Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
αα μαλιστα κατάλαβα. banditgr σε ποιο νημα να γράφουμε για τον αρομα για να λεμε εντυπώσεις και να σας βοηθαμε σε τίποτα bug
-
περαστηκε ο aroma μια χαρα πηγανε ολα. εκανα επιλογη τι εγω να διαλεξω,στο σχετικα με το τηλεφωνο επρεπε να γραφει κατι αλλο?γραφει την τελευταια ρομ και διπλα beta,κατι αλλον δεν παρατηρησα διαφορες να δουμε η μπαταρια τι θα λεει. α χωρις καθαρη εγκατασταση εκανα μιας που ειχα περασμενη στο τηλ την τελευταια ρομ. γενικα βρε παιδια σε ποιο νημα γραφουμε για τον αρομα?εδω καλα ειναι?
-
μολις εβαλα στο mido τον αρομα χωρις fr διότι ειχα περασμένη την τελευταια ρομ στο κινητο. ολα. καλα πηγανε, θα έπρεπε να γραφει στο σχετικά με το τηλ κατι διαφορετικο; εμένα γραφει την τελευταία ρομ και Beta. να δουμε τωρα τι θα λέει σαν καταναλωση μπαταριας μεχρι στιγμής δεν έχω δει κατι διαφορετικό επέλεξα στην εγκατάσταση αυτή που διαλεγεις εσυ τι να βάλεις
-
αντε να βγει και για mido μας έχετε τρελανειιιιι με αυτα που φτιάχνετε
-
ωραια πράγματα αντε σιγα σιγα να βγαίνουν και για τα υπόλοιπα κινητά. παντος ενα. μεγαλο. μπραβο στα παιδιά αν. και δεν ξερω φαντάζομαι όμως πρέπει να εχει μα παρα. πολυ δουλειά προγράμματος
-
παιδια. καλημέρα καλη εβδομάδα. εχει βαλει. κανεις στο κινητο του emulator για να παίζει παιχνίδια απο PlayStation εβαλα εγω αλλα δεν μου δουλεύει το άτιμο
-
στο mido ολα καλα,αλλα αυτο που παρατηρησα στον ηχο της ειδοποιησεις ειναι πολυ χαμηλος ενω τον εχω τερμα κατα αλλα μια χαρα. ερωτηση για το latte εχει βγει καινουργια εκδοση twpr?
-
και λογικα για να περαστει ο aroma θα χρειαστεί fr. αντε μακαρι να λυθει και το θέμα μου mido που δεν μπορει να κανει backup που βγαζει failed
-
αυτα ειναι έχουμε την καλύτερη ομάδα μπράβο παιδια είστε απλα οι καλύτεροι
-
ολα καλα με το latte φτου τσαμπα το fr που εκανα αλλα που να φανταστώ οτι ήθελε Reboot το ρουτερ γιατι τα κινητα δεν ειχα θεμα. οσο ζουμε μαθαίνουμε
-
Παράθεση από tasos17: “λοιπον κατεβαζω απο το κινητο το αρχειο παω μεσω της εφαμρογης update του κινητου και επιλεγο το πακετο αναβαθμισης κανω επανεκιννηση και αυτο το κινητο ανοιγει στο twrp. γιατι;; και μετα παω να κανω install μεσω του twrp(μιας και ανοιξε...) με τα εξης βηματα 1 wipe dalvik + cache install το zip και μετα μου πεταει corrupt file.... ” ξανακατεβασε την ρομ μπας και δεν κατεβηκε όλη επίσης αναβάθμιση μονο απο twpr κανε ειναι ποιο καλό
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Reboot στο Router έκανες ? Επίσης κάνε διαγραφή της σύνδεσης που έχει κρατήσει για το δίκτυο του σπιτιού σου, ώστε να σου ξαναζητήσει Password κατά την απόπειρα σύνδεσή σου. ” οχι δεν εκανα να πω την αληθεια λες να πιασει; δεν εκανα γιατι τα δυο κινητα xiaomi το δικο μου και της γυναίκας μου μπαινουν κανονικά με το wifi του σπιτιου
-
παιδια εχω προβλημα με το latte ξαφνικά πριν λιγο γυρισα απο εναν γάμο ενω ειναι συνδεμένο με wifi δεν μπορει να μπει με τίποτα στο δυκτιο του εκανα ενα wipe chase davlik επανεκκίνηση τίποτα. περασσ τωρα την καινούργια ρομ παλι τίποτα του εκανα fr και ξαναπερασα την καινούργια ρομ παλι τιποτα. τι εγινε παρέδωσε ξαφνικα πνευμα το μοντεμ του latte; η μήπως τα gaps που βαζουμε θελουν καμια νεότερη εκδοση;
-
Παράθεση από instant_diver: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από mparaxir: “εγω αυτο που παρατήρησα στο mido με αυτην την ρομ σε σχεση με την προηγουμενη ποθ δεν ειχα τέτοιο θεμα, ειναι οτι χανει το δυκτιο να τωρα που γραφω ειμαι στο σαλονι του σπιτιου λιγο οριν φυγω φια δουλειά και μου βγαζει no service ενω παρολου που δειχνει οτι εχω δυο γραμμές, με την προηγουμενη ρομ στο ίδιο σημείο ειχα. μια χαρα σήμα. παιδια και λιγο το latte μπορειτε να το κοιτάξετε; οποια ρομ και να μπει πολυ ρουφ…
-
εγω αυτο που παρατήρησα στο mido με αυτην την ρομ σε σχεση με την προηγουμενη ποθ δεν ειχα τέτοιο θεμα, ειναι οτι χανει το δυκτιο να τωρα που γραφω ειμαι στο σαλονι του σπιτιου λιγο οριν φυγω φια δουλειά και μου βγαζει no service ενω παρολου που δειχνει οτι εχω δυο γραμμές, με την προηγουμενη ρομ στο ίδιο σημείο ειχα. μια χαρα σήμα. παιδια και λιγο το latte μπορειτε να το κοιτάξετε; οποια ρομ και να μπει πολυ ρουφηχτρα στην μπαταρία ειναι. εχω κανει και προσφατα fr ετσι για να καθαρίσει του έχω …
-
παιδια κάτι πρέπει να κάνετε κάτι με το latte οποία Ρομ και να μπεις η μπαταρία είναι ρουφήχτρα και έχω κάνει και factory reset για να καθαρίσει και αυτό το κόλπο με την μπαταρία που σβήνουμε κάποιο αρχείο για να μηδενιστεί
-
την εχει βαλει κανεις στο mido; σκεφτομαι να την. βαλω αλλα με. κραταει η 20 που δεν πεφτει με τιποτα η μπαταρία ειναι εξίσου καλη οσο αφορα το. θεμα μπαταριας;
-
αυτο περιμένω και εγω τον aroma. δημητρη η gkalen τι μπορουμε να κάνουμε οσο αφορα το mido και το twpr που δεν κανει back up ουτε σε usb αλλα ουτε στον εσωτερικο χώρο του γραφει στο τέλος failed βέβαια φακελο φτιάχνει και ειναι γυρω στα 6 giga αλλα το ρισκάρεις αμα εχει γινει σωστο backup ;