γιαυτό ακροβοπληρώνεις π.χ. Samsung,lg και άλλες μάρκες βγαζουν τις ρομ έτοιμες, αυτο που με χαλάει στα κινέζικα κινητά ειναι το δεύτερο που εχω mi5 pro μετά το letv x800 ειναι οτι τις ρομ τις διανεμουν για δοκιμή σε μας που πληρωσα 513 ευρω υποτίθεται για ενα λειτουργικό τηλέφωνο χωρίς εγγύηση. Δεν λένε να βγαλουν μια επίσημη global rom με ολες τις γλώσσες υπάρχει global χωρίς ελληνικά.Σημερα διαπίστωσα πολύ κατανάλωση μπαταρίας απο το βράδυ 60% το πρωί 55% χωρίς ανοιχτά δεδομένα και WiFi.
Εννοώ να βγει επίσημη global με τα ελληνικά, εγγύηση γιατί να μην έχω; Ξεκλεισα τον bootloader μόνο και μόνο για τα ελληνικά γιατί νόμιζα ότι αυτά τα site οπως εδω ειναι επίσημα τις xiaomi και οχι φορουμ η άγνοια βλέπεις . Απο το κινητό δεν εχω παράπονο το miui θα το συνηθίσω.
Εννοώ να βγει επίσημη global με τα ελληνικά, εγγύηση γιατί να μην έχω; Ξεκλεισα τον bootloader μόνο και μόνο για τα ελληνικά γιατί νόμιζα ότι αυτά τα site οπως εδω ειναι επίσημα τις xiaomi και οχι φορουμ η άγνοια βλέπεις . Απο το κινητό δεν εχω παράπονο το miui θα το συνηθίσω.
Mi 11i 8/256