Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

ANDREAS54 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51623/ ” Αν επιμέναν λίγο ακόμα θα το μέτραγε τρίποντο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “θα δώσεις λεφτά και θα πάρεις καινούριο κινητό χωρίς miui κ χωρίς την 20ρα?? ” youtube.com/watch?v=glIAA_wNlUw

• Τα φώτα σας

ANDREAS54 - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Διορθώνω το αρχικό post

• Τα φώτα σας

ANDREAS54 - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Για να δω αν κατάλαβα καλά και κοντά σε μένα και ο @pasxalis. Αν κάνεις λογαριασμό στη Mi (με δικό σου passsword), μπορείς με την άδεια της αστυνομίας να ξεκλειδώσεις το κινητό με αποτέλεσμα - να βάλεις ότι Rom γουστάρεις (Κινέζικη developer ή Stable, Global developer ή Stable, Ελληνική developer ή Stable) - αν μελλοντικά κάποια αναβάθμιση ή εφαρμογή ή μ@λ@κία δικιά σου, κλειδώσει τον Bootloader, σε λιγότερο από λεπτό μέσω του password του Mi λογαριασμού σου ξεκλειδώνεις - εκμεταλλεύεσαι το Mi C…

• 4g+

ANDREAS54 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

COSMOTE και Vodafone ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε βελτιστοποίηση της αξιοποίησης της χωρητικότητας των δικτύων τους και του νέου φάσματος στις ζώνες των 800MHz και 2,6GHz που απέκτησαν αμφότερες. Καθώς η ζήτηση για μεγαλύτερες λεωφόρους προς το Διαδίκτυο αυξάνεται, οι πάροχοι υπηρεσιών πρόσβασης κάνουν το πρώτο βήμα προς το λεγόμενο LTE Advanced, αξιοποιώντας την τεχνολογία Carrier Aggregation με πολλαπλά οφέλη για τους χρήστες και κυρίως, μεγαλύτερο διαθέσιμο εύρος ζώνης και ρ…

• Παράθεση από nefos78: “οπότε κατεβάζω αυτή xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ble-V9-2-1-0-Xiaomi-MI-5/την περνάω χύμα κάνω fr και μετά εγκατάσταση το zip. Λογικά στήσιμο τηλεφώνου από την αρχή? ο bootloader μου είναι ξεκλειδωμένος, δεν με επηρεάζει πουθενά σωστά? ” Έχω την εντύπωση ότι θα σε επηρέαζε αν ήταν κλειδωμένος.

• Παράθεση από gkoutrou68: “Καλημέρα, Εχω εγκαταστήσει την 5.1.018 στο mido και όταν έχω ενεργοποιημένη την επιλογή για σώσιμο JPG+DNG ανοίγει καινούργιο φάκελο και σώζει εκεί τα δύο αρχεία, για κάθε φωτογραφία. Με αποτέλεσμα να έχω δεκάδες φακέλους και επίσης να μην τους βλέπει η εφαρμογή Gallery. Ξέρει κάποιος πως αλλάζει αυτό ;; Με την έκδοση της Αρωμα δεν γινόταν αυτό. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να ανιχνεύει πρόσωπα και να εστιάζει εκεί ;; Γιατί δεν βγάζει τετραγωνο εντοπισμού όταν υπάρχει π…

• 4g+

Μήνυμα

Η Vodafone είπε ότι όλες οι κεραίες 4G σταδιακά θα εκπέμπουν 4G+. Αλλά αν κατάλαβα καλά θα είσαι σε επαφή με περισσότερες κεραίες.

• 4g+

Μήνυμα

Από το πρωί περιμένω τηλ. από InfoQuest όπου θα μου απαντήσουν επισήμως!!! Από ότι είδα στο διαδίκτυο το έκαναν αρκετοί να ξεκλειδώσουν το 4G+ σε mido αλλά επειδή δεν τα καταλαβαίνω όλα όσα γράφουν οι Ινδοί (μπορεί να φταίει και η προφορά ). Υπάρχουν παντού αναφορές (Ισπανία, Αγγλία) ακόμα και στο site της Qualcomm. Επειδή δεν το κατέχω με τις επεμβάσεις που χρειάζονται και δεν ξέρω τι παίζει και με τις Rom δεν το ακουμπάω. UNLOCK BAND & Carrier Aggregation / 4G+ Redmi Note 4x/4 Qualcomm (MIDO) …

• 4g+

Μήνυμα

Μίλησα το πρωί με Vodafone με δύο τεχνικούς έναν από Θεσσαλονίκη και έναν από Αθήνα που κατά τύχη είχαν και οι δύο Xiaomi ο ένας μάλιστα mido Global Version. Προσπάθησαν να με πείσουν ότι το mido υποστηρίζει 4G+ χωρίς κανένας από τους δύο να το έχει δει στο κινητό του. Μάλιστα έκανε έλεγχο και είδε!!!! ότι έχω μπει στη ταχύτητα του 4G+ μου είπε και πότε!!!! Επειδή μιλήσαμε πολλή ώρα δεν πείστηκα ότι ξέρουν και πολλά πάνω στο θέμα παρόλο που ο Αθηναίος δήλωσε ειδικός στο δίκτυο της Vodafone.

• 4g+

Μήνυμα

Από που φαίνεται ότι το Redmi Note 4 δεν πιάνει 4G+ και πιάνουν τα Mi Note 2 και Mi MIx 2; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51589/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51592/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51590/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51591/

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51643/photos.app.goo.gl/xVZYtnHBbyg0GQOK2

• Στίβεν Χόκινγκ: 10 «σταθμοί» της ζωής του hawking13-768x538.jpg Η είδηση του θανάτου του Στίβεν Χόκινγκ προκαλεί θλίψη. Έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια, στον ύπνο του, στο σπίτι του στο Κέμπριτζ. Αν και ποτέ δεν πήρε Νόμπελ ήταν αναμφίβολα ένας από τους σπουδαιότερους επιστήμονες που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Ο Στίβεν Χόκινγκ κατάφερε επί 55 χρόνια να ξεγελά το θάνατο. Ήταν 21 ετών όταν διαγνώστηκε η ασθένεια από την οποία έπασχε. Τότε του έδωσαν 2 χρόνια ζωής. Είχαν… «υπολογίσει» χωρίς την…

• Magic WormHole

Μήνυμα

29178853_10155858443200783_2708819813772574250_n.jpg

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν έγραψες κάμερα και ρυθμίσεις Β-S-G

• Μετά από δοκιμές σε εξωτερικούς χώρους (μέρα και νύχτα) και σε εσωτερικούς (με πολύ ή λίγο φωτισμό) κατέληξα στις Β-S-G ρυθμίσεις για την MGC_5.1.018_FinalMod_v4 του UriKill 25/2/2018. Με αυτές τις ρυθμίσεις και χωρίς το Minimal HDR+ smoothing έχουμε το λιγότερο θόρυβο στο Mido με Samsung φακούς. Οι ρυθμίσεις Νύχτας χρειάζονται ακίνητο το κινητό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51502/ Όταν λέμε μέρα εννοούμε μέχρι και το σούρουπο. (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν κρίνω από τις διατροφικές συνήθειες των υποψηφίων νυν και επίτιμων το παιχνίδι θα παιχθεί μεταξύ χοληστερίνης και σακχάρου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

_S8Gnj.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ώρα για το σχολείο facebook.com/kabilan.dev.58/videos/360522741087156/?t=16

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Για να δω τι ψηφίζετε!!! ” Μαχητές.