακόμα μεγάλο λάθος "γυρνώντας να δαγκώσεις το χέρι που σου απλώνει βοήθεια...", δηλαδή αυτήν την κοινότητα.
    Κρίμα και πάλι κρίμα...

Καλή σου μέρα και να είσαι πάντα καλά :thumbsup:
  • Να ρωτησω οι ρυθμίσεις στην μπαταρία , δημιουργία προφίλ , πλάνο ενεργοποίησης απενεργοποίησης δεν υπάρχουν στη νέα ρομ ?
  • καλα μαλλον πλακα κανετε για samsung. η ρομ που φορανε ειναι γεματο bugs. δεν υπαρχει τελεια rom οπως δεν υπαρχει και τελειο λειτουργικο. αλλα ειδικα στα σαμσουν και μαλιστα της ταξης κατω απο 300 ευρω οι ρομ ειναι για κλαματα με απιστευτα σκαλωματα.

εδω η tide καθε τριμηνο βγαζει νεα φορμουλα που λευκαινει καλυτερα τα ρουχα οι ρομ θα αλλαζανε καθε 2 χρονια? παντως εγω την βρησκω και ριχνω update καθε βδομαδα. στην γυναικα της περασα μια ελληνικη το redmi3 και τελος. ουτε θα μπω ποτε στην διαδικασια να την αναβαθμισω αφου δουλευουν ολα κομπλε
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

εκανα μεγαλη μ@λ@κι@ που πηρα χιαομι ...αλλα ας οψετε ή ρημαδα ή φτωχειααααα...
    Έκανες μία επιλογή, αν θέλεις να ζητήσεις ευθύνες για λάθη από κάποιον αυτές είναι από εσένα και μόνο εσένα...εμείς ήμαστε εδώ να βοηθήσουμε εκεί που δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας από την Κίνα ή την όποια Κίνα.
    Συνεχίζοντας όμως και σύμφωνα με αυτά που εσύ γράφεις, κάνεις ένα ακόμα μεγάλο λάθος "γυρνώντας να δαγκώσεις το χέρι που σου απλώνει βοήθεια...", δηλαδή αυτήν την κοινότητα.
    Κρίμα και πάλι κρίμα...

Καλή σου μέρα και να είσαι πάντα καλά :thumbsup:
    Δηλαδή όσοι έχουμε xiaomi είμαστε φτωχοί ????

Τέλεια το άκουσα και αυτό.

Παιδιά η επιλογή εταιρείας για κινητό είναι προσωπική επιλογή η εμπάθειες ας λείπουν

Όλα τα παιδιά εδώ κάνουν εξαιρετική δουλειά και ανέχονται κάθε ιδιοτροπία μας και παραξενιά μας

Μην ακούτε τίποτε εμείς είμαστε εδώ και σας στηρίζουμε όπως μπορούμε

Οι υπόλοιποι γυρίστε στα άλλα κινητά
    Pocofone
  • Διαφήμιση
  • Δεν καταλαβαινω γιατι γκρινιάζουν άσκοπα.
    Αν δεν εχεις πρόβλημα με αγγλικά κάτσε με την επίσημη stable και κάνε τις αναβαθμισούλες σου όταν θες και αν θες.
    Αν πάλι έχεις προβλημα με τα αγγλικά,ρίξε την ελληνική stable φέρτη στα μέτρα σου,πες ένα ευχαριστώ που θα έχεις ελληνικά και μην ασχολείσαι ξανά.
    Δεν σε αναγκάζει κανένας να κάνεις κάτι που δεν θες.
    Γιατί αν σου παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην πορεία (χτύπα ξύλο) πάλι εδώ θα βρεθείς..