Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “συγγνώμη παιδιά, είναι απασχολημένος (αυτό υποδηλώνει ο δεξής μου πατούσας).. 35113544595_16ce46a134_h.jpgIMG_20170605_161322_HDR by dhm fan, on Flickr ” Παιδια μην τον παρεξηγείται οι άνθρωποι αντιδρούν πολλές φορές υπερβολικά όταν νιώθουν ότι απειλούνται! @zt654 Για δώσε μια επεξήγηση....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι ρε συ τον είδα αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία! Ο Μήτσος ( @demakhs) μόνο γατουλης δεν λέγεται...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ωραία βότκα τανάσι (για το γατοπίγκου το γραψα, θα ψάχνει 2-3 ώρες να βρει τι είναι...) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37942/ ” @zt654 Εσύ ποιος γατος είσαι; Ο τσιλιαδορος; Ή ο μπαφιαρης;

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 Ε την καημένη την παρουσιάστρια....

• Τελικα όντως τα έστειλαν από το gb... Δεύτερη μέρα και έχουν ενεργοποιηθεί και τα tr. Numbers ..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από demakhs: “ανεξάντλητη η γκάμα της τρούπας!!!!!!! ” Λαχαγορά κατήντησε!!! ” Τι σας χάλασε μωρέ λίγη ενημέρωση; Διευρύνετε τους ορίζοντες σάς! Η γνώση είναι δύναμη!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλη ιδέα! Θα έχουμε και μαγειρεμένο Ιμάμ μπαϊλντί σαν attraction! Βρες μας και ένα σλόγκαν και θα βγάλουμε χρημα!

• Δε ξαναπαίρνω ούτε μαστίχα από αυτούς, όχι ότι μου έκαναν κάτι τραγικό, δεν ανέχομαι να φέρονται έτσι στο πρώτο γατοπινγκου!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Στήσε πάγκο μπροστά στο κύμα να πουλήσουμε μελιτζάνα 4€ το κιλό!! (25% δικά σου!)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εχει δυσκολία και τρέξιμο άλλα συμφωνώ απόλυτα! Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι μου το πώς θα δουλεύουμε θα το έτρεχα εστω δοκιμαστικά να δω πως θα πάει... Προς το παρόν κάνω απλά προτάσεις και δίνω ιδέες! Όλο το ζόρι είναι μέχρι να δημιουργήσεις σταθερό κύκλο συνεργατών! Από κει και πέρα αν είσαι σωστός όπως είπες θα πάει καλά η δουλειά...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σιγουρα είσαι, αλλά όπως λες θέλει οργάνωση και πρέπει επίσης να γνωρίζεις τα άτομα που θα συνεργαστείς! Στην ΚΑΘ συνεργάζεσαι με 3-4 μαγαζιά και όσο έχεις υπόλοιπο τρέμεις πότε θα τα πάρεις έτσι όπως έχουμε γίνει... Φαντάσου να έχεις να κάνεις με 15 άτομα τα οποία προφανώς και δεν θα μπορούν να σε πληρώνουν κατευθείαν. Πάντως θεωρώ ότι αν μπορείς να στέλνεις ΚΑΘ και να προμηθεύεις και 5-6 μανάβικα όπως το περιεγραψες είναι το καλύτερο γιατί κακά τα ψέματα θέλει ποσότητα για να ζήσει 5μελης οικο…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μακαρι να είχα 40 σαν εσένα να μπορώ να κουβαλάω κατ ευθείαν σε εσάς και να γίνουμε και οι δύο πιο μάγκες! Όπως σου είπα είναι 22 στρέμματα. Σημαίνει ότι στο peak της παραγωγικότητας θα χρειάζεται να κουβαλάμε 1 τόνο την ημέρα σχεδόν ίσως και παραπάνω βασικά... Η Κ.Α.Θ είναι ο μόνος τρόπος να διοχετεύεται τέτοια ποσότητα! Και για σαλάτα δίνουμε αλλά μόνο ότι βγαίνει εκτός κατά τη διαλογή πριν φύγουν Κ.Α.Θ και στις περιόδους που έχει φουλαρει η αγορά και δεν προχωράνε...

• Γιατι ρε καλά παιδιά είναι και ας μην μου έκαναν την αλλαγή στο χρώμα! Από την πρώτη μέρα μου έδωσαν τρακινγκ και ισχυρίζονται ότι τα έστειλαν

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ε οι κρητικές λόγω κλίματος συμφέρει να είναι όψιμες! Εμείς εδώ για να βγάλουμε μαζί με τις κρητικές τα έξοδα είναι τόσα που δεν συμφέρει... Αν έχει τύχει να πάρεις ή έστω να δεις μελιτζάνες σε τελάρο με μοβ/ροζ σακούλα τότε είδες τις δικές μας κατά 80%..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από giwrgosalim: “Επισης να αναφέρω ότι όσοι μανάβηδες/λαικατζηδες ψωνίζουν από Κ.Α.Θ μπορούν να έχουν την τιμή να πωλούν μελιτζάνες από τα χεράκια μου (που λέει ο λόγος )... ” Αν στις φωτογραφησω τις γνωρίζεις; ” Φέτος έχουμε μόνο οψιμες, τώρα φυτεύουμε. Γενικά όμως αν τις φωτογραφήσεις πολύ πιθανό να γνωρίσω το στήσιμο στο τελαρακι καθώς και το ότι εμείς τις βάζουμε με σακούλα στο κλουβακι για λόγους συντήρησης και έχει και αυτοκόλλητο πάνω με το όνομα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι θες να πεις, δε σ' έπιασα... @sso

• Magic WormHole

Μήνυμα

Επισης να αναφέρω ότι όσοι μανάβηδες/λαικατζηδες ψωνίζουν από Κ.Α.Θ μπορούν να έχουν την τιμή να πωλούν μελιτζάνες από τα χεράκια μου (που λέει ο λόγος )...

• Λαλακια έκανα...πήρα κάτι από gb ενώ από banggood θα μου έβγαινε 1.5€ παραπάνω με αυτή την αποστολή. Δεν το σκέφτηκα όμως καν...

• @zt654 Αυτός ο τρόπος αποστολής ειναι και πιο γρήγορος απο το registered mail ή απλά αποφεύγει τελωνείο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κι όμως τρώνε ράντισμα οι μελιτζάνες για σκουλήκι τόσο που κοντεύουμε να αφανιστουμε! Η δικιά μας παραγωγή όμως είναι απαλλαγμένη από αυτό το ράντισμα, πως θα μπορούσαν οι σύντροφοι να μου κάνουν ζημιά...;