Δε διαφωνώ, τα μεγάλα καταστήματα όμως δεν δεσμεύονται και αυτό είναι ένα είδος δέσμευσης, άσχετα από το αν πρόκειται να τηρηθεί.. =============== Μαι 24th 2017, 1:18pm =============== Επισης, γνωρίζουμε αν παρέχεται tracking number σε αυτή την επιλογή;
Για να δεις αν ειναι 100% και ότι δεν στο είπαν για να σε ξεφορτωθούν ρωτάς αν σε καλύπτουν αν γίνει στραβή. Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου πουν όχι, επειδή ως γνωστόν οι Κινέζοι δεν είναι και πρώτοι στο να δεσμεύονται...
Το 67% στο h/w είναι πολύ;; Εμένα λέει 86 ρε σεις...και δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει η αυτονομία του. Αυτή τη στιγμή έχει 3ωρες και 20 λεπτά οθόνη και 22% υπόλοιπο.
Όλα κι ολα, η ανοχή έχει όρια! Ο τύπος δεν έδειξε σεβασμό στον αρχηγό @demakhs ! Εγω έκανα απλά το καθήκον μου ως γνήσιος σκωληξ και ανέλαβα να τον υπερασπιστώ εκ μέρους όλης της σκουληκοπαραταξης!
Προφανως δεν έχει στοκ αδερφέ και όταν έκανες την παραγγελία εσκεμμένα ή και άθελά του δεν είχε ενημερώσει το κατάστημα. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς το κατάστημα είναι γνωστό και δεν έχω ακούσει ποτέ για καμία "μαμουνια". Αλλά σε κάθε περίπτωση σε καλύπτει και το Αλι.
Μην είστε βλάκες απλά το στέλνει σε τμήματα. Κανένα κόλπο θα είναι για την αποφυγή τελωνείου. Μου θυμίζει κάποτε που ήταν ένα περιοδικό που σε κάθε τεύχος είχε και ένα κομμάτι από ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι. Αν δεν κάνω λάθος χρειάστηκε να πάρω γύρω στα 20 τεύχη. Υπομονή!
Ποσο ακόμα θα περιμένετε για να παραδεχτείτε ότι κάνετε πλάκα; Έχετε αποδεκατίσει το φόρουμ δεν προλαβαίνουν τα εκαβ να κουβαλάνε σκουληκο-πιγκουινους με εμφράγματα και εγκεφαλικά επεισόδια...