Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 619.
-
Καλησπέρα. Όταν πατήσουμε εύρεση συσκευής αλλά δυστυχώς δεν έχει ενεργά data ή δε βρίσκεται σε κάποιο WiFi, πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τα data για να υπάρξει επικοινωνία με το cloud; Χωρίς κάποια σύνδεση στο ίντερνετ δε μπορεί να πάρει στίγμα απο τη συσκευή. Μίλησα με cosmote και μου είπαν ότι αυτοί δε μπορούν να τα ενεργοποιήσουν στη sim απο απόσταση, αλλά μόνο αν μιλήσω με xiaomi για να το κάνουν αυτοί. Υπάρχει κάποιος τρόπος πριν κλείσει απο μπαταρία;
-
Xiaomi mi10
ΜήνυμαΚαλημέρα. Δεν υπάρχει καμία εφαρμογή που να κάνει σωστά τη δουλειά που θέλεις. Η μόνη ολοκληρωμένη λύση είναι ξεκλείδωμα και πέρασμα xtrv. Μόνο θετικά θα έχει η συσκευή (θα λυθεί το πρόβλημα της εγγραφής) και θα αποκτήσεις δίκαρτο τηλέφωνο (δίκαρτο αν όντως έχεις το Umi).
-
Η ερώτηση είναι με ότι ισχύει απο 1 Ιουλίου. Θα περάσει τελωνείο το δέμα; Τα χρήματα που ζητάει ο πωλητής στο ebay εννοείται ότι θα τα δώσω, απλά θέλω να ξέρω αν μόλις έρθει Ελλάδα περάσει απο έλεγχο και πληρώσω ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμού. Κάπου διάβασα ότι αν έχει έρθει απο χώρα της Ευρώπης πληρώνουμε τη διαφορά ΦΠΑ + έξοδα ελέγχου σε περίπτωση που το δέμα δεν αναφέρει με τιμολόγιο τι περιέχει ακριβώς.
-
Παίδες καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω μία συσκευή η οποία από τι ανακάλυψα δεν έρχεται πλέον Ελλάδα. Τελικά μετά απο αναζήτηση τη βρήκα Πορτογαλία (ebay) σε κατάστημα καινούργιο στη τιμή των 94.90 + 10.99 μεταφορικά. Έχει εικόνα κανένας για το ποσό που θα πληρώσω μόλις έρθει Ελλάδα; Ενημερωτικά η τιμή ήδη είναι μεγαλύτερη απο αυτή που ερχόταν Ελλάδα (ακόμα και χωρίς τα μεταφορικά). Η Πορτογαλία με μία γρήγορη ματιά έχει 23% φπα και στην αποστολή θα γράφει το πακέτο ακριβώς τα χαρακτηριστικά.
-
Δεν είναι κριτήριο αν μια συσκευή υποστηρίζει εγράφη κλήσης . Όλες οι συσκευές τι υποστηρίζουν, απλά δεν το υποστηρίζει ο dialer της Google (που φοράνε πλέον όλες οι global rom λόγω απορρήτου). Αν η συσκευή σου το είχε απο την αρχή ή δεν είχε official rom ή δε θυμάσαι καλά. Έχω αλλάξει rom σε πολλές συσκευές (μέσα σε αυτές και η συγκεκριμένη με official rom) γιατί όλοι έχουν συνηθίσει την εγγραφή. Η μόνες συσκευές που την έχουν απο το εργοστάσιο είναι πλέον όσες ΔΕΝ είναι προς πώληση εκτός Κίνας…
-
Η rom που φοράει η συσκευή είναι official (ενώ αυτή του φόρουμ είναι custom). miui_UMIGlobal_V12.5.1.0.RJBMIXM_d2fada1577_11.0.zip Αυτή είναι η official για το Umi και θα την κάνεις εγκατάσταση απο τον updater του κινητού. Θα βρεις την εφαρμογή που λέει αναβάθμιση, θα πατήσεις τις 3 τελίτσες επάνω δεξιά και θα επιλέξεις τη rom που κατέβασες (στη σελίδα που έγραψα)
-
@SAMARAS μπορείς να ανεβάσεις φώτο με τα αρχεία που έχεις μέσα στο φάκελο adb;
-
Το πρόβλημά σου δεν έχει να κάνει με τη rom, αλλά με την επικοινωνία του touch με τη μητρική. Σε 2 δικές μου περιπτώσεις που έχασα το touch (mi 5 και Mi9) το πρόβλημα λύθηκε βγάζοντας και ξανά βάζοντας το φις του touch. Στη δική μου περίπτωση όμως δεν υπήρχε εγγύηση (αγορά απο Κίνα).
-
Το πρόβλημά σου δεν έχει να κάνει με τη rom, αλλά με την επικοινωνία του touch με τη μητρική. Σε 2 δικές μου περιπτώσεις που έχασα το touch (mi 5 και Mi9) το πρόβλημα λύθηκε βγάζοντας και ξανά βάζοντας το φις του touch. Στη δική μου περίπτωση όμως δεν υπήρχε εγγύηση (αγορά απο Κίνα).
-
Αν η συσκευή είναι στην εγγύηση η καλύτερη λύση είναι επιστροφή στο κατάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση ένα βγάλσιμο της πλάτης και έλεγχος μήπως έχει φύγει το φις του touch απο τη μητρική.
-
Αν η συσκευή είναι στην εγγύηση η καλύτερη λύση είναι επιστροφή στο κατάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση ένα βγάλσιμο της πλάτης και έλεγχος μήπως έχει φύγει το φις του touch απο τη μητρική.
-
Πριν 19 ώρες "Καλησπερα.Αγορασα πριν λιγο ενα xiaomi redmi 9 pro ηρθα σπιτι του εβαλα την σιμ αλλα δεν πιανει δικτυα. Καποια βοηθεια? Ευχαριστω" Άρα είχες πρόβλημα με τη συσκευή. Πριν 2 ώρες "και το κακο ειναι οτι χωρις δικτυο δεν μπορω να ξεκλειδωσω τον loader για να ξαναπερασω την official" Απο τη στιγμή που αγόρασες νέα συσκευή με official, και θέλεις να περάσεις official σε μία συσκευή που δεν δούλευε το δίκτυο κινητής, πώς ξεκλείδωσες και πέρασες; Αφού πέρασες άλλη rom άρα είσαι ξεκλείδωτος…
-
Είναι απο τις φορές που έγραψα κάτι (μία στις 10 νομίζω) και φάνηκε χρήσιμο άλλη μια φορά
-
Το καλύτερο που πέτυχα απο τις ρυθμίσεις της gpu (έχει κολλήσει ο 1 πυρήνας στο φουλ και τώρα αυτό που τραβάει τόση ενέργεια είναι "διακοπές συστήματος"). Μητρική είναι η Asus Prime h310 R2.0 (ήθελα 3 pci για τις συσκευές μου και ήταν η μοναδική μητρική που βρήκα, έτσι κατέληξα σε 1151). Κατεβάζω και δοκιμάζω τη τελευταία έκδοση. Ευχαριστώ τη μέχρι στιγμής βοήθεια