Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 376.
-
οθόνη αφετηρίας
ΜήνυμαΣε οποιαδήποτε οθόνη κάνε μια κίνηση 3 δαχτυλων, από κάτω προς τα επάνω, με τα ακριανά δάχτυλα να συγκλίνουν προς το μεσαίο. Θα σου ανοίξει το μενού των αρχικών οθονών. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων δεν συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρονικά και βέβαια παραμένει ακόμη αδιευκρινιστο και ανοιχτό σε κάθε (παρ) ερμηνεία ο τρόπος μοιράσματος του ποσού του ανωτάτου ορίου των 300000 ευρώ που δικαιούται κάθε συστημική τράπεζα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από NikosChandolias: “ Στα της rom.. Είχα την 4.1.0 και τώρα είπα να πάω σε αυτήν. Clean install εννοείται. Όλα πήγαν καλά και γενικά μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, πλην ίσως της διάρκειας της μπαταρίας, η οποία μου φαίνεται ότι καταναλώνεται λίγο πιο γρήγορα, αλλά αυτό θα μπορέσω να το πω με σιγουριά αφού τελειώσω με το στήσιμο του κινητού και κάνει 2-3 φορτίσεις. ” UPDATE: δυστυχώς η διαχ…
-
Παράθεση από kostas: “για να μην γίνει καμία στραβή, η παραπάνω κάνει και για το δικό μου Red Mi note 4g LTE?” Όχι, δεν κάνει για το δικό μας. Το Redmi Note 4g single sim έχει κωδική ονομασία dior.
-
Pistons 3 ή 2
ΜήνυμαΑπό διάφορα reviews που έχω διαβάσει κατάλαβα ότι τα pistons 2 έχουν καλύτερα μπάσα, αλλά ότι τα 3 γενικά έχουν ελαφρώς καλύτερη συνολική απόδοση. Αν το googlαρεις θα βρεις αρκετά reviews. Από εκεί και μετά είναι και θέμα αισθητικής, εργονομίας κλπ. Βέβαια το πρόβλημα για τους περισσότερους είναι πώς θα τα παραγγείλεις, λόγω των cc. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από NikosChandolias: “ Στα της rom.. Είχα την 4.1.0 και τώρα είπα να πάω σε αυτήν. Clean install εννοείται. Όλα πήγαν καλά και γενικά μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, πλην ίσως της διάρκειας της μπαταρίας, η οποία μου φαίνεται ότι καταναλώνεται λίγο πιο γρήγορα, αλλά αυτό θα μπορέσω να το πω με σιγουριά αφού τελειώσω με το στήσιμο του κινητού και κάνει 2-3 φορτίσεις. ” UPDATE: δυστυχώς η διαχείριση της μπαταρίας έχει θέμα.…
-
Παράθεση από kostas: “θέλω να κάνω downgrade στο Red Mi note 4g, σε προηγούμενη stable έκδοση. Ποια νομίζεται ότι είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα; Πως κάνω downgrade? Με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε τα update? Ευχαριστώ” Το φλασάρισμα της rom γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Κάνε full wipe εννοείται πρώτα. Εγώ είχα για καιρό την 4.1.0 και δεν είχα κανένα πρόβλημα, οπότε την συστήνω.
-
Παράθεση από NikosChandolias: “ Στα της rom.. Είχα την 4.1.0 και τώρα είπα να πάω σε αυτήν. Clean install εννοείται. Όλα πήγαν καλά και γενικά μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, πλην ίσως της διάρκειας της μπαταρίας, η οποία μου φαίνεται ότι καταναλώνεται λίγο πιο γρήγορα, αλλά αυτό θα μπορέσω να το πω με σιγουριά αφού τελειώσω με το στήσιμο του κινητού και κάνει 2-3 φορτίσεις. ” UPDATE: δυστυχώς η διαχείριση της μπαταρίας έχει θέμα. Κρατάει σαφώς λιγότερο σε σχέσ…
-
Παράθεση από giannisag: “Μια ερώτηση.........θέλω να περάσω την νέα Ρομ κανοντας clean to install αλλά κάθε φορά που το έκανα όταν το είχα πρώτο πάρει και εκανα reboot μου ενεργοποιουσε τα δεδομένα μονο του και μου έριχνε κάτι χρεώσεις πολυτελείας......... Πως μπορω να τα επενεργοποιησω αυτα τα δεδομένα που είναι ρύθμιση εργοστασιακή υποθέτω ώστε κάθε Ρομ που θα περναω να καθαρίζω καλά πριν!!???????” Το είχες αναφέρει σαν bug; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, έχοντας περάσει τόσο από developer όσο …
-
Παράθεση από kostas: “μόλις έκανα και εγώ το update. Όλα τα bookmarks του πλοηγού εξαφανίστικαν.... και άντε να τα ξαναβρώ..... Αυτό το Kuaipan και διάφορες άλλες κινεζιές είναι ακόμα εκεί χωρίς να ξέρω ακόμα την χρήση τους. Να κάνω και μια ερώτηση. Τι έχει αλλάξει από την προηγούμενη rom ; για ποιο λόγο να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία;” To Kuaipan αν θυμάμαι καλά είναι υπηρεσία cloud. Οι αλλαγές από την προηγούμενη rom λογικά κάπου αναλύονται. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον το κινητό δουλεύει κ…