Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 840.
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από GEORGE13: “Βαλε σε υπολιγιστη να δεις κ αλλαξε κ φορτιστη να δεις εαν συνεχιζει κ το φορτιζεις κλειστο η ανοιχτο; γιατι θα σου προτεινα κλειστο ” Ο ΗΥ φορτίζει σαφώς πιο αργά, με το φορτιστή του κανονικά το φορτίζω, όπως πάντα, να δουλεύει κιόλας, όπως πάντα (& τώρα που γράφω το μήνυμα). Συμπλήρωσα την 1ω στο φορτιστή και έχει ανέβει 8% μόλις...... From my Redmi Note 2 via Tapatalk ” Καλημέρα, μάλλον βρήκα την αιτία της πάρα πολύ αργής φόρτισης του κινητού, ο φ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GEORGE13: “Βαλε σε υπολιγιστη να δεις κ αλλαξε κ φορτιστη να δεις εαν συνεχιζει κ το φορτιζεις κλειστο η ανοιχτο; γιατι θα σου προτεινα κλειστο” Ο ΗΥ φορτίζει σαφώς πιο αργά, με το φορτιστή του κανονικά το φορτίζω, όπως πάντα, να δουλεύει κιόλας, όπως πάντα (& τώρα που γράφω το μήνυμα). Συμπλήρωσα την 1ω στο φορτιστή και έχει ανέβει 8% μόλις...... From my Redmi Note 2 via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mike: “παιδια καλησπέρα καλή χρονιά.έχω πρόβλημα με το redmi note 2.φοραω την τελευταία stable xtrv.αλλά η μπαταρία καταναλώνεται υπερβολικά γρήγορα σε βαθμό που σκεφτομαι να γυρίσω σε miui 7.κάποια συμβουλη?η κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα?” Με την εργοστασιακή μπαταρία; From my Redmi Note 2 via Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Παράθεση από topmar: “Έχω την XTVR 8.1.3.0 Stable και με την NOHON μπαταρία βγάζει περίπου 4ω30λ κατά Μ.Ο . Από σήμερα το πρωί, πέρασα την εργοστασιακή μπαταρία ξανά και μετά από πλήρη φόρτιση, έβγαλε με το ζόρι 3ω15λ οθόνη, με την ίδια χρήση!! Αυτό σαν ενημέρωση.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk” Οι μπαταρίες είναι περίπου ίδιες στη χρήση ή η εργοστασιακή είναι πιο χρησιμοποιημένη η πιο παλιά; RN2 Official Global 8.1.2.0” Εννοείται ότι η NOHON είναι 1 χρόνο νεώτερη από…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@topmar Οι 160 χαρακτήρες είναι ενσωματωμένη μέσα στην rom, και λειτουργούν μόνο όταν γράφεις με κεφαλαία.” Ναι, το θυμάμαι αυτό.... Αλλά είχα στην SD card ένα mod για 160 χαρακτήρες από παλαιότερη ΡΟΜ και είπα να το βάλω να δω αν δουλεύει.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk
-
Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής θέμα: Είχα περασμένη με Factory Reset στο κινητό την εξής ΡΟΜ: xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0 Επειδή δεν δούλευαν οι 160 χαρακτήρες στο SMS (με μικρά γράμματα), είπα να περάσω μέσω του TWRP το αρχείο .zip για τους 160 χαρακτήρες. Το πέρασα πριν λίγο και με το άνοιγμα του κινητού, κρασάρει η εφαρμογή των ρυθμίσεων, κάθε φορά που προσπαθώ να την ανοίξω. Μήπως δεν ήταν συμβατή με την συγκεκριμένη ΡΟΜ; Να ξαναπεράσω από πάν…
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής θέμα: Είχα περασμένη με Factory Reset στο κινητό την εξής ΡΟΜ: xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0 Επειδή δεν δούλευαν οι 160 χαρακτήρες στο SMS (με μικρά γράμματα), είπα να περάσω μέσω του TWRP το αρχείο .zip για τους 160 χαρακτήρες. Το πέρασα πριν λίγο και με το άνοιγμα του κινητού, κρασάρει η εφαρμογή των ρυθμίσεων, κάθε φορά που προσπαθώ να την ανοίξω. Μήπως δεν ήταν συμβατή με την συγκεκριμένη ΡΟΜ; Να ξαναπεράσω από πάνω την xiaomi-miui-hell…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι για πρώτη φορά έκανα και delete System μαζί με το Factory Reset, πριν την εγκατάσταση νέας ΡΟΜ, αλλά βλέπω ότι το κινητό πραγματικά πετάει!! Κανένα κόλλημα, καμία αλλόκοτη συμπεριφορά και η διάρκεια της μπαταρίας είναι με την Stable 8.1.3.0 σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, στο 53℅ με SOT 2 ώρες 20 λεπτά έως τώρα!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Η 1η φόρτιση έβγαλε τελικά 5 ώρες και 3 λεπτά οθόνη και η 2η φόρτιση 4 ώρες και 58 λεπτά οθόνη,…
-
Poll για request στη Xiaomi σχετικά με ενσωμάτωση sms mod 160 χαρακτήρων στις official roms
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπειδή πάνω από το 50% των κατόχων κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα, δεν έχουν πάντα και παντού σύνδεση ίντερνετ, το SMS εξακολουθεί να είναι η πιο αξιόπιστη λύση... Οπότε ναι, φανατικός υποστηρικτής και εγώ, για την πίεση στην εταιρεία για ενσωμάτωση του mod. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι για πρώτη φορά έκανα και delete System μαζί με το Factory Reset, πριν την εγκατάσταση νέας ΡΟΜ, αλλά βλέπω ότι το κινητό πραγματικά πετάει!! Κανένα κόλλημα, καμία αλλόκοτη συμπεριφορά και η διάρκεια της μπαταρίας είναι με την Stable 8.1.3.0 σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, στο 53℅ με SOT 2 ώρες 20 λεπτά έως τώρα!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από topmar: “Factory Reset + System ” Σωστά τα λες.... advanced wipe / dalvik,cache,data,system” Άρα την ΡΟΜ να την έχω στην κάρτα SD για την εγκατάσταση μετά;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “......Το factory reset που σέρνεις την μπάρα απο κάτω ισοδυναμεί με 3 wipes. Τα παρακάτω: 1. ART cache 2. cache 3. data Είναι το ίδιο πράγμα. Άρα είτε με FR είτε με ξεχωριστό τικάρισμα των 3 wipes είναι το ίδιο πράγμα. Εγώ πάντα από την στιγμή που θα κάνω FR και θα χρειαστεί στήσιμο το κινητό απο την αρχή, κάνω και wipe system πριν βάλω την νέα rom. Πριν ξεκινήσω τα wipes κάνω πάντα reboot recovery και μόλις τα τελειώσω ξανακάνω reboot recovery. Μετά κάνω το install Οπότε...…
-
Ευχαριστώ, έτσι το έκανα..... Προτιμώ την σταθερότητα από την διάρκεια μπαταρίας.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Gkalen, από την 6.2.15 EU Dev Multi, για να περάσω ξανά στην XTVR Stable beta 8.1.3.0 για το RN2, πρέπει να κάνω Factory Reset πάλι ε; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk